Tietoa meistä

Synnyin Ankarassa vuonna 1973. Valmistuttuani TED Ankara Collegesta ja Hacettepe Universitysta, englannin kielestä ja kirjallisuudesta, otin askeleen Lafarge Groupin liiketoimintaan ja minusta tuli nopeasti yksi ryhmän nuorimmista Henkilöstöjohtajista.

Sitten tulivat Turkcellin päivät. Olen saanut kokemuksia, jotka ovat minulle edelleen hyvin arvokkaita, kuten osallistuminen Turkcell Academyn perustaneeseen tiimiin ja Türkan Saylanin legendaarisen Snowdrops-projektin koulutukset. Kun elämä antoi minulle mahdollisuuden luoda uraa ulkomailla ja työskennellä Unileverillä, yhdellä unelmayrityksistäni, hengähdin tyttäreni kanssa Rotterdamissa vuonna 2011.

Niinä vuosina, kun työskentelin Unilever Netherlandilla, yksi tehtävistäni oli valmistaa naispuolisia työntekijöitä johtotehtäviin. Näin mieleeni on syöpynyt se, että naisten pitäisi tukea naisia vahvemmin liike-elämässä.

Kaksi vuotta myöhemmin liityin Barry Callebautin hallitukseen, joka vastasi henkilöstöasioista Itä-Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, ja perustin ryhmän ensimmäisen suklaatehtaan Turkkiin. Kun tajusin, että kova työtahti esti minua omistamasta aikaa tyttärelleni ja tietenkin itselleni, Purin urani. Kun tämä ihana päätös, joka kesti noin kaksi vuotta, olin vakuuttunut siitä, että olin saanut tarpeeksi lepoa ja 2 vuotta otin henkilöstöhallinto myynnin ja markkinoinnin ryhmän Arçelik, viimeinen pysäkki minun liike-elämän.