Rekrytoi paremmin saadaksesi 62 % vähemmän liikevaihtoa ja 80 % enemmän kiintiöitä

Viime viikolla osallistuin Big Swift Kickin Andy Millerin kanssa ainoan myynnin tieteeseen omistetun kirjan julkaisuun. Kuinka paljon neuvoja ja strategioita antaa vihdoinkin useampi yritys parantaa rekrytointiaan myyntitiimeihin!

Minun on sanottava, että odotin innolla kirjan julkaisua, koska se tukee sitä, mitä teemme Prima Ressourcessa, eli auttaa yrityksiä tekemään jokaisesta uudesta myyntityöstä menestys. Tiedät sen aivan kuten minäkin, tämän saavuttamisessa on kuitenkin lukuisia vaikeuksia.

Menestyneiden myyjien rekrytointi ei ole kuin lumilingon ostamista tai ravintolassa käyntiä!

Tarvitsetko lumilingon? Valitset itsellesi sopivan mallin, toimitat sen, odotat lumimyrskyä ja puhallat lunta. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Et ole tyytyväinen ja palautat sen myymälään.

Se on vähän samanlainen ravintolassa. Aiot mennä ulos illalliselle, valitset ravintolan, teet varauksen, tulet paikalle ja nautit. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua? Ruoka tai palvelu ei ole tasoa ja saat muutaman kymmenen dollarin rakkaasi.

Mutta entä kun rekrytoit myyjiä? Tunnistat roolit, julkaiset työnkuvasi, keräät ansioluetteloita, valitset muutaman ehdokkaan haastateltavaksi ja teet muutaman palkan. Mikä on pahinta mitä voi tapahtua?

Jos myyntisyklisi on muutaman kuukauden tai pidempi, ”tuet” myyjiäsi, kunnes he ovat omavaraisia, ja vuoden 2022 alussa tarvitset 3 kuukautta sopivan ehdokkaan löytämiseen, olet sekaisin ennen kuin ehdit alkaa!

Kun olet vihdoin tunnistanut potentiaalisen ehdokkaan, sinulla on tunteja, ei päiviä tai viikkoja, aikaa tehdä päätös ja tehdä tarjous, ja mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

Kuluu kuusi kuukautta tai enemmän, ennen kuin huomaat, että tämä myyjä ei tee ja niin Et menettänyt vain lukukauden palkkaa, vaan myös kuusi kuukautta ajassasinulla on alue tai markkina, jossa suppilo on tyhjä ja sinun on aloitettava alusta!

Mutta sinun ei tarvitse käydä tätä läpi, ja tässä on syy.

5 keskeistä menestystekijää tehokkaiden edustajien rekrytoinnissa

Yrityksessäsi menestyvien ehdokkaiden oikea valinta edellyttää useita avaimia:

1. Palkkaus

Peruspalkat ovat trendi, jota ei pidä sivuuttaa. Vaikka joissain yrityksissä 100 % provisiopohjainen korvausmalli on voimassa, useimmat myyjät eivät ole valmiita sellaiseen paineeseen. Kokonaispalkkio Ensimmäiseksi vuodeksi suunniteltujen on oltava houkutteleviamuuten nykypäivän markkinoilla hyvät myyjät jättävät sinut huomiotta.

2. Sijainti

Monet myyjät haluavat työskennellä kotoa käsin ja käyttää videoalustoja tulojen hankkimiseen. Ne voivat olla PALJON tehokkaampia ja niiden pitäisi olla paljon menestyneempiä. Sinun pitäisi tarjoavat etävaihtoehdon oikeiden myyjien houkuttelemiseksi.

3. Työtarjous

Työpaikkailmoituksen tulee erottua joukosta ja kuvailla sen sijaan ihanteellista hakijaasi. Älä julkaise työnkuvaa, lähetä ehdokaskuvausta, älä puhu yrityksestäsi, niin houkuttelet todennäköisemmin parhaat ehdokkaat.

4. Myyntiehdokkaiden arviointi

Tämän päivän ehdokasmarkkinoilla sinulla TÄYTYY olla kristallipallo, jotta voit tehdä eron hyvien ja huonojen ihmisten välillä ja mikä tärkeintä, tunnistaaksesi myyjät, jotka sopivat parhaiten täytettävään myyjän virkaan.

5. Luottamus

Andy Millerin tuoreiden tietojen mukaan myytävänä olevat huippuosaajat poistuvat markkinoilta 10 päivässä. 10 työpäivää, kaksi viikkoa, kun taas keskimääräisellä yrityksellä päätöksen tekeminen kestää 3-4 kertaa kauemmin.

Jos saat neljä ensimmäistä pistettä oikein, sinulla on luottamus käynnistää tarjouksesi ennen kuin menetät hyvän ehdokkaan toiselle yritykselle.

Suorita räätälöity yhteensopivuusanalyysi

Nykyään pystymme saavuttamaan sen, mitä kutsumme räätälöityjä yhteensopivuusanalyysejä yrityksille Objective Management Groupin (OMG) ehdokasarvioinneilla.

Mukautettu yhteensopivuus lisää a ylimääräinen mukautustaso – tässä tapauksessa 30 lisäkriteeriä – auttaa tunnistamaan hyviä myyjiä.

Tässä on esimerkki mukautetusta yhteensopivuusanalyysistä

Mitä yritämme saada irti tästä analyysistä?

Aloitamme katsomalla noin 185 tuotteen tulokset analysoitiin 21 avainosaamistaidosta.

Sitten me tunnistaa tulokset ja pisteet, jotka erottavat vahvemmat ja heikommat toistot.

Yllä olevassa esimerkissä kahdeksan tunnistamistamme erottajista ovat itse asiassa valintakriteerejä, joista yritys ei ollut tietoinen ja jotka vaikuttivat negatiivisesti useisiin palkkaamiseen.

 • Neljä erottajista liittyy motivaatio. Tämä on osoitus vaikeuksista, joita johtajilla ja rekrytoijilla on motivoituneiden ehdokkaiden tunnistamisessa.
 • Kaksi tuloksista liittyyMyynti DNAheikkouksia, jotka sabotoivat suorituskykyä.
 • Seitsemän erottajaa asuu perinteisen myynnin avaimet.
 • kaksi tunnistaa myyjien kykyä työskennellä etänä ja heidän kykynsä aloittaa itseään.
 • Erottajista kuusi edustaa erityisiä myyntitaitoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tässä esimerkissä (ja monissa muissa) huippusuoritajilla on yhteistä:

 • Prospekti jatkuvasti
 • olla ekstrovertti
 • Saa korkeat pisteet ”metsästys” taidossa
 • Tavoita päättäjät
 • Käytä neuvoa-antavaa myyntitapaa
 • Löydä pakottavia syitä ostaa
 • Myy arvo
 • Käytä myyntiteknologiaa eduksesi
 • Pystyy työskentelemään etänä
 • Onnistunut ottamaan yhteyttä johtaviin johtajiin
 • Nosta myynti jopa 25 000 dollariin
 • Myy konseptuaalisia palveluita
 • Kanna suorituspainetta
 • Menestyä myrskyisässä ja jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

Myöskään esimerkissämme tämä ei koske vähemmän tehokkaita pelaajia.

Muistaa

Yrityksesi myyntimenestykseen johtavien tekijöiden monimutkaisuus on varmasti arvaamaton, ja se johtaa yleensä yrityksen ja erehdyksen tekemiseen myyjien rekrytoinnissa..

Kuten usein, aggregoidut tiedot mahdollistavat sen tuoda esiin todelliset menestystekijät ja toistaa oikeat päätökset.

Tähän mennessä enemmän kuin 34 000 yritystä käytti Objective Management Groupin työkaluja arvioidakseen yli 2,2 miljoonaa myyjää ja palkkasi lähes 100 000 myyjää. Näillä yrityksillä on 62 % pienempi vaihtuvuus muihin verrattuna ja 80 % korkeampi kiintiön saavuttamisaste ja nopeampi täyden suorituskyvyn saavuttaminen.

Sinä pystyt onnistuu rekrytoimaan myyjiä johdonmukaisesti validoidun prosessin ja työkalujen avulla.

Älä jätä parhaita kykyjä kilpailijoiden käsiintoimi nyt:

Katso esimerkki arviosta täältä.

Hanki ilmainen kokeilu täältä arvioidaksesi myyntiehdokasta.

Aloita ehdokkaiden arviointi itsenäisesti tilaamalla.

Olet valmis säästämään aikaa ja rahaa sekä palkkaamaan luottavaisesti, ota yhteyttä.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *