Baseball-myyntimenetelmien integrointi CRM:ään

Yritykset käyttävät CRM:ää parantaakseen myyntiään systematisoimalla prosessien hallintaa. Vaikka tämä on erinomainen tarkoitus, huomaan usein, että yritykset eivät hyödynnä tätä työkalua todelliseen arvoonsa. Useimmat heistä ovatkin tyytyväisiä ohjelmiston perusversioon yrittämättä mukauttaa sitä omaan todellisuuteensa.

Saadakseni paremman yleiskuvan jokaisesta myyntiprosessin vaiheesta ja mahdollisuudesta, kannatan pikemminkin baseball-myyntimenetelmän käyttöönottoa ja sen integrointia CRM:ään (Asiakassuhdejärjestelmä).

Baseball-myynnin 4 vaihetta

Baseball-myyntimenetelmä, jota kutsutaan myös Perusmyyntikäyttää baseball-timanttia edustamaan myyntiprosessin vaiheita.

Käytä tätä menetelmää CRM:ssäsi, sillä se sisältää yksityiskohtaiset tiedot vaiheiden kaikista osa-alueista asiakashankinnasta myynnin sulkemiseen.

Se koostuu neljästä hyvin yksinkertaisesta vaiheesta:

  • Kohti ensimmäistä maalia : tässä vaiheessa valmistaudutaan ennen kuin alalle edes sitoutuu, tunnistamalla ihanteellinen asiakas, joka kohdistetaan etsinnässä. Päästäkseen ensimmäiseen tukikohtaan, edustajan on otettava yhteyttä mahdolliseen asiakkaaseen ja tunnistettava vähintään yksi ratkaistava ongelma tapaamisen saamiseksi.
  • Kohti toista maalia: juuri tässä vaiheessa löydämme tärkeimmät syyt ostaa, arvioimme potentiaalisten asiakkaiden ongelman ja eroamme kilpailijoista.
  • Kohti kolmatta maalia: karsitaan nyt päätöskriteerit, aikataulu ja kilpailijat.
  • Marmoria kohti: Myyjä esittää tarjouksensa edellisissä vaiheissa oppimansa perusteella. Hänen on sitten päätettävä harmittomasti.

Miksi integroida Perusmyynti CRM:ään

Normaalisti, kun hankit ohjelmiston, kuten Myyntivoima (SFDC) Missä MicrosoftDynamics, perusversio sisältää joitain myyntiprosessin perusvaiheita.

Liian vähän ja riittämättömästi yksityiskohtaisia, ne eivät ole yrityksellesi ominaisia. Jokaisella organisaatiolla on kuitenkin oma todellisuutensa, jonka pitäisi normaalisti näkyä sen myyntiprosessissa.

Tärkeintä: edustajat eivät seuraa prosessia.

Tehokas ja tarkka päivittäinen seuranta

Vaikka yrityksellesi tarkoin määritellyt myyntiprosessit ovat välttämättömiä, siitä ei ole paljon hyötyä, jos sitä ei noudateta johdonmukaisesti, ja sitä CRM:n pitäisi tarjota.

Mahdollisuuksien dokumentoinnin lisäksi CRM mittaa niiden edistymistä ja ennustaa myöhempiä vaiheita. Baseballin myynnin yksityiskohtaisten komponenttien integrointi mahdollistaa myyntiprosessisi etenemisen seuraamisen päivittäin ja konkreettisesti. Sen avulla voit nähdä tarkalleen myyntiputken tilan ja helpottaa siten suppilon tarkistusta.

Myyntipäällikölle tällainen työkalu mahdollistaa jokaisen hänen edustajansa paremman valmentamisen. Hän voi esimerkiksi nähdä tarkasti mahdollisuuden etenemisen tai määrittää nopeasti puuttuvat tiedot potentiaalisesta asiakkaasta.

Yksityiskohtainen dokumentaatio koko myyntiprosessista, mukaan lukien muiden osastojen tehtävät

Perusmyynti on myyntitapa, joka on asetettava yrityksen oman myyntiprosessin päälle. Integroitumalla CRM:ään se antaa muille osastoille mahdollisuuden lisätä sisäisesti suoritettuja tehtäviä, jotka eivät ole edustajien vastuulla. Näillä tehtävillä voi silti olla vaikutusta myyntisyklin aikaan – esimerkiksi hinta- tai näytepyyntöihin, suunnitteluun, arkkitehtuuriin ja aivoriihi.

Vaikka ne tekevät harvoin, yritysten tulisi vaivautua integroimaan nämä tehtävät CRM:ään, koska se tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan koko myyntiprosessista.

Integroi baseball-menetelmä Myyntivoima Missä Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics Voit ohjelmoida kaikki baseball-myynnin eri vaiheiden komponentit joko tilaisuuden sisällä tai suunnittelemalla prosessia. Tämä mukauttaminen ei ole aina helppoa, mutta ohjelmisto mahdollistaa sen.

Siinä tapauksessa että Myyntivoima, se on monimutkaisempi. Sertifioidun konsultin tulee tehdä räätälöinti – mikä voi olla melko kallista.

Kummassakin tapauksessa on toinen vaihtoehto. Voimme integroida CRM:n Kalvo to Myyntivoima Missä Microsoft Dynamics. Kalvo on suunniteltu B2B-myyntiin ja helpottaa komponenttien toteuttamista Perusmyynti tai luoda räätälöity myyntiprosessi ilman ulkopuolista konsulttia.

Integrointi Kalvo to SFDC Missä Dynamiikka on ylivoimaisesti tehokkain vaihtoehto.

Ulkopuolisella yrityksellä, kuten Prima Ressourcella, on tarvittava näkökulma ja asiantuntemus arvioida ja kehittää yrityksellesi sopiva myyntiprosessi. Sitten hän kopioi tämän koko prosessin jo olemassa olevaan CRM:ään integroimalla jokaisen vaiheen.

Tämä antaa sinulle työkalut, joita tarvitset myyntiprosessisi yksityiskohtaiseen seurantaan.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *