3 tapaa käyttää persoonallisuustyylejä organisaatiossasi

 • ”Kuinka näet aina lasin puoliksi täynnä?” »
 • ”Kiitos, että olit mukana seuraamassa minua, olet niin kiinnostunut yrityksestäsi! »
 • ”Näytät aina niin mukavalta ryhmän edessä, en tiedä miten teet sen.” »
 • ” Tuo on hyvä idea ! »
 • ”Kuinka saat aina ideoita, jotka ovat poikkeavia tavanomaisista?” »

Kuten minä, oletko koskaan saanut kehuja jostain, mikä sinusta tuntuu niin luonnolliselta? Usein voimme huomata nämä toiminnot tai asenteet luonnollisina reflekseina ilman, että olemme siitä tietoisia. Vaikka kollegoillemme nämä toimintatavat eivät näytä niin integroidulta.

Siinä on persoonallisuustyylien kauneus! Omat luonnolliset taipumuksemme, tapamme reagoida erilaisissa tilanteissa erottavat meidät muista ja tekevät meistä ainutlaatuisia.

Vastataksemme tähän suureen kysymykseen, käännytään asiaan kolmea näkökohtaa henkilöresurssien hallintaa.

Sisältö

Persoonallisuudella on useita käyttötarkoituksia uusien työntekijöiden rekrytoinnissa ja valinnassa. Persoonallisuutta voidaan käyttää työn suorituskyvyn ennustajana persoonallisuustestit valittaessa.

Voit myös käyttää persoonallisuuden ominaisuuksia yhteyden luomiseen organisaatiosi kulttuuria ja visiota. Annan sinulle esimerkin:

Organisaatiosi pyrkii kehittämään uusia tuotteita. Ehkä tarvitset lisää työntekijöitä luova ja innovatiivinen.

Tunnistamalla organisaatiosi tai työryhmäsi tarpeet, persoonallisuutta voidaan käyttää varmistamaan a sovi uuden työntekijän ja hänen työpaikkansa välillä.

QKun luot työnkuvan, käytät aikaa siihen liittyvien ongelmien ja haasteiden tunnistamiseen. Persoonallisuuden avulla voit tunnistaa helpommin henkilöitä, joille tämän tyyppiset haasteet saattavat olla energisoivia ja Tehdä säteilevät enemmän asemassaan.

Ajatellaanpa tässä myyntiosaston paikkaa, jonka suurin haaste olisi organisaation asiakasverkoston laajentaminen. Rekrytoijat voisivat kiinnittää erityistä huomiota ehdokkaisiin, jotka ovat enemmän lähteitä ja ekstrovertti.

Uusien ehdokkaiden löytämisen lisäksi persoonallisuus voi olla hyödyllistä integraatio näistä uusista työntekijöistä.

Uusien työntekijöiden perehdyttämisellä heidän persoonallisuutensa kanssa voi olla valtava vaikutus työntekijöiden säilyttämiseen.

Käytä aikaa niiden äänittämiseen ja tunne heidän persoonallisuusreseptinsä, jotta heidän integroitumisensa onnistuu ja jotta he näkevät kasvavansa kanssasi pitkään.

Persoonallisuuden tunteminen palkkaamisen yhteydessä antaa sinulle mahdollisuuden:

 • Edistä sopivuutta organisaation ja työryhmän kanssa
 • Muodosta yhteensopivuus aseman kanssa
 • Kohdista perehdytys työntekijääsi

2. Persoonallisuus hallintaan joukkueet

Persoonallisuuden käyttö ei pysähdy työntekijöiden valinnassa. Sitä voidaan käyttää useilla muillakin tasoilla. Entä sen käyttö päivittäisissä johtamiskäytännöissä?

Aivan kuten oikean henkilön löytämisessä tehtävän haasteisiin, on tärkeää ottaa huomioon työntekijöiden luonnollinen taipumus antaa heille uusia toimeksiantoja. Tällä tavalla varmistat, että vastuut ovat innostavia ja motivoivia työntekijöillesi.

Ymmärtää Todella kollegamme helpottaa suuresti harmoniaa ja tuottavaa työilmapiiriä tiimeissäsi.

Persoonallisuustyyleistä voi olla suurta apua toiminnassa tiimin rakentaminen. Mikä voisi olla parempaa tiimin jäsenille kuin ymmärtää vahvuuksia ja motiiveja heidän työtovereistaan?

Siinä tapauksessa Konfliktit, tämä persoonallisuutta ympäröivä yhteinen kieli voi olla ensimmäinen ankkuri, joka suosii sopimusta osapuolten välillä. Otetaan esimerkki työntekijästä, joka usein toimittaa suorituksensa myöhässä. Tämä tapa ärsyttää hänen kollegansa, joka on tottunut olemaan kurinalainen ja ankara.

Persoonallisuustyyleistä on tulossa HR:n ja esimiesten yhteinen kieli.

Muistuttamalla kollegaasi hänen tiukasta persoonallisuutensa tyylistä on helpompi tunnistaa, miksi tämä tapa häiritsee häntä niin paljon. edistää vuoropuhelua kahden joukkuetoverin välillä.

Ymmärrä, että sinulla on vastakkaisia ​​persoonallisuuden piirteitä ja se, että nämä tyylit edustavat erilaisia ​​vahvuuksia ja kykyjä, voivat jo vähentää konfliktin vaikutusta.

Persoonallisuuden avulla voit hallita tiimejäsi:

 • Vahvistaa joukkueen yhteenkuuluvuutta
 • Luo yhteinen kieli konfliktinhallinnassa
 • Helpottaa roolien ja vastuiden erottamista

3. Persoonallisuus taitojen kehittämiseen

Persoonallisuustyylit ovat monipuolinen työkalu, jonka avulla on helppo sovittaa työntekijä organisaatiosi tarpeisiin, hallita henkilöstöäsi päivittäin ja edistää niiden kehitystä.

Tänä aikana etsiä uusia kykyjä, yksi keinoista edistää säilyttämistä työntekijäsi voi varmistaa, että tarjoat heille kehitysmahdollisuuksia. Mikset käyttäisi persoonallisuutta taitojen kehittämiseen?

Persoonallisuuden avulla voit tunnistaa työntekijöidesi luonnolliset taipumukset ja ymmärtää paremmin, mikä heitä energisoi.

Pystyt tunnistamaan heidät vahvuuksia ja heitä kiinnostavat tehtävät. Voit siis käyttää tätä näkökulmaa auttamaan heitä rakentamaan oman kehityssuunnitelmansa tarpeisiin ja heidän pyrkimyksiä.

Persoonallisuuksien parempi ymmärtäminen kehitystä varten mahdollistaa:

 • Tunnista työntekijöidesi luonnolliset vahvuudet ja taipumukset
 • Rakenna kehityssuunnitelma, joka vastaa työntekijöidesi vahvuuksia ja potentiaalia

Nyt kun olemme nähneet ympärilläsi olevien henkilöiden paremmin tuntemisen positiiviset vaikutukset, löytää persoonallisuustyylejä strategioitasi varten rekrytointi/ hallinta ja kehitystäja parhaat vinkit niiden esittelyyn organisaatiossasi.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *