parhaat strategiat B2B-myyjien rekrytointiin

Ensimmäinen ongelma, joka asettaa yritykset vaikeuksiin, on pula osaajista. Yritysten ja erityisesti pk-yritysten on rekrytoitava päteviä työntekijöitä varmistaakseen päivittäisen toimintansa ja kasvunsa. Jos myynnin ala ei välttämättä ole se, jolla kuulemme eniten resurssien puutteesta, ongelma on edelleen hyvin todellinen.

Toinen haaste on osaajien säilyttäminen yrityksissä. Puhumme paljon suuren eron ilmiöstä, joka johtaa kykyjen lisääntyneeseen liikkuvuuteen ja moniin uudelleenkoulutukseen.

Miten pk-yritykset voivat tässä tilanteessa varmistaa, että ne onnistuvat rekrytoimaan tarvitsemansa myyjät ja säilyttämään jo työsuhteessa olevat edustajat? Tässä on parhaat strategiat tämän saavuttamiseksi.

1. Säilytä tehokkaat toistot

Se on vaivatonta kaikissa yhteyksissä: sinun on tehtävä kaikkensa pitääksesi parhaat B2B-myyjät tiimissäsi. Mutta miten se saavutetaan?

Tärkeimmät työympäristön elementit huippumyyjien säilyttämiseksi ovat:

I. Vastuun ja vastuullisuuden kulttuuri

Parhaiden myyjien on kehitettävä a ympäristö, jossa tekosyitä ei suvaita ja jossa jokainen ottaa vastuun tuloksistaan, niin positiivisista kuin negatiivisistakin.

II. Tehokas palkitsemissuunnitelma

Yhteenvetona korvauksen tulee:

  • Palkitse riskiä ja toistoponnisteluja
  • Ole korkkiton
  • Tarjoa vaihtoehtoja
  • Toistojen laskeminen on helppoa
  • Ole linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa
  • Auta saavuttamaan henkilökohtaisia ​​tavoitteita

III. Myynnin menestyksen resepti

B2B-yritykset, jotka tekevät töitä jäsentää myyntiorganisaatiotaan ja sellaisten prosessien, mittareiden ja reseptien luominen, jotka mahdollistavat edustajan menestymisen, säilyttävät huippusuoritukset.

2. Kehitä myyjiä, joilla on potentiaalia menestyä paremmin

Kun lahjakkuus on pulaa, Vedonlyönti edustajien kehityksestä on enemmän kuin koskaan voittava strategia.

Tehdä tämä, ensimmäinen askel on arvioida kunkin edustajan taidot ja mahdollisuudet. Kattava myyntihenkilöstöarvio antaa yksittäiset ”kuvat” sekä kokonaiskuvan koko myyntiorganisaation mahdollisuuksista.

Tämän auditoinnin avulla pystyt laatia tiimillesi ja yrityksellesi sopiva kehityssuunnitelma.

3. Houkuttele oikeat myyntiehdokkaat

Äskettäin LinkedInissä tekemässämme kyselyssä ehdokkaiden houkutteleminen oli (ei yllättäen) myyntipäälliköiden toiseksi suurin haaste. Ensimmäinen kysymys on myyntitaitojen arviointi.

Lähde: LinkedIn Prima Resource Page

Suuren eron ilmiössä on kaksi puolta: toisaalta monet kyvyt ovat liikkuvia ja etsivät uusia ammatillisia mahdollisuuksia. Toisaalta yritysten välinen kilpailu osaajien houkuttelemisesta on kovaa.

Miten pääset pois pelistä tässä yhteydessä?

Tässä on 3 strategiaa laadukkaiden ehdokkaiden joukon rakentamiseksi:

I. Sinulla on kattava näyttöstrategia

Ehdokkaiden houkuttelemiseksi myyntipaikkasi tulee julkaista mahdollisimman monessa asiaankuuluvassa paikassa. Indeedin, LinkedInin, Isartan tai Jobboomin kaltaisten sivustojen julkaisemisen lisäksi muista mainostaa julkaisujasi sosiaalisessa mediassa.

Tänään, jotta työtarjoukset erottuisivat listan kärjestä, sinun täytyy suunnittele budjettia mainosten sponsoroimiseksi.

II. Kirjoita mainoksia, jotka muuntavat

Aivan kuten verkkosivustosi tulisi rakentaa konvertoimaan sinne saapuvia vierailijoita, työpaikkailmoituksissasi tulee noudattaa tätä periaatetta.

Jotta laadukkaat ehdokkaat voisivat hakea myyntitehtäviisi, mainoksessa tulee vedota heidän kykyynsä samaistua tarjottavaan rooliin ja yritykseen. Vaikka suurin osa mainoksista on kirjoitettu luetteloina tehtävistä ja taidoista, yritä sen sijaan kertoa ihanteellisen ehdokkaan tausta ja tuleva rooli.

III. Näytä kompensaatio asemasta

On tärkeää osoittaa hakijoille, että yritys tarjoaa kilpailukykyisen palkkion ja ennen kaikkea, että et pelkää esittää tätä lukua.

Pk-yrityksille kysymys edustajien palkkioista voi olla tabu, Huippumyyjien houkutteleminen edellyttää kuitenkin, että pystyt tarjoamaan houkuttelevan korvauksen.

Näyttämällä palkkaluokan tai vähimmäisvuosipalkan mainoksesi houkuttelee lisää ehdokkaita.

4. Saavuta tarkkuutta myyntitaitojen arvioinnissa

Kun ehdokasjoukko on muodostettu, rekrytointiprosessin vaikein tehtävä on vielä suorittamatta: mittaa myyntitaitoja.

Nykyinen konteksti vain vahvistaa a.:n merkitystä myyntitaitojen arviointi mahdollisimman varhaisessa rekrytointivaiheessaja tämä monista syistä:

  • Jokaisen uuden myyntityön on oltava oikea ja tuotettava ROI nopeasti
  • Aika on avaintekijä kaikille osapuolille rekrytointiprosessissa
  • Ehdokkaat hyötyvät tarjonnan niukkuudesta kysyntään verrattuna

Jotta pystyisit toteuttamaan tehokkaan rekrytointiprosessin ilman, että subjektiivisuus tai kiireellisyys päättää, on välttämätöntäsinulla on tieteellinen ja ennakoiva suodatin myynnin menestyksen tärkeimmälle tekijälle: myyntitaidot.

5. Myy menestyksen resepti

Korkean tason edustajilla sinun on osoitettava, että yrityksesi ymmärtää myyntiä ja arvostaa sitä strategisesti.

Huippumyyjät haluavat liittyä yrityksiin, joilla on resepti myynnin menestykseen. Juuri tämä elementti voi tehdä eron korkean tason ehdokkaan kannalta. Hän valitsee yrityksen, joka tarjoaa hänelle ympäristön saavuttaa korkeita tavoitteita, joiden avulla hän voi myös täyttää henkilökohtaiset tavoitteensa.

Älä siis vain myy yrityksen ja sen etuja, vaan myös sitä, kuinka annat edustajat saavuttaa henkilökohtaiset tavoitteensa.

MISTÄ ALOITTAA ?

Myyntiosastosi tulevien palkkausten suunnittelu ja valmistautuminen ovat kaksi olennaista vaihetta kontekstiin liittyvien esteiden välttämiseksi. Niin strategiset elementit kuin täytettävän roolin määrittely voivat osoittautua paljon odotettua monimutkaisemmiksi. Tästä syystä sinun on varattava riittävästi aikaa valmisteluvaiheisiin.

Kuitenkin nopeuttaaksesi tätä prosessia ja varmistaaksesi, että teet parhaat rekrytointipäätökset, älä epäröi ympäröidä itseäsi alan asiantuntijoilla.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *