Square POS -ratkaisu jälleenmyyjille Square Terminalissa

Square for Retailersia käyttävät kanadalaiset yritykset ovat saaneet loistavia uutisia: Retailer POS -ratkaisua voi nyt käyttää Square Terminal -laitteessa. Tähän asti Retail POS Solution oli saatavilla vain muissa Square-laitteistoratkaisuissa, mukaan lukien Square Stand ja Square Register.

Retail POS Solution -ratkaisu on nyt saatavilla myös Square Terminalissa, joten kauppiailla on uusia tapoja suorittaa maksuja ja palvella asiakkaita nopeasti ja joustavasti. Katsotaanpa, kuinka Square Terminalin käyttäminen vähittäiskaupassasi voisi hyödyttää sinua ja asiakkaitasi.

Mikä on Square Terminal?

Square Terminal on all-in-one-laite mobiili- ja korttimaksujen vastaanottamiseen ja kuittien tulostamiseen. Yritykset rakastavat Square Terminalin käyttöä, koska se on niin joustava: kannettava laite voi kulkea missä tahansa tarvitset maksuja nopeasti ja turvallisesti. Nyt, kun Square for Retailers on saatavilla Square Terminalissa, jälleenmyyjät voivat nauttia entistä saumattomasta myyntipistekokemuksesta.

Square Terminalia käyttävät yritykset maksavat kiinteän 1,6 %:n käsittelymaksun kaikista sähköisistä varojen siirtopisteistä (EFTPOS) suoritettavista lähimaksuista, siru + PIN-maksuista tai mobiilimaksuista.

Kokeile Square Terminalia.

Uusi ja tehokas all-in-one luotto- ja maksukortinlukija.

Täysin kannettava POS-laite

Pandemiaan liittyvät rajoitukset ovat suurelta osin takanapäin, joten vähittäiskauppa on palannut ja muuttumassa dynaamisemmaksi ja kokemuksellisemmaksi kuin koskaan. Tämä tarkoittaa, että personointi on välttämätöntä. On tärkeää löytää joustavia ratkaisuja vähittäiskaupan kaikilla tasoilla, etenkin maksujen keräämisessä.

On monia syitä, miksi vähittäiskauppiaat voivat pitää Square Terminalia all-in-one-myyntiratkaisuna. Kannettavuus on plussaa kaikenlaisessa kaupankäynnissä, mutta se on erityisen tärkeää mobiilikauppaa, festivaaleja, markkinoita, näyttelyitä, tapahtumia ja paljon muuta harjoittaville jälleenmyyjille. Miksi?

  • Se, että se on kannettava, tarkoittaa, että et ole riippuvainen pistorasiasta. Square Terminal voidaan liittää virtalähteeseen tai sitä voidaan käyttää täysin langattomasti akulla, joka on suunniteltu kestämään koko päivän.

  • Square Terminalin offline-tilan avulla voit jatkaa maksujen ottamista, vaikka Wi-Fi-yhteys ei toimi. Yhdistä Internetiin uudelleen 24 tunnin kuluessa ladataksesi offline-tapahtumat.

  • Jos myyt liikkeellä ollessasi tai matkustat useisiin eri paikkoihin samana päivänä, Square Terminal on uskomattoman kätevä kuljettaa ja pystyttää. Ei suuria tai raskaita laitteita näkyvissä.

  • Square Terminalin ansiosta jälleenmyyjät eivät enää ole ketjutettuja perinteiseen tiskiin myymään ja keräämään maksuja. Voit olla siellä, missä kaupan pitää tapahtua.

Square Terminal voi auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi

Voit määrittää Square Terminalin vähittäiskaupan tarpeitasi vastaavaksi. Joillekin yrityksille tämä voi tarkoittaa Square Terminalin käyttöä ensisijaisena erillisenä maksuvälineenä. Muille yrityksille, joilla on kehittyneempiä tarpeita, Square Terminal on osa maksuratkaisujen sarjaa, joka tarjoaa kannettavan vaihtoehdon, jota voidaan käyttää missä tahansa myymälässä tai tien päällä.

Voit aloittaa myynnin välittömästi Square for Retailers Free -sovelluksella tai päivittää Retailers Plus -versioon saadaksesi käyttöön edistyneet varastoominaisuudet. Käytä Square Terminalia erillisenä POS-laitteena tai käytä sitä muiden laitteiden kanssa tarkistaaksesi asiakkaat nopeammin tai käsitelläksesi maksuja tien päällä.

Pienennä jonoja: Lisää Square Terminal POS-tuotevalikoimaasi ja leikkaa kassalinja puoleen, mikä vähentää pääasiallista pullonkaulaa ja nopeuttaa palveluasi. Mikä parasta, voit aina lisätä Square Terminal -laitteita kysynnän kasvaessa jokaisessa myyntipisteessä.

Kerää maksut etänä: Tallenna maksut manuaalisesti taustatoimistosta tai varastosta Square Terminalillasi.

Hyväksy jälkimaksu: Kasvata keskimääräistä tapahtuman arvoa ja anna asiakkaiden suorittaa henkilökohtaiset maksut Square Terminalin Afterpaylla, jotta et koskaan menetä alennusmyyntiä.

Säästä tilaa tiskillä: Lisää tarvittavat maksulaitteet tiskillesi viemättä liikaa tilaa tai luomatta kaapeleita ja isoja kassalaatikoita.

Boostia intensiivisiin myyntikausiin

Toisen kiireisen jouluostoskauden lähestyessä vähittäiskauppiaat etsivät tapoja tukea tiimejään, joihin saattaa vaikuttaa vajaahenkilöstö ja suuri asiakkaiden kysyntä. Square for Retailers -palvelun Square Terminalissa on nyt ihanteellinen ratkaisu nopeuttaa kassalla maksamista, palvella asiakkaita joustavasti kaikkialla myymälässäsi tai kerätä maksuja liikkeellä ollessasi, missä tahansa vähittäiskauppasi tapahtuu. Tiimi arvostaa tätä joustavuutta ja asiakkaasi arvostavat ajansäästöjä.

Square Terminalin jälleenmyyjille suunnatun Square POS -ratkaisun käytön aloittaminen

Square for Retailers on nyt yhteensopiva kaikkien uusien tai olemassa olevien Square Terminal -laitteiden kanssa. Jos et vielä ole, muista rekisteröityä Square POS Solution for Retailers -jäsenyyteen, joko Free- tai Plus-jäsenyyteen.

Jos ostat upouuden Square Terminalin

Pura Square Terminal pakkauksesta ja käynnistä se. Valitse sieltä jälleenmyyjät valituksi myyntipisteeksi. Tämän jälkeen voit hallita Square-terminaalissa Square Point of Sale for Retailers -tiliä.

Jos käytät jo Square-terminaalia Square Point of Sale -myyntipisteen pyörittämiseen

Onko sinulla jo Square Terminal, jossa käytit Square Point of Salea? Päivittääksesi Square POS Solution for Retailers -sovellukseen sinun on päivitettävä laitteesi ohjelmisto kirjautumalla ulos ja takaisin sisään. Tarkkaile Square Terminal -näytössä tai Square Dashboardissasi ilmoituksia, jotka opastavat sinua päivityksen viimeistelyvaiheissa. Se kestää vain muutaman minuutin.

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä se muodosta oikeudellista neuvontaa tai mielipidettä mistään asiasta.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *