Optimoi Salesforce ja Microsoft Dynamics

Myyntimetodologian käyttöönotto ja tarkka seuranta ovat olennaisia ​​osatekijöitä yrityksen menestykselle. Menetelmä tarjoaa ensisijaiset keinot saavuttaa myyntitavoitteet. Se edustaa eräänlaista keskusteluskenaariota asiakkaiden kanssa, jotta saadaan mahdollisimman paljon tietoa.

Prima Ressourcessa kannatamme baseball-myyntimetodologian integrointia yrityksessä jo käytössä olevaan CRM:ään. Tämä strategia on ylivoimaisesti se, jonka avulla myyntiprosessin vaiheet voidaan dokumentoida paremmin.

Tässä artikkelissa tutustutaan baseball-myyntimenetelmien integrointiin Microsoft Dynamics CRM:n ja Salesforce.com. Aion jakaa tietoa komponentista, joka on lisätty molempiin CRM-järjestelmiin ja joka helpottaa huomattavasti tehtävää…

Muistutus: myynti baseballilla

Perusmyynti käyttää baseball-kenttää edustamaan myyntiprosessin eri vaiheita. Kun se on integroitu CRM:ään, sen avulla voit määrittää vaiheiden vaiheet yksityiskohtaisesti potentiaalisten hankinnasta myynnin sulkemiseen.

Tällaisen CRM:n avulla voit seurata myyntiprosessisi kehitystä päivittäin: et pysty vain dokumentoimaan myyntimahdollisuuksiasi, vaan myös mittaamaan niiden edistymistä tarkasti ja suunnittelemaan myöhempiä vaiheita.

Baseball-myynti mahdollistaa myös sellaisten tehtävien (tai vaiheiden) integroinnin ja seurannan, jotka eivät ole edustajien vastuulla, mutta joilla voi olla suuri ero myyntisyklin kestossa ja sujuvassa toiminnassa.

Esimerkiksi jotkut yritykset vaativat edustajiaan pyytämään tarjouksen tai näytteen sen jälkeen, kun he ovat tavanneet asiakkaansa selvittääkseen heidän tarpeensa. Nämä lisävaiheet voivat sitten vaikuttaa myyntisyklin kestoon, minkä vuoksi niitä on seurattava CRM:ssä.

Integroi kaikki myyntiprosessin vaiheet CRM:ään Microsoft Dynamics Missä Myyntivoima

Koska suurin osa asiakkaistamme käyttää CRM:iä Microsoft Dynamics ja Salesforce.com, Keskityn pääasiassa näihin kahteen alustaan.

Molemmissa tapauksissa CRM on jaettu kolmeen osaan: liidit (tai mahdolliset asiakkaat), tilit ja mahdollisuudet.

johtaa

Integroida Perusmyynti, ensin on mahdollista muokata liidettä lisäämällä useita kenttiä, joissa on useita vaihtoehtoja, joita käytetään erilaisten mahdollisten asiakkaiden hyväksymiseen.

Näin voimme saada erittäin tarkkoja tietoja, kuten:

  • Vastaako yrityksen liikevaihto kohdeasiakastasi?
  • Mitä tuotteita tai palveluita tämä mahdollinen asiakas voi ostaa?
  • Mikä hierarkkinen taso saavutettiin?
  • Mikä on työntekijöiden määrä?

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Kun liidi muunnetaan mahdollisuudeksi, pätevyyskriteerien tasolla oleva tieto voi seurata itse CRM:n sisällä.

Tili

Ikkunaa on myös mahdollista muokata Tili kenttien lisäämiseksi tai edustajien etsinnön aikana luomien myyntitoimintojen näyttämiseksi selkeästi. Tämä strategia mahdollistaa esimerkiksi nopean tiedon esimerkiksi viimeisimmän asiakkaan kanssa käydyn puhelinkeskustelun tulokset.

Seuraavat kentät tulisi ihanteellisesti luoda, jotta etsintätoimia voidaan seurata jatkuvasti. Nämä ovat: viimeisen toiminnon tulos, seuraavan toiminnon päivämäärä ja seuraavan suoritettavan toiminnon sisältö.

Mahdollisuudet

Muokkaa ikkunaa Tilaisuus vaatii hieman enemmän strategista suunnittelua.

Sisään MicrosoftDynamics, on mahdollista lisätä vaiheita harjoittelupaikkoja), jotka muistuttavat kaikin tavoin pesäpallon myymiä tuotteita, eli odotusten ympyrä, epäilty, mahdollinen, pätevyys ja johtopäätös.

Mitä tulee Myyntivoima, Jos et tunne ohjelmistoa hyvin, on vaikeampaa lisätä siihen vaiheita itse ilman, että olet tekemisissä kokeneiden ulkoisten ohjelmoijien kanssa.

Yksittäisiä, useita tai rastitettavat kentät voidaan integroida kuhunkin näistä vaiheista, jotta saadaan lisätietoja. Esimerkiksi :

  • Mitä ongelmia tunnistin puhelimessa saadakseni ensimmäisen peruskokouksen?
  • Mitkä ovat tarpeet, väistämättömät syyt, määrällinen arviointi ja kiireellisyys ensimmäisessä peruskokouksessa?
  • Miten edustaja sai vauhtia maaliin?
  • Mitä tietoja on kerätty pätevyyskriteerien tasosta, jonka löydämme 2. ja 3. perustan väliltä? (Päätöksentekoprosessi, aikajana, ostokriteerit, asiakkaan aikomukset investoida enemmän ongelman ratkaisemiseksi, kilpailu jne.)

Integroida Kalvo CRM:ään

Kalvo on CRM, joka on suunniteltu yrityksille, joilla on monimutkainen myyntiprosessi. Se on helppo asentaa. Tätä CRM:ää voidaan käyttää yrityksellesi omistetun suojatun portaalin kautta tai komponentin kautta, joka integroituu Salesforceen tai Microsoft Dynamicsiin.

Komponentti Kalvo jonka avulla on helppo integroida kaikki baseball-myynnin vaiheet CRM:ään Myyntivoima Missä Dynamiikka. Tämä vähentää merkittävästi kustannuksia ja kehitysaikaa.. Täysin muokattavissa, siinä on erittäin selkeät ja loogiset ennalta määrätyt vaiheet, jotka yhdistyvät CRM:n vaniljaversioon.

Kalvo sopii osaksi ikkunaan Tilaisuus. Sen avulla voit erityisesti mitata tilaisuuden tarkkaa edistymistä.

Kontekstissa, jossa yrityksen on otettava käyttöön uusi myyntiprosessi, komponentti Kalvo on korvaamaton liittolainen. Sen lisäksi, että komponentti on erittäin helppokäyttöinen ja integroitava yrityksen sisällä jo käytettyyn alustaan Kalvo sisältää kaksikielisiä selittäviä tekstejä ja videoita, jotka selittävät jokaisen vaiheen.

Saatavilla kuukausihinnalla, Kalvo on hieman kalliimpi kuin perinteiset CRM:t. Mutta, sen suuri joustavuus mahdollistaa sen mukauttamisen strategiaasi ja siten erottaa sinut paremmin kilpailijoistasi. Lisäksi, koska myyntiprosessi on jo mallinnettu ohjelmiston sisällä, kehityskustannukset pienenevät huomattavasti.

Lopuksi, se on erittäin hyödyllinen työkalu suppilon tarkistamiseen. Sen avulla on helppo seurata myyntisyklin etenemistä ja löytää tietoa, joka osoittaa kunkin mahdollisuuden tarkan tilan.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *