6 tapaa, jolla työllistymistä edeltävä arviointilisenssi tarjoaa arvon

Jos luet tätä blogia säännöllisesti ja tunnet Prima Ressourcen, tiedät todennäköisesti, että lähestymme myynnin rekrytointia tietyllä prosessilla, joka tarjoaa noin 95 prosentin ennustettavuustason palkattujen ehdokkaiden menestyksestä.

Tämä on osittain mahdollista tavoitteen johtoryhmän työsuhteen ennakkoarvioinnin ansiosta. Toisin kuin suurin osa rekrytointitesteistä, jotka laskutetaan käyttökohtaisesti, tämä arvio on saatavilla lisensseinä, jotka mahdollistavat rajoittamattoman määrän hakijoita arvioinnin, tai pakettien muodossa.

Tämän lähestymistavan avulla yritykset voivat arvioida kaikki ehdokkaat prosessin alussa huolehtimatta testauksen kustannuksista. Näemme, että kun yritykset suorittavat hakijoiden alustavan seulonnan vain ansioluetteloissa, ne pitävät hakijoina, joiden ei pitäisi jatkaa rekrytointiprosessia, ja päinvastoin he hylkäävät hakijat laadusta. Muista, että CV:t eivät millään tavalla ennusta hakijoiden menestystä, suorituskykyä ja arvoa.

Tällä arvioinnilla saamme prosessin lopussa kaksi kertaa enemmän laadukkaita ehdokkaita. Tavoitteena on kannustaa yrityksiä etsimään joukko tärkeitä ehdokkaita lisätäkseen todennäköisyyttä löytää harvinainen helmi tehtäväänsä.

Kun ostaa lisenssin millä tahansa alalla, usein unohtuu kaikki tähän lisenssiin liittyvät edut ja huomaa sen arvon vähemmän. Sama koskee työllistymistä edeltävää arviointilupaa, joka tarjoaa edelleen arvoa eri tavoin.

1. Vältä palkkaamisvirheitä

Tämä on luonnollisesti hakijoiden varhaisen arvioinnin ensisijainen tavoite. Mutta kun lisenssiä käytetään ja hyviä myyjiä todella rekrytoidaan, on mahdollista unohtaa testityökalun rooli tässä prosessissa.

Minun osani, 12 vuoden ja useiden satojen rekrytointien jälkeenkään en pysty ennustamaan, mitä työllistymistä edeltävästä arvioinnista tulee. Tämä johtuu siitä, että tämä testi arvioi yli 200 erityistä myyntikriteeriä jokaiselle ehdokkaalle. Kukaan ihminen ei pysty analysoimaan tätä kriteerimäärää, ja lisäksi objektiivisesti, haastatteluprosessissa.

Työkalun avulla on mahdollista antaa suositus näiden 200 tekijän analyysin perusteella estää yrityksiä päätymästä hakijoihin, joilla ei ole potentiaalia menestyä tehtävässä ihanteellisen hakijan profiilin perusteella.

2. Lisää tuottavuutta rekrytointiprosessin aikana

Rekrytointi on aikaa vievää toimintaa. tämä on usein toissijainen vastuu erityisesti myyntipäälliköille.

Työllistymistä edeltävän arvioinnin käyttö prosessin alussa mahdollistaa voittojen saamisen eri vaiheissa, lähinnä hakemusten saapumisen yhteydessä. Koska juuri tällä työkalulla voit valita prosessissa pidemmälle menevät hakijat perinteisen CV:n lajittelun sijaan, ajansäästö on suuri, varsinkin kun linkin lähettäminen testiin voidaan automatisoida.

Myöhemmin prosessin aikana arviointi mahdollistaa henkilökohtaisten kysymysten esittämisen jokaiselle hakijalle.

3. Sinulla on täydellinen profiili yksilöiden kehittymistä varten

Kun hakija on palkattu, lisenssi muuntaa hänen vuokraamista edeltävän arvioinnin täydelliseksi profiiliksi. Tämä profiili voidaan antaa hakijalle ja siitä tulee sitten valmennus- ja kehitystyökalu.

Jopa kun palkataan vahvoja ehdokkaita, heillä kaikilla on parantamisen varaa. Tämän täydellisen arvioinnin avulla uusi edustaja näkee, missä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa ovat. Hän voi siten pyytää apua kehittyäkseen ja esimiehensä voi valmentaa häntä tehokkaammin.

Koko arvioinnissa lueteltujen kehittämissuositusten lisäksi tarjoamme kehityssuunnitelmia ja muita työkaluja, jotka voidaan yhdistää arviointiin, jotta ihmiset saavuttavat täyden potentiaalinsa nopeammin.

4. Pääset käsiksi edistymisen arviointiin

Kun yritys on tehnyt kokonaisarvioinnin myyntihenkilöstöstään, se palkkaa usein uusia myyjiä ja/tai myyntipäälliköitä. Kun hän käyttää työllistymistä edeltävää arviointia rekrytoidakseen näitä ihmisiä, Tämä mahdollistaa vuosittaisen edistymisarvioinnin uudelleen, jotta voidaan nähdä alkuperäisen joukkueen edistyminen ja integroida uusia pelaajia siihen joutumatta maksamaan takaisin yksittäisestä profiilista.

Periaatteessa edistymisen arviointi sisältyy kaikkiin myyntihenkilöstön arviointeihin. Näin vältytään maksamasta ylimääräisistä ihmisistä.

5. Hanki tärkeimmät kilpailutiedot

Kun rekrytoit, on mahdollista, että kilpailijoidesi palveluksessa työskentelevät ihmiset hakeutuvat sinuun. Arvioimalla niitä työkalullamme voit ymmärtää niiden vahvuudet ja heikkoudet ja saada niistä korkeaa lisäarvoa tuottavaa tietoa.

Vaikka et palkkaisi näitä ihmisiä, sinulla on edelleen tietoa, joka auttaa edustajiasi voittamaan myyntiä kilpailijoitasi vastaan. Saat vipuvaikutusta toimia myyntiprosessin tasolla, jossa kilpailun edustajilla on heikkouksia.

Edustajasi voivat siis vastustaa kilpailun edustajia, jotka esittäisivät ratkaisunsa liian aikaisin tai joilla on rajoittavia uskomuksia, jotka estävät esimerkiksi pääsemästä oikeaan aikaan.

6. Sinulla on täydellinen hakuindeksi

Työllistymistä edeltävä arviointi ei ole vain erittäin tehokas, mutta lisäksi, jos olet jo tehnyt myyntihenkilöstön arvioinnin, voimme ottaa huomioon tiimin parhaat myyjät ja huonoimmat, jotta voimme eristää yrityksen menestystekijät. paras.

Siten, laaditaan tarkka lista kriteereistä, jotka mahdollistavat arvioinnin ennustettavuuden lisäämisen entisestään. Tällä perusteella on mahdollista etsiä samoja kriteerejä hakijoista, joita arvioinnissa on suositeltu tehtävään.

Yhteenvetona

Kun ostat työllistymistä edeltävän arviointiluvan, et osta vain testiä oikeiden ehdokkaiden tunnistamiseksi. Tärkeää on erottaa tavoitejohtoryhmän arvioinnin tarjoamat mahdollisuudet verrattuna perinteisiin rekrytointitesteihin, jotka ovat yleensä persoonallisuus-, käyttäytymis- tai soveltuvuustestejä.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *