Etsi telakkahoitajia

Laiturien hoitaja on olennainen lenkki tavaroiden kuljetus- ja jakeluketjussa. Hän työskentelee varastoissa ja varmistaa toimitusten oikean vastaanoton ja jakelun Ranskan neljään kulmaan. Tämä yritysten erittäin kysytty ammatti vaatii monia taitoja, kuten koneiden ajamista, hyvää organisointikykyä ja hyvää fyysistä kuntoa. Mitä päivittäiset tehtävät tarkalleen ottaen ovat tämä logistiikka-ammattilainen ? Ota selvää tästä artikkelista! 👇

Mistä satamahoitajan työ koostuu?

Laiturien hoitaja ei käy kauppaa juna-asemalla, kuten voisi luulla, vaan varastossa, tehtaalla tai tavaratalojen varastoissa. Sen tehtävänä onkin varmistaa eri tuotteiden vastaanotto, lähettäminen ja varastointi. Hänen päätehtävänään on huolehtia tilausten, varastojen sisään- ja ulostulojen järjestämisestä sekä suhteista kuljetusketjun muihin lenkkeihin, tuotantolaitoksiin, tukkukauppiaisiin ja kuorma-autonkuljettajiin.

Tämä työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä telakkavartija useimmiten seisoo ja tekee paljon edestakaiset ajoittain jättimäisissä varastoissa! Häntä voidaan myös vaatia kantamaan raskaita kuormia, ja siksi hänen on varmistettava, että hän suorittaa nämä toimet täysin turvallisesti. Ihanteellinen työpaikka urheilijoille! 💪

Laiturin agenttityötarjouksia kaikkialla Ranskassa!

Kuljetus- ja logistiikka-alat rekrytoivat! Kaikki tavaroiden varastointiin ja jakeluun osallistuvat yritykset etsivät työntekijöitä varaston hallintaan. Telakkahoitajien työtarjouksia julkaistaan ​​säännöllisesti kaikkialla Ranskassa vakituisten, määräaikaisten tai määräaikaisten toimeksiantojen osalta riippumatta tämän ammatin kokemuksen tasosta.

Tukkukauppiaat, huonekalujen tai suurten laitteiden myyjät, suuret jälleenmyyjät, tuotantolaitokset, lentoasema-alueet tai jopa kylmäkuljetusyritykset etsivätmotivoituneita telakkahoitajia. Miksi et sinä ?

Tutustu työtarjouksiimme kuljetus- ja logistiikka-ammateissa!

Wharf-korvaukset ja kehitysnäkymät

Satamatyöntekijä saa uransa alussa yleensä minimipalkkaa vastaavan palkan. Mutta tietyillä työmailla tai tehtailla työolot edellyttävät lisäbonusten maksamista esimerkiksi yötyöstä, sunnuntaisin, liikkeellä olevista virkamatkoista tai kylmävarastoissa.

Mukaan telakkahoitajan työtarjouksia ja täytettävän tehtävän erityispiirteistä (tunnit, toimiala, ympäristö) riippuen tämän tyyppisen tehtävän keskipalkka on noin 28 000 euroa ilman bonuksia. Uransa päätyttyä hän voi saada palkkaa 32 000 euroa brutto vuodessa.

Kehitysnäkymiin liittyen telakkahoitajalle, logistiikan asiantuntijalle, voidaan tarjota tehtäviä mm toimituspäällikkö, varastopäällikkö tai varastopäällikkö.

Ominaisuudet, joita vaaditaan vastataksesi telakkahoitajien työtarjouksiin

Telakkavartijalla tulee olla yleiskuva varastoon saapuvista ja sieltä lähtevistä tavaroista. Hänen päätehtävänsä on varmistaa, että tilaukset ja toimitukset tehdään ajallaan (ja oikealle asiakkaalle!). Hänen täytyy pystyä analysoimaan nopeasti a tilauksen seurantadokumentti ja ole reagoiva. Todellinen plussa? Osaat työskennellä tiimissä ja varmistaa hyvät suhteet eri logistiikkaammatteihin ja lastauslaiturille saapuviin kuorma-autonkuljettajiin.

Hyvä telakkahoitaja on kiinnitettävä erityistä huomiota omaan ja joukkueensa jäsenten turvallisuuteen. Raskaiden kuormien, kuormalavojen, ajoneuvojen jatkuvan saapumisen ja lähtemisen keskellä hänen tehtävänsä on noudattaa kaikkia turvallisuussääntöjä, erityisesti koneiden, kuten esim. trukit ja trukit. Hänen on kyettävä suorittamaan fyysisesti vaativia tehtäviä meluisassa, kuumassa tai päinvastoin erittäin kylmässä ympäristössä.

Edut telakkaagentin työtarjouksiin hakemisessa:

  • Turvallisuussääntöjen noudattaminen ja valppaus;
  • kurinalaisuus ja organisointi;
  • Kestävyys ja kunto;
  • Hyvää tiimihenkeä ja kommunikaatiota.

Mitkä ovat logistiikka-alan koulutuskurssit?

Laiturityöntekijän työ, kuten useimmat kuljetusalan ammatit, vaatii sinulta CACES tai kelpoisuustodistus turvalliseen ajoon saadakseen luvan käsitellä koneita, kuten vaunuja ja haarukkavaunuja varastoissa.

Jotkut täytettävät tehtävät eivät vaadi muuta tutkintoa tai erityistä työkokemusta. Suurin osa telakkahoitajan työtarjouksia ne ovat saatavilla BEP:stä tai CAP:stä nuorille, jotka haluavat päästä työelämään nopeasti.

Tässä ovat koulutuskurssit logistiikka-alan työhön:

  • BEP Logistiikka ja kuljetus
  • CAP Logistics -operaattori
  • CAP varasto- ja kuriiriagentti
  • CAP Monipuolinen kaupallisen tiimin jäsen

Päästäksesi vastuulliseen ja paremmin palkattuun asemaan tällä alalla, on suositeltavaa noudattaa a Bac Pro Logistics tai osallistua Validation of Acquired by Experience (VAE) -kurssiin saadaksesi ammattinimikkeen, joka todistaa taitosi. Logistiikka-alan koulutuksen seuraamiseen on olemassa erilaisia ​​ratkaisuja, ja osan voit rahoittaa itse CPF tai henkilökohtainen koulutustili.

Kuinka tulla telakkahoitajaksi LIP:n avulla?

Jos haluat ryhtyä satamanhoitajaksi, kuljetus- ja logistiikka-aloihin erikoistuneiden vuokratyötoimistojesi asiakasvastaavat voivat olla mukanasi. LIP:n ansiosta on mahdollista saada työpaikka erilaisilla tehtävillä, joita yritykset haluavat! Tutustu telakkahoitajan työnkuvaamme saadaksesi lisätietoja tästä tavaranhallinnan lippulaivatyöstä!

Olitpa uusi tai kokenut, telakkahoitajan työtarjouksia ovat hyvin lukuisia. Teollisuudessa, elintarvikealalla tai lentokentillä on luultavasti yritys, joka on valmis rekrytoimaan sinut nopeasti vakituisessa työsuhteessa, määräaikaisessa työsuhteessa tai määräaikaisessa toimeksiannossa ! Tutustu tarjouksiimme ja hae työpaikkaa läheltäsi! 😉

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *