Onnistunut motivaatiosähköpostisi viiden vinkkimme ansiosta

Voit hakea työtarjouksia verkossa, sähköposti on nyt aito! Ja sen sijaan, että liittäisit saatekirjeesi, jos haluat motivaatiosähköposti ? Vaikka tämä käytäntö näyttää paljon joustavammalta, varo, ettet unohda sen sanamuotoa ja muotoa. Seuraa viittä vinkkiämme vietelläksesi rekrytoijat heti, kun he saavat sähköpostisi!

Etsitkö uutta työtä?

Noudatettuasi kaikkia neuvojamme kirjoittaa omasi motivaatiosähköposti, olet valmis hakemaan verkossa kaikkia sinulle sopivia tarjouksia. Löydä suosikki LIP SAFARI -työpaikkataulultasi yli 2 000 ammatillista mahdollisuutta kaikilla toiminnan aloilla! Joka päivä julkaistaan ​​uusia ilmoituksia, pysy kuulolla ja löydä uusi työpaikka lähelläsi, missä tahansa Ranskassa oletkin.

Olitpa rakennus-, teollisuus-, korkea-asteen tai kuljetusalan ammattilainen, avoimet, määräaikaiset ja väliaikaiset työpaikat ovat saatavilla kaikkialla Ranskassa. LIP SAFARIssa voit hakea nopeasti verkossa ehdokastilin kanssa tai ilman. Voit lisätä motivoivan viestin rekrytoijalle vakuuttaaksesi hänet harkitsemaan hakemustasi. Laita kaikki mahdollisuudet puolellesi!

Kiinnitä huomiota motivoivan sähköpostisi kirjoittamiseen

Ei enää käsin kirjoitettua saatekirjettä postitse lähetettäväksi. Vain muutamalla napsautuksella, älypuhelimella tai tietokoneella, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse. Kirjoita motivaatiosähköpostisi seuraavasti CV:si mukana.

Työskentele motivoivan sähköpostisi rungon parissa

Vaikka sinun on oltava ytimekäs ja ytimekäs (enintään noin kymmenen riviä), on tärkeää olla varovainen kirjoittaessasi motivaatiosähköposti ja vastata parhaiten mahdollisiin rekrytoijien kysymyksiin. Todellakin, nämä muutamat hakemukseesi liittyvät rivit luetaan ennen CV:täsi. Hyödynnä tämä lyhyt teksti kirjoittaaksesi kaikki olennaiset tiedot:

  • Nykyinen asemasi tai viimeinen tutkinto;
  • Tärkeimmät taidot liittyvät tehtävään, jonka tavoitteena on osoittaa profiilisi ja täytettävän tehtävän välinen johdonmukaisuus;
  • Syyt tähän yritykseen hakemiseen;
  • Saatavuussi tehtävään ja rekrytointihaastatteluun.

Kiinnitä huomiota sanastoon ja kirjoitusvirheisiin

Se ei johdu siitä, että perinteisen saatekirjeen käyttö on korvattu a motivaatiosähköposti siihen kannattaa suhtautua kevyesti. Jos sen avulla voit korostaa motivaatiotasi kohdetehtävään, se on ennen kaikkea avain työhaastatteluun!

Varmista siis, että käytät sanastoa toiminta-alasi mukaisesti ja huolehdi oikeinkirjoituksestasi, jonka on oltava moitteeton. Rekrytoijat eivät pidä kirjoitusvirheistä (vaikka he tekevät ne itse) ja saattavat jättää hakemuksesi syrjään ennen kuin he ovat avaneet CV:si!

Ennen kuin lähetät sähköpostin, käytä aikaa lukeaksesi se uudelleen selkeällä päällä. Olisi sääli tulla hylätyksi kielioppivirheen tai huonosti viritetyn verbin takia, eikö niin? Jos et käsittele Molièren kieltä kuin ammattilainen kirjallisesti, käytä online-oikolukua ja pyydä läheisiäsi oikolukemaan sinut. Lopuksi suosi lyhyitä lauseita. Ranskassa subjekti + verbi + komplementtirakenne on aina arvostettu.

Kiinnitä huomiota motivoivan sähköpostisi muotoon

Kun olet laittanut paketin motivoivan sähköpostin kirjoittamiseen, on aika herättää se henkiin! Näin voit vakuuttaa rekrytoijan onnistuneesti hakemuksesi vastaanottamisen jälkeen.

Valitse motivoivan sähköpostisi aihe huolellisesti

Joka päivä rekrytoijat saavat kymmeniä vastauksia verkossa julkaistuihin työtarjouksiin, ei-toivotuista hakemuksista puhumattakaan. Ensimmäisen lajittelun suorittamiseksi he lukevat kirjoittamasi aiheen jo ennen sähköpostin avaamista. Valitse huolellisesti otsikko, jonka aiot antaa sinulle motivaatiosähköposti !

Ole mahdollisimman selkeä ja voimakas, jotta keskustelukumppanisi ymmärtää yhdellä silmäyksellä, mistä on kyse, ja saa hänet haluamaan avata sen. Ilmoita tehtävä, johon haet. Esimerkiksi ”Hakemus pääsihteerin virkaan Lyonissa”. Jos olet huomannut tarjouksen työpaikkataulukossa ja siinä on viittaus, ilmoita se kohteensi alkuun (#REF012345 Hakemus johtajan virkaan Lyonissa). Tällä tavalla asetat kaikki mahdollisuudet puolellesi, jotta rekrytoija avaa sähköpostisi.

Valitse ymmärrettävä sähköpostiosoite

Käytitkö tähän päivään asti edelleen HOTMAIL- tai Wanadoo-tilisi sähköpostiosoitetta? Olit tuolloin valinnut lempinimesi oikean nimesi sijaan? Tähän asti se on toiminut täydellisesti verkko-ostoksia tehdessä. Mutta kun tulee hakea työpaikkoja sähköpostitse, on parasta valita ymmärrettävä osoite. ”chrichridu38” tai ”clariiretnopud84” ei todellakaan ole paikkaansa ammattimaailmassa.

Voit lähettää motivaatiosähköpostisi rekrytoijille luomalla osoitteen etu- ja sukunimelläsi. Sähköpostiosoitteiden tarjoajia on useita, yleisimmät ovat GMAIL, OUTLOOK tai Internet-tilauksiisi linkitetyt laatikot (Orange, SFR, Free…).

Mitä ymmärrettävämpi sähköpostiosoitteesi on, sitä helpompi rekrytoijan on ottaa sinuun yhteyttä.

Lähetä motivaatiosähköpostisi fiksusti

Kun haet työtarjousta, ensimmäinen tavoitteesi on yksinkertainen: herättää rekrytoijan kiinnostus, jotta hän avaa motivaatiosähköposti. Vältä hakemuksesi lähettämistä perjantai-iltana tai viikonloppuna, sillä rekrytoijalla on maanantaina palatessaan toimistoon useita sähköposteja, joihin hän voi kääntyä. Omasi saattavat jäädä huomaamatta, ja siinä on kaikki, mitä haluat välttää.

Lähetä myös motivaatiosähköpostisi päivän aikana, sopivana ajankohtana. Jos lähetät sen kello 2 yöllä, rekrytoija saattaa katsoa, ​​että et ole järjestäytynyt tai sinulla on erityisen epätavallinen tahti. Suosittelemme valitsemaan klo 7.00-23.00 välisen ajan.

Olet noudattanut viittä arvokasta vinkkiämme kirjoittaessasi hakemuksen sähköposti ? Sinun tarvitsee vain nimetä CV:si selkeästi helpottaaksesi jälleen rekrytoijan työtä. Voit pyytää kuitin ja lukea kuitin suoraan postilaatikkosi asetuksista. Lopuksi klikkaa ”lähetä” ja olet valmis!

Kuinka rekrytoijat käynnistetään oikein sähköpostitse?

Etkö ole vieläkään saanut vastausta hakemuksesi lähettämisen tai haastattelun jälkeen? Pyyntöäsi ei ole vielä käsitelty useista syistä. Odottelun sijaan voit käynnistää rekrytoijan uudelleen.

Seurantasähköposti hakemuksesi lähettämisen jälkeen

Saitko vähän palautetta sinua todella kiinnostavista työtarjouksista? Älä jää sivuun, mikään ei ole vielä menetetty! Rekrytointiprosessi kestää todennäköisesti odotettua kauemmin tai rekrytoijalla on paljon hakemuksia käsiteltävänä. Laske yksi viikko lähetyspäivästä motivaatiosähköposti Mukana CV:si seurantaa varten. Tässä on esimerkki tyypillisestä sähköpostista:

Rakas,

Sallin itseni ottaa sinuun uudelleen yhteyttä koskien työtarjoustasi virkaan [nom du poste] jossa on viittaus [N° de référence]. the [date d’envoi du mail], lähetin sinulle hakemukseni sähköpostitse. Tähän mennessä en ole kuullut sinusta, minkä vuoksi lähetän sinulle tämän sähköpostin.

Täten haluan uudistaa kaiken motivaationi tähän tehtävään, jonka ehdottamat tehtävät vastaavat täydellisesti taitojani.
Olen käytettävissäsi puhelin- tai fyysiseen haastatteluun.

Sydämellisesti,

Etunimi + sukunimi
Puhelinnumerosi

Kiitos sähköposti työhaastattelun jälkeen

Oletko juuri käynyt työhaastattelussa, joka vahvisti kiinnostuksesi tehtävää ja yritystä kohtaan? Valmistele lyhyt sähköpostiviesti, jonka lähetät seuraavana päivänä kiittääksesi rekrytoijaa hänen saatavuudestaan ​​ja vaihdostasi. Tämän sähköpostin tarkoituksena on osoittaa, että olet edelleen kiinnostunut tehtävästä. Tässä on esimerkkikiitos sähköpostijonka voit lähettää:

Rouva, herra X,

Kiitos ajasta, jonka omistat minulle. [date] tehtävän haastattelussamme [intitulé du poste].

Keskustelumme aikana keskustelimme seuraavista aiheista:

  • Kohta nro 1 käsitelty
  • Kohta nro 2 käsitelty

Nämä tehtävät ja keskustelumme aikana antamasi tiedot vahvistivat kiinnostukseni asemaa kohtaan [intitulé du poste] ja yrityksellesi.

Pysyn täysin käytettävissäsi ja toivon, että profiilini on kiinnittänyt täyden huomiosi,

Sydämellisesti,
Etunimi + sukunimi
Puhelinnumerosi

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *