8 johtajalainausta Danièle Sauvageaulta myyntiin

Tämä ei ole paljastus kenellekään: urheilun ja liiketoiminnan maailma ovat hyvin samankaltaisia. Urheilu on edelleen yksi suurimmista inspiraation lähteistä yritysjohtajille ja johtajille. Lisäksi Frédéric Lucas julkaisi artikkelin, jossa vedettiin rinnakkain jääkiekon ja myynnin välillä: Jääkiekko ja myynti, sama taistelu tyytyväisyyttä vastaan ​​joukkueessa.

Minulla oli eilen mahdollisuus osallistua Danièle Sauvageaun esitykseen Les Affaires -konferenssissa, jonka teemana oli myyntihenkilöstön strateginen johtaminen.

Valitsin 8 lainausta Danièle Sauvageaun esityksestä (Twitter: @coachdaniele), joka johti Kanadan jääkiekkojoukkueen ensimmäiseen olympiavoittoonsa vuonna 2002 Salt Lake Cityssä.

1. Urheilussa tai liiketoiminnassa ”työskentelemme ennen kaikkea ihmisen laboratoriossa, kun haluamme saada ihmiset suoriutumaan”.

Poikkeuksellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi on välttämätöntä löytää voittokaava, jossa jokainen tuo taitonsa pöytään ja jossa työ tehdään luottavaisin mielin siitä, että jokainen tekee mitä tekee yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Sisältö

2. Eteenpäin edetäkseen johtajien on ”varattava aikaa astua taaksepäin, vaikka olisimme liian kiireisiä”.

Vaatii kurinalaisuutta ja rohkeutta ottaa nämä askeleet taaksepäin, vaikka asiat menevät liian nopeasti ja kun sinusta tuntuu, että tärkeintä on olla sammuttamassa tulipaloja.

3. ”Kun ovi ei aukea leveästi, se voidaan silti avata raolleen astumalla sisään”.

Tämä lause havainnollistaa, mitä Danièle teki, kun hän halusi liittyä kaupunkinsa jääkiekkojoukkueeseen veljiensä kanssa 10-vuotiaana. Hän ei voinut rekisteröityä, koska siellä ei ollut naisten joukkuetta! Joten hän kysyi, kuinka hän voisi auttaa, ja valmentaja kertoi hänelle, että hän voisi täyttää vesipullot ja viedä ne pelaajien penkille. Hän muisti sanan pelaajapenkki ja ymmärsi, että se oli mahdollisuus päästä lähemmäs jäätä. Vähitellen hän keräsi rooleja ja tuli välttämättömäksi joukkueelle.

4. ”Voittaminen on yksinkertaisesti yhden maalin tekemistä enemmän kuin vastustaja!” »

Tämä muistutus kaiken urheilun perusteista on hyvin yksinkertainen, mutta kuitenkin erittäin tehokas. Tämä on yhdenmukainen SMART-tavoitteiden (Specific, Measurable, Achievable, Realistic and Time-bound) asettamisen kanssa. Tehdä yksi maali enemmän kuin vastustajat on helpompi saavuttaa kuin halu tehdä 5 maalia jokaisessa jääkiekkoottelussa.

5. ”Et koskaan kiipeä vuorelle suorassa linjassa, sinun on osattava tulla alas päästäksesi huipulle. »

Myyntijohtajien ja yleensä kaikkien johtajien on oltava tietoisia tästä joskus mutkikkaasta tiestä huipulle. Myös näiden johtajien rooli on sitäkin tärkeämpi vaiheissa, joissa on tarpeen laskeutua vuorelta ja joissa on välttämätöntä kiertää esteitä.

6. ”Kun olemme johtaja, kaikki tiimimme jäsenet synkronoituvat tapaan, jolla toimimme, puhumme, hengitämme. »

Tämän Danièle Sauvageaun lainauksen takana oleva tarina havainnollistaa täydellisesti, mitä missä tahansa liiketoiminnassa tapahtuu. Kanadan naisten jääkiekkojoukkueen valmentajana Danièle kutsui sen presidentin avukseen aikana, jolloin voittoja oli odotettu pitkään. Hän luuli, että hänet erotetaan. Kokouksen aikana hänen presidenttinsä kysyi häneltä: ”Mitä urheilijoillenne tapahtuu? ”. Lehdistössä on ollut kommentteja joukkueen resurssien puutteesta. Danièle ymmärsi tässä tapaamisessa, että hän herätti epäilyksiä tiimiinsä. Tämä tapahtui kuitenkin lujalla tavalla, esimerkiksi ei-verbaalisen kielen avulla.

Siksi on tärkeää ymmärtää, että kaikki tiimin jäsenet tarkastelevat, tarkkailevat ja ruokkivat KAIKKEA MITÄ johtaja tekee! Oikean mielentilan välittämiseksi johtajien on siksi ilmennettävä välittämänsä arvot ja viesti.

7. ”Yksi johtajien velvollisuuksista on jakaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta ihmiset voivat tehdä parempia päätöksiä. »

Tietojen jakaminen on tärkeää ja mahdollistaa nopeamman edistymisen. Jokaisella on näkemys samasta asiasta omassa päässään, ja siksi johtajien tulee sekä viestiä näkemyksensä erittäin tarkasti että myös antaa mahdollisimman paljon tietoa, jotta jokainen tietää tarkasti, minne pitää mennä tavoitteen saavuttamiseksi. tarkoitus. Tästä syystä Prima Ressource arvioi järjestelmällisesti kaikki asiakkaidensa myyntihenkilöstön toimijat.

8. ”Sinun täytyy tehdä paras kunnon kanssa, jossa olet. Jos olet 80 %:ssa, sinun on annettava 100 % 80 %:stasi. »

Tässä lainaus, joka tuntuu hyvältä! Sen myöntäminen, että ei voi olla 100 % mahdollisuuksistaan ​​joka päivä, on kaikkea muuta kuin heikkouden myöntämistä. Se, mikä on heikkouden myöntämistä, on kuitenkin sitä, ettei anna maksimaalista, mitä voi antaa. Myynnin roolissa tämä on avainasemassa jokapäiväisten vastoinkäymisten käsittelemisessä.

Muistaa

Päivittäinen tarjoaa johtajuustunteja, ja jokainen niistä on ymmärrettävä. Kuva tästä isästä, joka kävelee sateessa ja on luuhun asti kastunut, koska hän suojaa lastaan ​​sateenvarjonsa alle, on esimerkki tästä.

Emme voi koskaan toistaa tarpeeksi, että yksin pääsemme nopeammin, mutta yhdessä menemme pidemmälle, joten on parempi ympäröidä itsesi ihmisillä, jotka voivat auttaa meitä pääsemään mahdollisimman pitkälle.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *