Salainen myyntistrategia myynnin lisäämiseksi

Tuntuuko sinusta ylivoimaiselta, kun yrität löytää strategian kasvattaaksesi yrityksesi myyntiä? No lopeta! On olemassa yksinkertainen ja salainen strategia myynnin parantamiseksi ja lisäämiseksi: käytä vain myyntihenkilöstöäsi.

Jos huomaat myynnin laskun, ensimmäinen asia, joka on tarkasteltava, on myyntitoiminta… ei strategiasi.. Onko tulossa tarpeeksi uusia mahdollisuuksia? Toinen huomioitava asia on myyntiprosessi. Edustajasi, kuten 85 % myyjistä, tekevät luultavasti ehdotuksia, esityksiä tai demoja liian aikaisessa prosessissa, kun potentiaaliset asiakkaat eivät ole vielä valmiita tekemään ostopäätöstään.

Tässä on 7 elementtiä, jotka kannattaa optimoida ennen kuin harkitset kasvustrategian muuttamista.

1. Myyntijohtajien on keskityttävä toteutukseen

Myynnissä tehokas toteutus on liima, joka pitää yrityksesi tulot koossa: ”tee tai riko”. Yritysten omistajat syyttävät usein strategiansa huonosta vaikutuksesta tulojen kasvuun, vaikka heidän strategiansa on itse asiassa hyvä, mutta toteutus on riittämätöntä.

Myyjäsi ovat moottori, joka tuottaa yrityksesi tuloja: sinun on varmistettava, että he keskittyvät saamaan tietoa potentiaalisilta asiakkailtaan tietojen antamisen sijaan. Varmista mahdollisten asiakkaiden tapaamisen jälkeen, että myyntipäällikkösi kertovat myyjilleen varmistaakseen, että kaikki myyntiprosessiin tarvittavat tiedot on kerätty kentällä.

Myyntipäällikkösi tulisi myös sopia myyjien kanssa seuraavasta vaiheesta, jotta voit edetä tilaisuudessa ja sulkea myynti.

Johdonmukaisuus on avain myyntisi tehostamiseen varmistaen samalla, että kaikki ovat oikeassa paikassa.

2. Pidä strategiset päätökset yleisellä johtotasolla tai palkkaa myyntijohtaja

Myyntijohtajan palkkaaminen on hyödyllistä yrityksille, koska sen avulla myyntipäälliköt ja myyjät voivat keskittyä myynnin taktiseen puoleen sen sijaan, että he huolehtisivat strategisista päätöksistä.

Hyvä myyntijohtaja valmistelee myyntiorganisaatiotasi markkinoiden tuleviin muutoksiin ja strategioi kasvun myötä lisääntyvää kilpailua vastaan.

Myyntijohtajan pitäisi auttaa myyntipäälliköitä näkemään ongelmat kuolleissa kulmissa. Hänen roolinsa on myös myyntistrategioiden määritteleminen, strategisten liittoutumien luomisen ja koko myyntihenkilöstön vastuullisuuden ottaminen myyntiprosessin ja -menetelmien toteuttamisesta.

VP-toiminnon delegoiminen myyntipäälliköille vaikuttaa todennäköisesti negatiivisesti yrityksesi tulokseen. Itse asiassa myyntipäälliköt, joilla on myyntijohtajan rooli ja vastuut, käyttävät yleensä strategisia työkaluja kentän toteutusongelmien ratkaisemiseen. Tämä tilanne lamauttaa kykyä toteuttaa myyntihenkilöstöä, lisää yritysriskiäsi ja maksaa paljon rahaa.

3. Ole päättäväinen myyntiprosessisi parantamisessa

Pysyvyys, pysyvyys, tärkeintä on olla jatkuva! Toimitusjohtajana tiedät, että myynti ei ole vain mukavasti istumista ja parhaiden myyntimiestesi tekevän kaiken myyntityön odottamista. Se on velvollisuutesi toimitusjohtajana tai myyntijohtajanaasenna myyntiprosessi, joka on luotettava, toistettava ja yhteensopiva myyntikulttuurisi kanssa.

4. Automatisoi myyntiprosessi mahdollisimman paljon

Kestävätkö manuaaliset prosessit liian kauan myyntitoiminnan kustannuksella? Käyttämällä myynnin automaatioohjelmistoa parannat dramaattisesti myyntiprosessiasi ja autat tiimiäsi keskittymään enemmän myyntiin.

Automaatioohjelmisto auttaa sinua seuraamaan liidejäsi, helpottaa putkien hallintaa sekä pitää myyntiviestin johdonmukaisena ja varmistaa, että asiakasseuranta on tehty. Jos tiimisi käyttää näitä automaatiotyökaluja, se auttaa heitä myös hallitsemaan aikaansa paremmin.

Useita aktiivisia putkien hallintaratkaisuja on nyt saatavilla, mukaan lukien Membrain.

5. Muunnamuuta markkinointisi koneeksi, joka tuottaa viittauksia

Yrityksen tärkein kasvutekijä on liidien hankkiminen. Nykyään yksi tärkeimmistä tavoista kasvaa on kyky tuottaa online-liidejä sisältömarkkinointistrategiastasi. Tällä hetkellä verkossa saatavilla olevien työkalujen avulla voit luoda liidejä nukkuessasi!

Monet ihmiset julistivat kylmäpuhelun kuoleman liian aikaisin, mutta on selvää, että päätöksentekijöitä on vaikeampi tavoittaa. Luomalla omia liidejä, voit nopeuttaa mahdollisuuksien määrää ja mahdollistaa siten jatkuvamman kasvun.

6. Hyödynnä sisältömarkkinoinnin voima yhdistettynä konsultatiiviseen myyntiin

Sisältömarkkinointi perustuu ilmaisen sisällön jakamiseen vierailijoiden houkuttelemiseksi, muuntamiseksi liideiksi ja sitten asiakkaiksi. Neuvoa-antava myynti puolestaan ​​vie muunnetun mahdollisuuden ja saa heidät lopettamaan myynnin.

Sisältömarkkinointia käytetään keinona ylläpitää suhteita potentiaalisiin asiakkaisiin, jolloin kun he ovat valmiita puhumaan myyjien kanssa, yrityksesi päätyy niiden toimittajien listan kärkeen, joille he haluavat keskustella. Myyjäsi voivat sitten kohdistaa liidinsä varovasti myyntiin konsultoivan myynnin lähestymistavan avulla.

7. Lakkaa ajattelemasta, että olet erityinen.

Vaikka tuotteesi tai palvelusi olisivat poikkeuksellisen laadukkaita, se ei riitä saamaan asiakkaita ostamaan.

Muistaa

Se, mikä on muistettava, on sesalaista strategiaa ei ole, avain menestykseen on strategian toteuttamisessa jonka olet määritellyt yrityksellesi. Huono, hyvin toteutettu strategia tuottaa enemmän tuloksia kuin paras, huonosti toteutettu strategia.

Mittaa myyntihenkilöidesi tehokkuutta nyt laskimellamme nähdäksesi, onko siinä kaikki elementit strategioiden tehokkaaseen toteuttamiseen.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *