Kaikki vinkkimme tehokkaan CV:n luomiseen

Välillä klassinen ansioluettelo, video- tai mainos CV, on vaikea valita muotoa, joka vetoaa rekrytoijiin. Entä jos sisältö on lopulta aina muotoa tärkeämpää? Onko ehdottoman välttämätöntä luoda a alkuperäinen ansioluettelo saada töitä? Tässä ovat parhaat vinkkimme, joiden avulla voit tehdä parhaan yhteenvedon urapolustasi.

Miksi jokaiseen työtarjoukseen pitää tehdä räätälöity CV?

CV:si on ennen kaikkea heijastus työ- ja kouluelämästäsi. Yritykset, koulut ja yliopistot, ammatilliset ja henkilökohtaiset projektit ja taidot kootaan yhteen, enintään yhden sivun asiakirjaan. Kaikki kirjoittamasi on oltava harkittuja ja muotoiltuja selkeästi ja tarkasti. Uusi luokka on ilmestynyt jo muutaman vuoden ajan tehokkaat ansioluettelot : pehmeitä taitoja. Nämä ovat käyttäytymistaitosi, kuten ryhmähenki, empatia, synteesihenki tai kyky tehdä aloitekykyä. Kaikki nämä elementit on mainittava selvästi CV:ssäsi, jotta rekrytoija voi nopeasti tunnistaa, soveltutko tehtävään vai et.

Muista: rekrytoija aloittaa aina lukemalla sinun CV. Sinun täytyy sitten vakuuttaa hänet tästä ensimmäisestä askeleesta! Älä siis lyö vetoa saatekirjeeseesi osoittaaksesi tavoitteesi.

CV-neuvomme oikeiden elementtien korostamiseksi

Tässä on ei-tyhjentävä luettelo eri elementeistä, jotka sinun on ehdottomasti sisällytettävä toimiva CV :

Yhteystietosi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä nopeasti ja helposti. Täytä puhelinnumerosi, postinumerosi (ainakin) ja sähköpostiosoitteesi. Näiden tietojen ansiosta rekrytoijan ei tarvitse selvittää, kuinka tavoittaa sinut.

  • Käytettävyyttäsi, jotta rekrytoija voi tietää nykyisen tilanteesi. Jos olet heti tavoitettavissa, annat kaikki mahdollisuudet päästä haastatteluun.
  • Sinun tutkintotodistuksesi ja todistuksesi. Huomaa, että voit poistaa korkeakoulupatentin tai jopa ylioppilastutkinnon, jos olet hankkinut korkeakoulututkinnon;
  • Haettuun tehtävään liittyvä työkokemuksesi. Voit jättää kesätyösi kokonaan pois, jos ne ovat vanhoja eikä niillä ole mitään lisäarvoa suhteessa haluamaasi työhön;
  • Kiinnostuskeskuksesi, olipa kyseessä urheilu, kulttuuri tai yhdistys. Se on osa persoonallisuuttasi, jonka suostut helposti välittämään mahdolliselle tulevalle työnantajallesi.

Tee henkilökohtainen CV täytettävien paikkojen mukaan työneuvomme ansiosta

Haet useisiin työtarjouksiin, joiden nimikkeet, tehtävät ja vaadittavat taidot ovat erilaisia. erottuaksesi muista ehdokkaista muokata CV:täsi mahdollisimman paljon.

Korosta sinua kiinnostavaa työtä ja saatavuuttasi

Riippuen sinun rakenteesta tehokas ansioluettelo, sinun on löydettävä täydellinen paikka ilmoittaaksesi hakemasi työpaikan. Aseta itsesi rekrytoijan asemaan kuvittelemalla, että hän etsii useita yhteistyökumppaneita; säästät hänen aikaa ja osoitat hänelle, että olet pyrkinyt siihen muokata ansioluettelosi ! Olitpa aktiivinen tai työtön, määritä saatavuus valitsemalla kaavoja, kuten ”Saatavilla” tai ”Saatavilla nyt”.

Jos työtarjouksessa mainitaan, että työ täytetään mahdollisimman pian (englanniksi ”mahdollisimman pian” ja ranskaksi ”mahdollisimman pian”) ja olet töissä, varmista ilmoittamasi päivämäärä . Seuraamalla meidän vinkkejä tehokkaaseen ansioluetteloonannat puolellesi kaikki mahdollisuudet päästä rekrytointihaastatteluun.

Tarkista ja järjestä henkilötietosi

Kartoita henkilötietosi ja yhteystietosi: osoite, syntymäaika ja/tai ikä, sähköposti, puhelin, valokuva. Ole varovainen tekemästä virheitä, olisi sääli jäädä työstä väliin kirjoitusvirheen takia! Voit myös määrittää, onko sinulla ajokortti ja henkilökohtainen auto. Tämä voi rauhoittaa rekrytoijaa, varsinkin jos haluat olla esimerkiksi myyjä.

Lopuksi kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, fonttiin ja syntaksiin tehokas ansioluettelo. Älä unohda, että tärkeintä on sisältö! Kun rekrytoija lukee yhteenvedon ammatillisesta ja koulutustaustastasi, hän ei voi auttaa huomaamaan vikojen olemassaoloa tai puuttumista. On varmaa, että jos heitä on useita, mahdollisuutesi päästä haastatteluun ovat melkein mitättömät.

Kerro kokemuksesi ja taitosi tehtävääsi vastaavasti

Selvitä suoritetut tehtäväsi ja hankitut ammatilliset taitosi. Älä epäröi muuttaa tai poistaa niitä, jos niillä ei ole mitään tekemistä ehdotetun työtarjouksen kanssa. Lopuksi helpottaa lukemalla CV:täsi korostamalla työnkuvassa mainittuja ammatillisia kokemuksia. Leiki väreillä, lihavoituilla sanoilla ja kirjasinkooilla, jotta rekrytoija erottaa tärkeät tiedot nopeasti. Ole kuitenkin varovainen, ettet anna CV:ssäsi ”joulukuusi” -ilmiötä, mikä voi olla rekrytointipäällikön harhaanjohtavaa.

Pitääkö sinun laittaa kuva itsestäsi CV:hen?

Kun menet luo ansioluettelosi, herää kysymys valokuvasta. Riippumatta päätöksestäsi, sinun on otettava se keskustelukumppanisi kanssa, jos pääset haastatteluun. Jos päätät olla julkaisematta valokuvaa, rekrytoija ei voi syyttää sinua. Ammattitaitosi ovat tärkeitä, eivät ihosi väri, nenäsi koko tai silmien väri! Toisaalta, jos päätät laittaa valokuvan itsestäsi, valitse se hyvin. ole luonnollinen, mutta älä liikaa, valitse yksinkertainen ja ei-subjektiivinen asento ja jätä sivuun iltaisin ystävien kanssa otetut kuvat.

Online CV työkalut ja neuvoja

Maksulliset ja ilmaiset ohjelmistot, ladattavat mallisivustot, yksilöiden väliset palvelualustat… On olemassa lukemattomia ratkaisuja luoda tehokas ansioluettelo ja valinta on vaikea!

Aloita määrittelemällä, mitä todella tarvitset. Tekstinkäsittelyohjelmistot, esitysten luontityökalut, kuten PowerPoint, voivat tehdä työn erittäin hyvin, varsinkin jos hallitset ne.

Mitä tulee grafiikkaa CV:henvärejä, muotoja ja typografioita, luota sinuun. Jos tulos ei sovi sinulle, pyydä apua läheiseltä, joka antaa sinulle neutraalin silmän ja neuvoja.

Mobiilisovellukset CV:n luomiseen tehokkaasti ja nopeasti

Aikana, jolloin yhä harvemmilla ranskalaisilla on kotonaan tietokone, tehokkaiden CV:iden luomiseen tarkoitetut mobiilisovellukset kukoistavat. Käytätpä Android- tai IOS-käyttöjärjestelmää, löydät monia ratkaisuja luo ansioluettelo mobiiliversiossa. Se on paras tapa hakea nopeasti sinua kiinnostaviin töihin, erityisesti työpaikkailmoituksissa, kuten lipsafari.com.

Ulkopuolisen mielipiteen merkitys CV:si tehokkuuden tarkistamisessa

Kun olet rakentanut ansioluettelosi, kysy ystävältä tai perheenjäseneltä. Pieni apu ja uusi silmä on aina hyvä ottaa! Ota huomioon heidän rakentavat neuvonsa viimeistelläksesi yhteenvedon ammatillisesta taustastasi ja asettaaksesi kertoimet puolellesi.

Oletko rekisteröitynyt työvoimatoimisto LIP:iin? Hyödynnä konsulttisi tai asiakasvastaavasi asiantuntemusta! Ota yhteyttä häneen kysyäksesi henkilökohtaista neuvontaa, joka täyttää rekrytoijien odotukset.

Kuinka hakea tarjousta työpaikallamme?

Työsivustollamme voit hakea sinua kiinnostavia tarjouksia lähettämällä CV:si. Tätä varten hyväksytään PDF-, DOC-, DOC.X- tai jopa JPG- ja PNG-muodot. Olitpa pöytäkoneella tai mobiililaitteella/tabletilla, voit liittää mukaan valitsemasi CV:n. Sinun tarvitsee vain täyttää pakolliset kentät (Sukunimi, Etunimi, Sähköposti, Kaupunki, CV). Voit myös lisätä tekstiä osoittaaksesi motivaatiosi ja lähettää henkilökohtaisen viestin rekrytoijille.

Kuinka lähettää CV:si vastataksesi työtarjoukseen?

Työsivustoltamme löydät avoimia työpaikkoja kaikilla toimialoilla ja kaikkialla Ranskassa. varten lähetä ansioluettelosi, se on hyvin yksinkertaista! Joko luot ehdokastilin ilmaiseksi tallenna yksi tai useampi CV säästääksesi aikaa seuraaviin sovelluksiin.

Asettaaksesi kertoimet puolellesi, älä unohda täyttää pakollisia kenttiä, nimittäin sukunimi, etunimi, sähköpostiosoite, kaupunki, CV. Älä epäröi muokata ”Omat motivaationi” -kenttää ja täsmentää syyt, jotka kannustavat sinua hakemaan.

Spontaani hakemus: kuinka tehdä onnistunut CV?

Haluatko kokeilla onneasi yrityksessä, jossa ei ole avoimia työpaikkoja? Lähetä spontaani hakemus!

Liian usein teemme sen virheen, että panostamme kaiken saatekirjeen perusteella, mutta silti se, mitä rekrytoija katsoo ensin, on CV! Yhteenveto osaamisestasi ja aikaisemmasta ammatillisesta toiminnasta mahdollistaa jo ensimmäisen valinnan. Päällä sinun CV tehokas spontaanissa sovelluksessa, korosta etsimäsi työtehtävät, saatavuus, kokemuksesi ja tärkeimmät ammatilliset taitosi. Kaikkien näiden tietojen tulee olla johdonmukaisia ​​toimialan ja yrityksen tarjoamien palvelujen kanssa. Onko CV:si valmis? Aloita saatekirjeen kirjoittaminen!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *