Aseman ja henkilön välinen ristiriita

Henkilöstöjohtaminen voi koskea työntekijöiden rekrytointia, kehittämistä, koulutusta ja motivaatiota, jotta organisaatiosi voi kehittyä. Henkilöstön johtamiseen kuuluu myös raskaampia tehtäviä, kuten riitojenratkaisu, konfliktien ratkaisu ja suoritusten arviointi.

Osa henkilöstöjohtamista ei ole vain oikean henkilön löytäminen työhön, vaan myös hänen pitäminen siellä, mikä vähentää vaihtuvuutta.

Vaikka saatat ajatella, että työntekijän palkka on tärkein syy siihen, miksi hän pysyy asemassa pitkään, hämmästyt kuinka paljon työtyytyväisyydellä on vaikutusta. Nik Kinleyn ja Shlomo Ben-Hurin (2013) mukaan työntekijöiden lähtemiseen on useita syitä.

Näin AtmanCo voi auttaa henkilöstöjohtamisessa, kun kyse on syistä, miksi työntekijät lähtevät.

Aseman ja henkilön välinen ristiriita

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi organisaatio käyttää Atman-testin kaltaista psykometristä testiä, on selvittää, ovatko henkilön persoonallisuuden ominaisuudet ja luonnolliset refleksit linjassa kyseisen aseman kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa hallita henkilöstöäsi kuin valita hakija, jolla on luonnollisesti edellytykset menestyä tehtävän edellyttämissä tehtävissä ja vastuissa?

Tietenkin, kokemuksetniitä tietoa ja yrityskulttuuri ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen palkkaamista. Psykometrinen testi voi kuitenkin antaa sinulle maun synnynnäisestä potentiaalista, jota et ehkä ole aluksi huomannut.

Ja kun kyse on ihmisten johtamisesta, saat käsityksen siitä, mikä motivoi työntekijöitäsi tekemään heidät ja ennen kaikkea pitääksesi heidät onnellisina. Ja onnelliset työntekijät = hyvin suoriutuvat työntekijät.

Tunne siitä, että sinut ei arvosteta tai sitä ei tunnisteta

Atman-testi voi myös havaita eroja niiden välillä, joita tunnustus motivoi (esimerkiksi jos he ovat kunnianhimoisia ja houkuttelevat rahallisia palkintoja, ylennyksiä, palkkioita tai suuria haasteita tai jos he haluavat parempaa työturvallisuutta, kuuluvuutta ja vakautta työssään.

On myös niitä työntekijöitä, jotka saattavat tuntea itsensä aliarvostetuiksi, koska he eivät yksinkertaisesti tunne, että heidän ponnisteluistaan ​​tunnustetaan, tai jotka tarvitsevat enemmän rohkaisua, vakuuttamista ja jatkuvaa positiivista vahvistusta. Yksinkertainen ”hyvä työ” ja selkään taputus, niin vähäpätöiseltä kuin se sinusta tuntuukin, voivat merkitä paljon näille ihmisille.

Jotkut voivat myös nauttia kilpailuympäristöstä ja mahdollisuudesta voittaa, kun taas toiset panostavat paljon enemmän sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palvelemiseen ja auttamiseen. Mutta jotta hallita henkilöstöäsi tehokkaamminsinun tulee havaita nämä tarpeet ikäisissäsi.

Ota selvää, mitä he tarvitsevat pysyäkseen motivoituneena organisaatiossasi. Tämä voi vaihdella työntekijästä toiseen, ja se voi poiketa siitä, mikä saa sinut suoriutumaan.

Stressi, joka liittyy työn ylikuormitukseen tai epätasapainoon henkilökohtaisessa elämässä

Mitä tulee työntekijöiden hyvinvointiin, Atman-testissä on myös osio, jossa käsitellään stressin kestävyys, joka auttaa tunnistamaan ne, jotka:

  • on vaikeampi päästää irti päivän päätteeksi
  • sinulla on korkea hermostojännite ja alttiimpi burnoutille
  • ovat herkempiä kritiikille ja voivat ottaa kommentit henkilökohtaisemmin
  • heidän on vaikeampi hallita turhautumistaan

Samoin tehtävät voivat vaatia joiltakin paljon enemmän energiaa ja aikaa, koska ne eivät ole linjassa heidän luonnollisten vahvuuksiensa kanssa. Se voi myös osaltaan nostaa stressitasoa.

Ihmisten johtaminen tarkoittaa myös hyvää ymmärrystä työpaikan stressitekijöistä ja tuen tarjoamista työntekijöillesi. Tämä voi auttaa estämään henkilöstösi ahdistusta sen sijaan, että joutuisit käyttämään aikaa ja energiaa ongelman hallintaan ja ratkaisemiseen jälkikäteen.

Liian vähän valmennusta ja palautetta

Henkilöstöjohtaminen on jatkuva prosessi. Menestyäkseen työntekijät tarvitsevat palautetta ja johtajia, jotka ovat tietoisia tiiminsä kehitystarpeista, jotta he voivat kasvaa.

Atman-testi tarjoaa valmennustilassa kirjoitetun raportin ja voi auttaa laatimaan työntekijälle erityisen valmennus- ja/tai koulutussuunnitelman. Se antaa myös yleiskatsauksen miten ihminen oppii (esimerkiksi jos henkilö tarvitsee menetelmällistä, konkreettista koulutusta yrityksen ja erehdyksen avulla tai päinvastoin, jos hän haluaa siirtyä pois toiminnoista hallitakseen abstraktimpaa ja käsitteellistä tietoa.

On myös johtajia, jotka saattavat pelätä kohdata työntekijän tai antaa heille palautetta, koska he pelkäävät loukkaavansa tai tuntevansa epämukavuutta herättäessään keskustelua huonosta suorituksesta. Olemme kaikki nähneet tämän ennenkin: esimiehillä, joilla on paljon tahdonvoimaa, strategiaa ja omistautumista, mutta kun on kyse itsensä vahvistamisesta tai vaikean työntekijän kanssa tekemisestä, heistä tulee epämukava.

Kuten arvata saattaa, näiden tärkeiden palauteistuntojen lykkääminen voi johtaa siihen, että työntekijä tekee samat virheet yhä uudelleen ja uudelleen, mutta voi myös johtaa siihen, että menetät hallinnan henkilöstöhallinnossasi, mikä vaarantaa yrityksen menestyksen. riski.

Atman-psykometriseen testiin perustuvan johtamisprofiilin avulla voit löytää esimiestesi johtamistyylin (esimerkiksi jos johtajalla on taipumus omaksua määrätietoisempi ja autoritaarisempi tyyli tai demokraattisempi ja uhkaamattomampi lähestymistapaa, jolloin epäsuosittu päätöksenteko voi osoittautua heille vaikeammaksi). Joka tapauksessa jokaiseen johtamistyyliin liittyy vahvuuksia ja kehittämiskohteita. Se riippuu vain kysymyksestä: kumpi sopii paremmin organisaatiollesi?

Tukeaksesi sinua entistä paremmin voit myös luoda AtmanCo täydentävyysraportin, joka auttaa kahta henkilöä (esimerkiksi esimies ja hänen työntekijänsä) ymmärtämään omat vahvuutensa ja luonteenpiirteensä ja kuinka heidän yhtäläisyytensä ja eroavaisuutensa voivat vaikuttaa heidän toimintaansa. työsuhteita.

Hyvä henkilöstöjohtaminen alkaa oikean henkilön palkkaamisesta, mutta ei pääty siihen.

On tiettyjä näkökohtia, jotka sinun on esimiehenä otettava huomioon varmistaaksesi, että henkilöstöjohtaminen on tehokasta!

Jotkut työkalut, kuten Atman-testi, auttavat sinua näkemään selkeästi, onko henkilön ja kyseessä olevan työn välillä yhteensopivuus, ja määrittää, mitkä työntekijät tarvitsevat lisää palautettajne.

Paranna ihmisten johtamistaitojasi nyt oppimalla optimoimaan ihmisten luonnollisia taipumuksia!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *