Toistuvien maksujen määrittäminen

Ahora, Facturas Square es aún large, ya que te sallia toistuvien sivujen määrittäminen niin, että ne muuttuvat automaattisesti cada mes, semana, día o, incluso, año. Con esta nueva función, no tendrás que perseguir a los clients que no hayan pagado a tiempo, tomar datos de tarjeta por teléfono ni volver a ingresar la misma información cada mes. On yksinkertainen laskutustapa. El envío de facturas, incluidos los pagos recurrentes, es siempre sin cargo. Meidän tariffimme hänen muy competitivas, y cobras rápido. Ahora puedes hacerlo en nuestra aplicación de invoicing.

Facturas Square on erittäin suosittu menetelmä vendedores cobrenille. Solo en el último mes, maksoi 600 000 laskua myyjältä. Sen seguras y fáciles de usar para ti y para tus -asiakkaille.

Toistuvien maksujen ja laskutuksen määritelmä
The ”Toistuva laskutus”, también llamada ”pagos recurrentes”, sallia a los comercios cobrar bienes o servicios a la tarjeta de credito de los clients según un calendario recurrente acordado previamente. Toistuvan laskutusmenetelmän käyttäminen edellyttää tarjeta por única vezin haltijan suostumusta saavuttaa tarjeta de credito guardada de manera recurrente hasta, että haltija peruuttaa luvan.

Toistuvien sivujen määrittäminen

¿No sabes como configurar toistuvia sivuja? Ei huolia. Hicimos que sencillo para que puedas cobrar rápido y volver a las tareas más antesantes de tu negocio. ¿Todavía no eres parte de los vendedores de Square? Rekisteröi para crear una cuenta gratuita aquí y configured pagos recurrentes ilimitados gratis. Solo pagas las facturas que cobras.

 1. Nähdään Laskut fi el Panel de Datos Square en línea.
 2. Valinta Luo lasku.
 3. Valinta Toistuva hylättävässä valikossa.
 4. Specifica la frecuencia de los pagos.
 5. Haz klikkaa sisään Automaattiset sivut tarvittaessa cobrar on menettänyt asiakkaita tarjeta guardada -palvelussa automaattisesti.
 6. Valitse asiakas asiakasluettelostasi tai lisää uusi numero ja dirección de correo electrónico. Puedes ingresar hasta nueve destinatarios.
 7. Jos sinulla ei ole pago tarjeta de tu cliente guardada, puedes mark el casillero junto a Permitir al cliente guardar la tarjeta.
 8. Completa el resto de la factura, incluidos los descuentos, si levele.
 9. merkitse casilla Salli propiinit alaosassa, jos vastaava.
 10. Haz klikkaa sisään Ajoittaa.
 11. Aina kun asiakkaasi saavat laskun sähköisestä korreosta, voit maksaa segurasi verkossa. Jos kohde on vartioitu, se tukkeutuu automaattisesti. Kenraalille el dinero siirretään sinulle cuenta bancaria en uno o dos días hábiles fecha de procesomientosta.

Lyhyt levytys: Suositeltu käytäntö, jos asiakas toimittaa luottokortin valtuutuslomakkeen ennen kuin toteuttaa kobron vartioidulla kortilla. Puedes encontrar formularios de autorización de tarjeta de credito aquí.

Aloita neliölaskujen käyttäminen

Saat maksut nopeammin verkkolaskuilla.

¿Qué solución de pagos recurrentes es la adecuada para mí?

Square ofrece dos maneras de administrar la invoicing recurrente: facturas recurrentes con pagos con tarjeta guardada y facturas independientes con pagos con tarjeta guardada. Jatkossa erot kuvataan:

Toistuvat sivut Toistuvat sivut
Käytetty ohjelmisto Toistuvat laskut Square + Tarjeta Guardasta Square+ laskut
rekisteröity kortti
Ihanteellinen Automaattinen toistuva laskutus summista, jotka eivät vaihtele viikoittain tai millään laskutuskaudella, esim. tilauspalvelut. Kanta-asiakkaiden helppo laskutus summilla, jotka voivat vaihdella viikoittain tai laskutusjaksojen välillä.
Säilyttää asiakkaiden luottokortit turvallisesti Joo Joo
Pitääkö maksun summa syöttää alkuasetusten jälkeen? Ei Joo
Pitääkö maksajan hyväksyä joka kerta? Ei Ei
PCI-standardien mukainen?
Mikä on PCI-yhteensopivuus Joo Joo
Maksu per maksu 3,4 % + 0,15 dollaria 3,4 % + 0,15 dollaria

Millaiset yritykset käyttävät toistuvia maksuja?

Useat yritykset perustavat toistuvia laskuja säästääkseen aikaa ja saadakseen maksut nopeammin. Kukkakaupat, jotka toimittavat kukka-asetelmia viikoittain, koiranulkoiluttajat, kuntokeskukset ja joogastudiot, siivouspalvelut ja tilauspalvelut, kuten ruokalaatikot ja ”kuukausien olut”, käyttävät kaikkia toistuvia maksuja. Yritykset, joilla on korkeammat hinnat, kuten hääsuunnittelijat, kodin korjauspalvelut ja lakimiehet, käyttävät myös toistuvia maksuja kätevänä tapana jakaa kustannukset useisiin maksuihin asiakkailleen.

Toistuvien maksujen määrittämisen edut

Jos laskutat asiakkaita säännöllisesti tietyn aikataulun mukaan, toistuvat maksut säästävät valtavasti aikaa. Lopeta identtisten laskujen luominen viikosta toiseen tai kuukaudesta toiseen. Sen sijaan yksinkertaista kirjanpitoasi toistuvilla laskuilla. Muutamassa minuutissa voit määrittää toistuvia laskuja, jotka ajoitat lähetettäväksi silloin, kun se on sinulle ja asiakkaillesi sopivinta.

Neliölaskujen edut toistuviin maksuihin

Toistuvien maksujen määrittäminen on helppoa Squaren avulla. Laskujen lähettäminen on ilmaista, ja käsittelymaksut turvallisen maksunkeräyksen yhteydessä ovat kilpailukykyisiä. Toistuvat maksut on mahdollista konfiguroida niin, että laskut lähetetään asiakkaille haluamallasi taajuudella. Voit myös tulostaa laskut ja lähettää ne työpaikallesi. Jos asiakkaasi tallentavat luottokorttitietonsa Squaren tietueisiin, toistuvat laskut maksetaan automaattisesti.

Miten aiot käyttää toistuvia maksuja yrityksellesi? Aloita tänään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Squaren toistuvat maksut -ominaisuudesta

Kuinka paljon toistuvien maksujen määrittäminen maksaa?

Laskujen lähettäminen on aina ilmaista ja toistuvat maksut ovat ilmaisia. Jos asiakkaat maksavat luotto- tai pankkikortilla suojatussa verkkomaksujärjestelmässä, maksusi on 2,9 % + 0,30 $ per maksettu lasku. Jos asiakas antaa sinulle luvan säilyttää korttinsa turvallisesti arkistoissamme, maksusi on 3,4% + 0,15 dollaria ja maksu on nopeampaa.

Kuinka kauan kestää, että rahat talletetaan pankkitililleni?

Maksetut laskut talletetaan suoraan pankkitilillesi 1-2 arkipäivässä, nopeammin kuin suurimmat kilpailijamme, jotka vaativat 2-5 päivää.

Voinko määrittää toistuvat laskut lähetettäväksi kuukausittain?

Kyllä, voit määrittää toistuvia laskuja lähetettäväksi asiakkaillesi päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai jopa vuosittain.

Olen kehittäjä ja haluan veloittaa asiakkaitani automaattisesti sovelluksissa. Voinko integroida Squaren toistuvan laskutuksen toiminnot API:n kautta?

Ei vielä, mutta se on suunniteltu! Pysy ajan tasalla maksusovellusliittymiemme uusista julkaisuista ja päivityksistä käymällä säännöllisesti kehittäjäportaalissa.

Mitä tapahtuu, jos asiakkaani tapahtuma hylätään?

Kun kauppias ottaa käyttöön uuden toistuvan maksusarjan, hän voi valtuuttaa ostajan tallentamaan luottokorttinsa rekisteriämme. Kun ostaja vastaanottaa ensimmäisen laskusarjan, hän voi rastittaa korttitietojensa tallentamisen valtuutuksen. Kuten minkä tahansa muun laskun kohdalla, ostajalla on useita yrityksiä syöttää tarkat tiedot (kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä jne.). Jos valtuutettujen yritysten jälkeen kortti ei mene läpi, sekä kauppias että ostaja saavat sähköposti-ilmoituksen, että kyseinen tapahtuma on epäonnistunut. Toistuva sarja säilyy ennallaan, ja seuraava lasku lähetetään aikataulun mukaisesti, mutta kauppiaan on lähetettävä epäonnistunut lasku uudelleen toista maksuyritystä varten.

Mitä tapahtuu, jos asiakkaani kortti on vanhentunut?

Kun kauppiaan toistuva laskusarja liittyy tiedossa olevaan korttiin, tiedoissa oleva luottokortti voi (jossain laskutusaikataulun vaiheessa) vanhentua tai hylätä jostain muusta syystä. Tässä tapauksessa Square lähettää automaattisesti laskun, jonka avulla ostaja voi syöttää uudet korttitiedot. Sekä kauppiaalle että ostajalle ilmoitetaan tallennetun kortin laskuttamatta jättämisestä. Ostaja voi sitten maksaa tavallisen maksuverkkosivun kautta saamansa perinteisen laskun (tällä sivulla hänellä on myös mahdollisuus rekisteröidä uusi kortti). Mikäli ostajalla on uusi kortti tiedoissaan, kauppias saa sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että lasku on maksettu uudella tallessa olevalla kortilla.

Haluatko kokeilla toistuvia maksuja? Napsauta tätä aloittaaksesi tänään.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *