Viisi kustannustehokasta tapaa mainostaa yritystäsi pienellä budjetilla

Oman yrityksen perustaminen voi olla pelottava kokemus. Olipa kyseessä työntekijöiden aikataulutus, tehokas varastonhallinta tai yrityslainan hakeminen, tekemistä riittää. Puhumattakaan siitä, että sinun täytyy houkutella asiakkaita. Markkinointi on ratkaisevan tärkeää yrityksesi menestykselle, mutta kaikki odottamattomat kustannukset, joita voi syntyä aloittaessasi, markkinointibudjettisi ei todennäköisesti ole niin suuri kuin se voisi olla.

Hyvä uutinen on, että voit tehdä useita asioita houkutellaksesi asiakkaita pankkia rikkomatta. Tässä on 5 kustannustehokasta tapaa mainostaa yritystäsi pienellä budjetilla.

1. Pyydä kokemuksia asiakkailtasi

Suusta suuhun -markkinointia on luultavasti ollut siitä lähtien, kun ihmiset alkoivat vaihtaa rahaa tavaroisiin ja palveluihin, mutta nykyään suurin osa vaihdoista tapahtuu Internetin kautta. Verkkoarvostelut ovat tärkeämpiä kuin koskaan pienyrityksille: Tuoreen raportin mukaan 94 % verkko-ostajista välttää käymästä yrityksessä negatiivisen online-arvostelun takia. Positiivisilla arvosteluilla on luonnollisesti päinvastainen vaikutus potentiaalisiin asiakkaisiin. Joka kerta kun yrityksesi saa positiivisen arvion verkossa, siitä tulee helpommin haettavissa oleva ja se sijoittuu korkeammalle Googlessa, mikä tekee siitä luotettavan brändin. Luottamus on avainasemassa asiakkaiden päätöksiin vaikuttamisessa. Itse asiassa 92 % kanadalaisista sanoo ostavansa mieluummin luotettavalta yritykseltä, vaikka hinta olisikin hieman korkeampi.

”Asiakkaana katson aina online-arvosteluja, joten tietysti odotan asiakkaideni tekevän samoin”, sanoi Vanessa Cristello, VC Groomsin omistaja ja operaattori. VC Grooms on lemmikkieläinten trimmausyritys Suur-Toronton alueella. Koska monet asiakkaani löytävät minut Googlen kautta, pidän online-arvosteluja todella arvokkaana yritykseni kasvattamisen kannalta. »

Alex Somers, Hamiltonissa Ont.issa sijaitsevan vahaussalongin Studio 22 Aestheticsin omistaja, sisällyttää online-arviointipyynnöt tavanomaisiin asiakaspalvelukäytäntöihinsä. ”Ajanvarauksen jälkeen tarkistan aina asiakkailta heidän vointinsa ja varmistan, että he eivät ole kokeneet epätavallista ärsytystä hoidon seurauksena”, rouva Somers sanoi. Jos heillä oli positiivinen kokemus, pyydän heitä ystävällisesti antamaan Studio 22:lle online-arvostelun. Ei ole painetta, en vaadi, ja asiakkaani ovat yleensä iloisia voidessaan tehdä niin. »

Aloita Marketing Squarella

Sähköpostimarkkinointiohjelmisto, joka muuttaa kerta-asiakkaat toistuviksi asiakkaiksi.

2. Ylläpidä johdonmukaista sosiaalisen median läsnäoloa

Kanada rakastaa sosiaalista mediaansa. Tammikuussa 2022 kanadalaisten sosiaalisen median käyttäjien määrä oli kaikkien aikojen ennätys, 31,8 miljoonaa. Monet ihmiset saattavat katsoa yrityksesi Instagram-sivua seuraavaa verkkoostostaan ​​varten.

Sosiaalisen median käyttäminen yrityksesi markkinoinnissa on se kauneus, että se on helppo tapa esitellä brändiäsi ja olla yhteydessä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiisi maksutta. Tässä on muutamia asioita, jotka tulee pitää mielessä, kun luot läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa:

Ei ole välttämätöntä olla läsnä kaikilla sosiaalisen median alustoilla

Valitse yleisöllesi parhaiten sopiva alusta. Jos brändisi on erittäin visuaalinen (kuten kampaamo), on parasta päästä Instagramiin tai Tik Tokiin etkä todennäköisesti tarvitse LinkedIn-profiilia. Jos yrität olla läsnä kaikilla alustoilla, hajautat itsesi ja yrityksesi kohdistaa oikealle yleisölle on turhaa.

Sekoita julkaisemaasi sisältöä pitääksesi yleisösi kiinnostuneena

Jos käytät kovamyyntimenetelmää jokaisessa julkaisemassasi viestissä, menetät todennäköisesti tilaajia. Avain yleisösi sitoutumiseen on julkaista erilaisia ​​​​sisältöjä sosiaalisessa mediassa. Rouva Somers pitää yhteyttä seuraajiinsa julkaisemalla tietoja uusista tuotteistaan ​​ja palveluistaan, mutta hän julkaisee myös ennen ja jälkeen hoidon valokuvia, inspiroivia lainauksia ja opettavaista sisältöä siitä, mitä odottaa vahattuaan. Hän käyttää alustaansa myös yrityksensä arvojen edistämiseen. ”Olen intohimoinen inklusiivisuuteen ja haluan seuraajieni tietävän, että Studio 22 on paikka, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja mukavaksi tuomitsemattomassa ympäristössä”, hän sanoi. Minulle on tärkeää, että sosiaalisen median sisältöni heijastelee sitoutumistani inklusiivisuuteen. »

Jaa nämä suosittelut

Jos saat erityisen positiivisen arvion verkossa, miksi et korostaisi sitä julkaisussasi sosiaalisessa mediassa? Nykyiset asiakkaat eivät todennäköisesti etsi Google- tai Yelp-arvostelujasi, mutta he voivat selata positiivista arvostelua katsomalla Instagram-syötettä. Jos arvioija on samaa mieltä, voit jopa merkitä hänet ja pyytää häntä julkaisemaan arvostelun uudelleen tarinassa. Mitä enemmän ihmiset katsovat sisältöäsi, sitä parempi!

3. Tarjoa kannustimia asiakkaille, jotka suosittelevat sinua, ja palkitse uskollisia asiakkaita

Loistava tapa houkutella uusia asiakkaita on tarjota kannustimia asiakasviittauksista. Voit esimerkiksi tarjota 10 % alennuksen asiakkaan seuraavasta vierailusta, jos hän suosittelee yritystäsi ystävälle. Toinen tapa kannustaa toistuvia asiakkaita on luoda kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa ilmaisen tuotteen tai palvelun tietyn käyntimäärän jälkeen. Ajattele ”osta 10 jäätelötärpyä, saat 11. ilmaiseksi”. Tämä todistettu markkinointistrategia on klassikko syystä: Asiakkaat, jotka rekisteröityvät Square Loyalty Rewards -ohjelmaan, ovat kaksi kertaa todennäköisemmin uskollisia asiakkaita ja kuluttavat 37 % enemmän.

4. Muodosta yhteys yhteisöösi

Yhteisöön osallistuminen voi olla palkitseva ja kannattava tapa mainostaa yritystäsi pienellä budjetilla. Verkostoituminen muiden yritysten omistajien kanssa, liittyminen paikallisiin Business Improvement Areas (SDAC) -alueisiin ja osallistuminen naapuruston festivaaleille ja tapahtumille voivat olla hyviä tapoja tutkia mahdollisia kumppanuuksia. Suhtautumalla naapurisi (ja potentiaalisiin asiakkaisiisi) sinulla on mahdollisuus selvittää heidän tarpeensa ja toiveensa ja sitten selvittää, pystyykö yrityksesi vastaamaan niihin. Voit harkita paikallisen hyväntekeväisyystapahtuman sponsoroimista, mikä saattaa olla aiheutuneiden kustannusten arvoinen: logosi näkyy todennäköisesti mainosmateriaalissa ja voit vähentää sponsorointimaksun veroistasi seuraavana vuonna.

5. Hyödynnä ilmaisia ​​resursseja, jotka voivat auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi

On yleisesti tiedossa, että pienyritykset ovat kärsineet kovasti viimeisten kahden vuoden aikana, mutta jos pienyritysten omistajien COVID-19-pandemian aikana kohtaamissa kamppailuissa on toivonsäde, se on, että enemmän kuin koskaan on monia ilmaisia resursseja, jotka auttavat yrittäjiä kasvamaan ja oppimaan.

Digital Main Street tarjoaa ohjelmia, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan ottamalla käyttöön digitaalisia työkaluja ja tekniikoita. Cristello ja Somers ovat valmistuneet Digital Main Streetin Google-pohjaisesta shopHERE-ohjelmasta, joka luo ilmaisia ​​verkkokauppoja pienyrityksille ja itsenäisille taiteilijoille. ”Kun kuulin ensimmäistä kertaa shopHEREstä, olin hieman skeptinen. En voinut uskoa, että se oli ilmainen, neiti Cristello sanoi. Olen iloinen, että sain tietää. Olen melko tekniikkataito, mutta tarvitsin todella prosessin, joka auttoi minua pääsemään verkkosivustolleni alkuun. Stacey, neuvonantajani, oli upea. »

Rouva Somers sanoi suosittelevansa shopHERE-ohjelmaa kaikille yrityksen omistajille, jotka tarvitsevat apua verkkosivustonsa käynnistämisessä. ”Se on loistava ilmainen ohjelma, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi. Mikset hyödyntäisi sitä? »

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *