Löydä sinulle sopiva harjoittelutarjous!

Kansainvälisen harjoittelijapäivän kunniaksi, joka vietetään 10. marraskuuta, rekrytointiammattilaisesi paljastavat parhaat vinkit, joiden avulla voit saada todennäköisyyden puolellesi, kun etsit harjoittelu tarjouksia. Muistiinpanojanne nuoret!

Mistä löydän parhaat harjoittelutarjoukset?

Olipa kerran, vuonna 2020, etsimässä harjoittelupaikkaa Internetistä. Mutta mistä meidän pitäisi aloittaa? Onneksi voit luottaa siihen, että rekrytointiasiantuntijasi ohjaavat sinut konsultointisivustoille!

Yleiset työpaikkalautakunnat ja aggregaattorit

Tästä seikkailusi alkaa! LIP SAFARI -työsivustolta löydät itsellesi sopivat harjoittelutarjoukset. Joka päivä tarjolla lähes 2000 työ-, harjoittelu- ja opiskeluilmoitusta. Rekrytointivastaavamme keräävät asiakkaidensa tarpeet ja julkaisevat paikat tälle yleiselle työpaikalle ja aggregaattoreille.

Riippumatta toimialasta, jolla haluat harjoitella, voit löytää todellisia ammattimaisuusmahdollisuuksia. Ja optimoidaksesi hakusiTyöharjoittelu tarjous, harkitse työpaikkailmoitusten luomista! LIP SAFARIssa se on ilmainen ja erittäin nopea. Sinun tarvitsee vain luoda ehdokastili ja valita sinua kiinnostavat työpaikat. Heti kun uusi ilmoitus on julkaistu, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Neuvomme: jos olet kiinnostunut vakituisesta, määräaikaisesta tai määräaikaisesta työtarjouksesta, älä epäröi kokeilla onneasi. Lähetä hakemuksesi, mutta muista pitää huolta CV:stäsi ja saatekirjeestäsi! Selitä, miksi haet, kuinka harjoittelusi voi täyttää täydellisesti ilmoituksen odotukset. Pienellä tuurilla rekrytoija voi tarjota profiilisi asiakkaalleen, joka ei ole ajatellut palkata harjoittelijaa.

Erikoistuneet työpaikat

Verkon etuna on, että mahdollisuudet ovat (melkein) rajattomat. Kun olet käynyt läpi kaikki yleiset työpaikat, sinun on siirryttävä erikoistuneille työmaille. Niitä on digialan, liikenteen, kaupan, assistenttien tai jopa julkisten palvelujen ammattilaisille. Käytä aikaa heidän tunnistamiseen ja kuule heitä säännöllisesti löytääksesi uusia harjoittelutarjouksia.

Tarkista työharjoittelutarjoukset sosiaalisista verkostoista

Olet tottunut viettämään useita tunteja päivässä sosiaalisissa verkostoissa. Hauskojen videoiden, kaupallisten visuaalien ja ystäviesi postausten välillä on helppoa vierittää! Vähitellen erilaiset sosiaalisen verkoston alustat, kuten Facebook, Instagram ja jopa TikTok, ovat mukauttaneet palveluitaanharjoittelu tarjouksia ja työllisyyttä.

Nyt uutissyötteissäsi, tarinoissa tai yksityisissä ryhmissä, joihin olet liittynyt, löydät työharjoitteluilmoitukset. Mitä enemmän kohdistat seuraamiasi ihmisiä ja yrityksiä, sitä todennäköisemmin sinulla on puolellasi saada hakujasi vastaavia mahdollisuuksia.

Harkitse lopuksi profiilin luomista ammattimaiseen LinkedIn-sosiaaliseen verkostoon. Luot vähitellen todellisen verkoston ammattilaisista ja yrityksistä, jotka inspiroivat sinua ja kiinnostavat sinua. Ja ehkä jonain päivänä löydät harjoittelupaikkasi tästä verkostosta!

Pyydä ympärilläsi olevien solidaarisuutta

Oletpa sitten yliopiston penkeillä, perhe- tai ystäväpiirissäsi, kehittyt eri sosiaalisten ryhmien sisällä, ja tämä tekee vaurautesi. Kaikki ihmiset, jotka ovat olleet lähelläsi muutaman kuukauden, muutaman vuoden tai syntymäsi jälkeen, voivat auttaa sinua etsi harjoittelutarjous. Määrittämällä heille tarpeesi he ovat herkkiä näkemäänsä sosiaalisessa mediassa, kuulemaansa kahvinkeittimen ympärillä tai perheen aterian aikana. He kaikki ovat sitoutuneet tukemaan sinua ammatillisessa tulevaisuudessasi ja he ovat erityisen ylpeitä voidessaan auttaa sinua löytämään sinulle sopivan harjoittelupaikan. Älä siis epäröi pyytää läheisiäsi auttamaan sinua!

Kuinka vastata hyvin harjoittelutarjoukseen?

Yleensä löytää harjoittelu tarjouksia omalla alallasi on melko helppoa, varsinkin jos noudatat aikaisempia vinkkejämme. Toisaalta suurin vaikeus on soveltaa hyvin. Sinun tulee erottua muista opiskelijoista, jotka, kuten sinä, ovat kiinnostuneita tarjotuista tehtävistä. Menestyäksesi hyvin ja päästäksesi työhaastatteluun on tärkeää, että pidät huolta saatekirjeestäsi ja CV:stäsi.

Mukauta CV:si harjoittelutarjoukseen

Jos luet tätä artikkelia, se johtuu siitä, että haluat asettaa puolellesi erottuaksesi muista ehdokkaista, jotka ovat vastanneet samalla tavalla. Harjoittelun tarjous että sinä. Se on ansiosi ja onnittelemme sinua tästä vaiheesta!

Ensimmäinen sääntö, joka sinun tulee muistaa hakeessasi, on tämä: personoi ansioluettelosi!

Mukauta akateemista taustaasi, aiempia kokemuksiasi ja pehmeitä taitojasi riippuen tehtävästäsi. Jokaisen CV:ssäsi antamasi tiedon on oltava lisäargumentti rekrytoijalle sanoakseen itselleen ”hänen profiilinsa vastaa täydellisesti harjoittelupaikan odotuksia, otan häneen yhteyttä viipymättä!”.

Kun vastaat a Harjoittelun tarjous, sinulla on tärkeitä tietoja yrityksestä, toimialasta, annetuista tehtävistä ja vaadituista taidoista. Käytä aikaa näiden elementtien merkitsemiseen ja lisää ne CV:hen. Jos haet esimerkiksi kirjanpidon harjoittelupaikkaa, korosta numeronhimoasi ja mukauta pehmeitä taitojasi merkitsemällä ”kiinnostava numeroihin, tiukka ja organisoitu”.

Toisaalta, jos etsit harjoittelupaikkaa rakennusalalta, valitse sen sijaan manuaaliset tekniset ja inhimilliset taidot; pidät puuhastelusta, vanhojen huonekalujen entisöimisestä, olet ketterä ja siisti.

Pieni bonusneuvonta: muista nimetä CV:si, jotta rekrytoija löytää sinut helposti saapuneiden hakemusten joukosta. Valitse lomake ”Etunimi – Työnimi”, niin helpotat hänen elämäänsä.

Muista: älä lähetä samaa CV:tä kaikille rekrytoijille ja sovita sen sisältö kohdistamaasi harjoittelupaikkaan. Tämä todistaa, että olet vakavalla askeleella etsi harjoittelutarjousja rekrytointi on välttämättä herkkä tälle ponnistelulle, jota harvat ehdokkaat vaivautuvat tekemään.

Kiinnitä huomiota saatekirjeesi sisältöön ja muotoon

Kun olet laatinut CV:si, sinulla on vielä yksi tärkeä vaihe: saatekirjeen kirjoittaminen. Jos tämä asiakirja on yhä harvinaisempi vakituiseen tai määräaikaiseen työpaikkaan hakemisessa, on tärkeää vastata Harjoittelun tarjous.

Saatekirjeessä on yhteystietosi sekä sen yrityksen, osaston tai vielä paremmin sen henkilön yhteystiedot, jolle hakemuksesi tulee lähettää. Se on päivätty ja sen aiheen on oltava henkilökohtainen (Esimerkki: Hakemus yritysjohtajan harjoittelutarjoukseen rekrytointiin).

Varmista seuraavaksi, että kirje mahtuu yhdelle sivulle. Mitä tulee tietoon, jota haluat paljastaa ja kehittää, se on mukautettava harjoittelupaikkaan. Sinun ei tarvitse puhua ammatillisista kokemuksistasi, jotka eivät liity siihen, mitä haluat tehdä. Toisaalta kerro projekteista, joiden parissa olet työskennellyt, kerro niistä pehmeistä taidoista ja teknisistä taidoista, joita sinulla on ja joita haluat ottaa yrityksen palvelukseen.

Lopuksi, älä unohda kutsua rekrytoijaa ottamaan sinuun yhteyttä keskustellakseen suullisesti puhelin- tai fyysisen haastattelun aikana. Kuten nimestä voi päätellä, saatekirjeen tarkoituksena on osoittaa rekrytoijalle, että olet todella kiinnostunut tehtävästä. Älä siis lähetä samaa kirjettä kaikille, muokkaa sitä mahdollisimman paljon ja älä epäröi lisätä yritystä koskevia tärkeitä tietoja, jotka todistavat, että olet tehnyt tutkimusta ennen hakemuksesi lähettämistä.

Kun kaikki tämä on tehty, aloita etsiminen harjoittelu tarjouksia !

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *