Tavaroiden myynti festivaaleilla ja ulkotapahtumissa

Lämpötilan noustessa myös tuotteiden myyntimahdollisuudet lisääntyvät. Lämmin sää tuo usein ulkotorille, kuten festivaaleille ja muille tapahtumille, jotka voivat olla mahtavia paikkoja kaikenlaiselle yritykselle koosta riippumatta.

Jos yrityksesi on perinteinen putiikki, nämä tapahtumat antavat sinulle mahdollisuuden kokea erilainen kokemus ja esitellä brändisi uusille asiakkaille. Jos myymäläsi on vain verkkokauppa, tapahtumat antavat sinulle mahdollisuuden testata vähittäismyyntiä henkilökohtaisesti. Kutsumme tämäntyyppistä myyntiä nimellä Aktivointi sivustolla, eli kyse on tavanomaisesta myyntikanavastasi irrottamisesta, suoraan asiakkaille myymisestä ja keskustelujen aloittamisesta suoraan kentällä asiakkaiden ja brändisi välillä. Aktivointi paikan päällä on osa monikanavaista kaupankäyntistrategiaa, joka voi tarjota uuden asiakaskontaktin. Joten online-brändisi leviää todellisessa maailmassa.

Mutta ulkoilmamarkkinat eivät ole vain pienille yrityksille. Suuret brändit, kuten Red Bull ja Steamwhistle, käyttävät festivaaleja elämyksellisinä markkinointimahdollisuuksina. Kun COVID-19:n vuoksi tauolle jääneet suuren mittakaavan esitykset, kuten NXNE, palaavat, henkilökohtainen kokemus voi olla tehokas tapa pitää yhteyttä asiakkaisiin.

Jos olet valmis ulkoilemaan, tässä on vinkkejä festivaaleilla ja muissa tapahtumissa menestymiseen.

Suorita tutkimus

Ensimmäinen askel on tapahtumien tunnistaminen. Listauksia tapahtumista löytyy internetistä sekä kaupunkien kauppakamareista, markkinalehdistä ja sanomalehdistä. Suusta suuhun puhuminen on toinen tapa tarttua tilaisuuksiin. Keskustele muiden paikallisten kauppiaiden kanssa saadaksesi heidän ajatuksensa alueesi tapahtumista. Se on loistava tapa tunnistaa, mitkä niistä ovat sen arvoisia ja mitä vältetään.

Suosittelemme osallistumaan festivaaleille, jotta saat käsityksen osallistuvista yrityksistä ennen ilmoittautumista. Kiinnitä huomiota kioskeihin, jotka houkuttelevat eniten asiakkaita; Tämän avulla voit suunnitella pitkän aikavälin tapahtumastrategiaasi. Voit myös kysyä kauppiailta heidän kokemuksiaan.

Valmistaudu kyseiseen tapahtumaan

Kun olet löytänyt yrityksellesi sopivan tapahtuman, varmista paikkasi täyttämällä hakulomake. Jotkut tapahtumat ovat tuomaristoa, mikä tarkoittaa, että sinun on lähetettävä valokuvat ja hyväksyttävä. Juried-tapahtumat etsivät laadukkaita kauppiaita. Lisäksi monet heistä tasapainottavat kauppiaiden tyyppejä, mikä vähentää suoraa kilpailuasi.

Muista lukea kauppiaisiin sovellettavat säännöt. Jotkut tapahtumat edellyttävät vastuuvakuutusta tai lupia tai lisenssejä. Voi olla myös sääntöjä, jotka koskevat osastollasi käytettävissä olevia kylttejä tai valaistusta.

Seuraavaksi suunnittele logistiikka. Päätä, kuinka saat tuotteesi tapahtumaan ja sieltä pois ja miten asennat osastosi. Joissakin tapahtumissa voit vuokrata telttoja ja pöytiä, mikä voi olla kätevää, koska tilasi on jo osittain valmiina saapuessasi. Voit myös palkata tai ajoittaa työntekijöitä auttamaan sinua osastollasi. Riippuen siitä, kuinka kiireinen tapahtuma on, lisätyöntekijöiden saaminen voi auttaa asiakaspalvelussa ja antaa sinun levätä, kun tarvitset tauon.

Tilaa riittävästi tavaraa tapahtumaa varten. Vierailemalla muissa tapahtumissa voit saada käsityksen siitä, kuinka monta tavaraa muut kauppiaat tuovat mukanaan. Varmista, että tuotevalikoimasi sopii tapahtumaan, yleisöön ja vuodenaikaan. Jos esimerkiksi esität kaupunkisi Earth Day -festivaalilla, haluat keskittyä kestäviin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Jos olet kauppias musiikkifestivaaleilla, sinun kannattaa valita fanien tyyliin sopivat vaatteet. Ja jos sinulla on käyttämätöntä tavaraa fyysisestä tai verkkokaupasta, joka sopii markkinoille, tuo se tapahtumaan lisäämään myyntiä.

Luo luettelo tärkeistä esineistä, joita tarvitset tapahtumaan inventaarion lisäksi. Muista ottaa mukaan esimerkiksi seuraavat:

  • Mobiili POS-laite tavaroiden maksujen vastaanottamiseen. Varmista, että ymmärrät myyntiverojen keräämisen, varsinkin jos näyttelet muussa kaupungissa tai maakunnassa kuin omassasi.
  • Sääsuojavarusteet, kuten sateenvarjot ja vedenpitävät säiliöt tavaroidesi säilyttämiseen, jos sataa, kannettava tuuletin, jos on kuuma, vetoketjut ja painot, jos tuulee.
  • Terveellisiä juomia ja välipaloja, jotka pitävät sinut nesteytettynä ja energisenä. Festivaalit voivat todellakin kestää pitkään, etkä halua olla nälkäinen tai janoinen koko päivää.
Myyntipisteohjelmisto yrityksellesi

Onko sinulla ravintola, myyt vähittäiskauppatavaroita, varaat aikoja tai tarvitset vain monipuolista POS-ratkaisua kasvattaaksesi liiketoimintaasi, meillä on kassaohjelmisto, joka palvelee sinua hyvin ja vastaa tarpeisiisi. yrityksesi erityistarpeisiin.

Kodin suunnittelu

Harkitse tarkkaan, jos suunnittelet katseenvangitsevan osaston, joka sopii brändikuvaasi ja esittelee yrityksesi nimeä. Voit myös etsiä ideoita Pinterestistä tai osallistua muille alueesi festivaaleille. Voi olla hyödyllistä kokeilla sitä; asenna näytöt kotona varmistaaksesi, että ne ovat mitä kuvittelet.

Harkitse asiakaskokemusta ja luo tuotteillesi houkutteleva näyttö. Hyödynnä pystysuoraa tilaa seinäpaneeleilla, hyllyillä ja korokkeilla, jotka sijoittavat tuotteet ostajien silmien tasolle. Lisää rekvisiitta ja sisustuselementtejä, jotta osastosi tuntuu todelliselta kokemukselta. Jos tuotteesi ovat puettavia, aseta näyttösi ja aseta peili asiakkaiden saataville kannustaaksesi heitä kokeilemaan tuotteitasi.

Kerro tuotteidesi hinta selkeästi. Ennen kaikkea älä unohda tarjota paikka, jossa asiakkaat voivat maksaa. Varmista, että maksujärjestelmäsi on turvallisessa paikassa kioskissasi, kuten pöydän alla tai nimetyssä kassalla, jossa on henkilökuntaa.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *