10 pakollista asiaa tavoitteiden saavuttamiseksi

Indikaattorit, joita voidaan seurata, ovat lähes loputtomat! Indikaattorit on kuitenkin valittava oikein sen mukaan, mitä haluat mitata.

Tässä asiat voivat monimutkaistaa, koska usein tulosindikaattoreita suositaan niiden indikaattoreiden kustannuksella, joiden avulla voimme katsoa eteenpäin.

Lisäksi englanniksi puhumme jäljessä olevat indikaattorit, eli viivästyneitä indikaattoreita, jotka mahdollistavat tapahtumien havainnoinnin niiden tapahtuessa. Päinvastoin, johtavat indikaattorit tai edistyneitä indikaattoreita mitataan toiminnan aikana.

Myyntitasolla johtajien on luonnollisesti tunnistettava oikeat indikaattorit, joiden avulla he voivat saavuttaa tavoitteensa ennakoivalla tavalla. Tässä on indikaattorit, joita sinun on noudatettava päästäksesi sinne.

Aktiviteettiindikaattorit

Nämä ovat indikaattoreita, joiden avulla voidaan ymmärtää, saavutetaanko putkilinjan syöttämiseen tarvittavat toimintamäärät. Ne mahdollistavat järkevän hallinnan reaaliajassa, jotta voidaan välittömästi korjata toimintaongelmat, jotka voivat vaarantaa tavoitteiden saavuttamisen.

Ensitapaamisten määrä

Osana myynnin lisäämistä uusien asiakkaiden kautta ensitapaamisten määrä on kriittinen. Se on usein ensimmäinen askel, joka lisää myynnin päättämisen todennäköisyyden prosenttiosuutta.

Jos esimerkiksi metsästäjäprofiilin edustajalla on oltava 2 tapaamista uusien tulevaisuudennäkymien kanssa joka viikko, tätä toimenpidettä on helppo seurata viikoittain ja muuttaa toimintaa, joka mahdollistaa näiden tapaamisten saamisen seuraavalla viikolla.

Näin vältytään siltä, ​​että kuun lopussa syntyisi vaje uusia kokouksia, joita on jo nyt vaikea täyttää.

Yhteysyritykset

Tämän indikaattorin alle on mahdollista ryhmitellä kaikki potentiaalisen asiakkaan tavoittamiseen tähtäävät toiminnot joko sähköpostin, puhelimen, verkostoitumisen, tapahtuman tai sosiaalisessa mediassa. Tämän indikaattorin ideana on ylläpitää tarpeeksi aktiivisuutta ensitapaamisten saamiseksi. Koska yhteydenottoyritys ei vastaa tapaamista, se on välttämätöntä tietää, kuinka paljon aktiviteetteja pitää ylläpitää kokousten tavoitteen saavuttamiseksi.

Käyttäytymisindikaattorit

Putkea ruokkivien aktiivisuusindikaattoreiden ja siitä tulevaa mittaavien tulosindikaattoreiden väliin tarvitaan liikkeitä seuraavia välimittareita.

Mahdollisuuksien kokonaisarvo putkilinjan kussakin vaiheessa

Tämän toimenpiteen avulla voit aina tietää, onko sinulla tarpeeksi mahdollisuuksia saavuttaa tavoiteltu liikevaihto.

Normaalisti kokonaisarvon pitäisi laskea askeleelta, kun kuljet suppiloa alaspäin. Jos ei, putkilinjallasi ei ole vakiomuotoa, mikä on oire ongelmasta.

Myyntiprosessin kunkin vaiheen keskimääräinen kesto

Sinun tulee työskennellä sellaisen myyntiprosessin kanssa, jolla on hyvin määritelty kokonaiskesto ja sen sisältämät vaiheet, joilla on myös määrätty kesto.

Kunkin vaiheen keston mittaaminen auttaa välttämään mahdollisuuksien viipymistä, sillä mitä pidempään ne ovat valmisteilla (myyntiprosessin optimaalisen keston jälkeen), sitä pienemmät mahdollisuudet myydä on.

Tulosindikaattorit

Näitä myyntimittareita voidaan seurata suhteellisen harvoin, varsinkin jos myyntisyklisi on useita kuukausia pitkä. Suosittelen korkeintaan kuukausittaista tiheyttä, mutta voit lykätä seurantaa ja mieluummin neljännesvuosittaista analyysiä.

Liikevaihto ja voitto

Nämä kaksi indikaattoria ovat ehdottoman välttämättömiä missä tahansa liiketoiminnassa. Ensimmäinen mahdollistaa ennen kaikkea myynnin määrän mittaamisen dollareissa, kun taas toinen mahdollistaa myynnin kannattavuuden mittaamisen.

Muuntosuhteet

Tämä on prosenttiosuus myyntimahdollisuuksista, jotka siirtyvät myyntiprosessin vaiheesta toiseen. Siksi sinun tulisi olla korkeintaan 3–5 suhdetta. Jos otamme esimerkin baseball-myyntimenetelmistämme, on olemassa 3 keskeistä muuntosuhdetta.

Vaikka nämä ovat suoritusindikaattoreita, voit sitten käyttää lukuja laskeaksesi tavoitteiden saavuttamiseen tarvittavat myyntitoiminnot.

Keskimääräinen myyntiarvo

Tämä indikaattori voi olla erityisen hyödyllinen erityisesti ensimmäisen myynnin keskiarvon laskemisessa. Tämän mittarin avulla edustajat tietävät nopeasti, ovatko uudet tilit keskiarvon sisällä, ja se auttaa myös laskemaan putken vaatimukset oikein.

On tärkeää olla sekoittamatta tätä indikaattoria tilikohtaiseen keskiarvoon.

Muistaa

CRM:n tulee laskea nämä indikaattorit puolestasi, jotta voit seurata niitä visuaalisesti ja varoittaa sinua, jos poikkeat tavoitteista. Myyntiä ohjataan katsomalla eteenpäin eikä taaksepäin, minkä vuoksi on tärkeää keskittyä toimintaan ja liikkeisiin.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *