oppia konseptista ja sen vaikutuksista yrityksiin

Yritysliikkuvuus on käytäntö, jossa ihmisiä ei tarvitse fyysisesti kohdistaa yrityksen pääkonttoriin, jotta he voivat hoitaa tehtävänsä ja se on mahdollista vain ohjelmistojen ja järjestelmien kautta pilvessä, yrityksen kulttuurin muutosten lisäksi.

Pilviohjelmistot, tekoäly, etätyö… Kaikki tämä jätti taakseen fyysisen työn, neljän seinän sisällä ja aina ihmisistä riippuvaisena. Jopa siksi, että kotitoimisto tekee ihmisistä tuottavampia – 58 % heistä kokee tuottavansa paljon enemmän.

Joten, käsite yritysten liikkuvuus sai entistä enemmän tilaa yrityksissä. Käyttämällä ohjelmia, joihin pääsee pilven kautta, rekrytoijat voivat suorittaa valintaprosesseja ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta. Yhteistyökumppanit voivat työskennellä kotoa tai matkoilla, ja he voivat jopa olla digitaalisia nomadeja.

Mutta ei riitä, että tarjoat työntekijöillesi nykyaikaisia ​​pilviohjelmistoja, kannettavia tietokoneita ja tabletteja ja vain toivot, että kaikki toimii. Dynamiikka on yhdistettävä ja jopa yrityksen politiikkaa on tarkasteltava uudelleen. Miten tämä tehdään? Jatka lukemista toteuttaaksesi yritysten liikkuvuuden käytännössä!

Mitä on yritysten liikkuvuus?

yritysten liikkuvuus se on konsepti, jossa ihmisten ei tarvitse olla fyysisesti yrityksen pääkonttorissa voidakseen suorittaa tehtäviään. Käytäntö sai vauhtia etätyön normalisoitumisen ja myös digitaalisten mahdollisuuksien, kuten pilvessä olevien ohjelmistojen, myötä.

Vaikka joissakin organisaatioissa on kasvokkain työtehtäviä, yritysten liikkuvuus tulee peliin ketterämmällä ohjelmistolla ja tekoälyllä. Esimerkiksi tarjoamalla ei-inhimillistä palvelua chatboteilla, jotka varmistavat, että ostosta kiinnostuneita tai nykyisiä asiakkaita voidaan palvella, vaikka palveluun ei olisikaan määrätty henkilöitä – takaavat toiminnan 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Yritysliikkuvuuden toteuttaminen edellyttää kuitenkin useiden asioiden hoitamista verkkotietoturvasta yrityksen kulttuuriin, mukaan lukien työvälineet, kuten näet läpi tämän tekstin.

Mitkä ovat yritysten liikkuvuuden edellytykset?

Muistikirjojen tarjoaminen ei riitä, ja siinä se. Katso kaikki yritysten liikkuvuuden implisiittinen osa!

IT-tiimin strategista työtä

Käytetyistä ohjelmista huolehtivan ja muita työntekijöitä tukevan yrityksen tiimin tulee olla strategista, olipa sitten kyse ohjelmien valinta ja jopa tarjota yrityskoulutusta kaikille asianosaisille.

Jokaiseen ohjelmanvaihtoon liittyy oppimiskäyrä, joka voi sujua nopeammin asianmukaisella tuella. Jos yritykselläsi ei ole IT-tiimiä tätä varten, palkkaa konsultti. Tätä apua ei vain kannata jättää väliin, sillä se ratkaisee kaiken.

Pääsy ohjelmiin eri laitteilta

Yrityksesi käyttämän ohjelmiston valitseminen kellotuksesta etujen hallintaan, kunkin sektorin erityispiirteiden läpikäyminen edellyttää, että valinnassa on harkittava yrityksen liikkuvuutta.

Tämä tarkoittaa, että niitä ei voi käyttää vain pilven kautta, vaan myös on hyvä käytettävyys myös tablettien ja matkapuhelimien kautta — Näin esimerkiksi työmatkalla oleva työntekijä pääsee käsiksi asiakirjoihin tai vastaa kenelle tahansa, joka soittaa hänelle hätätilanteessa.

Näiden ohjelmistojen valinnassa on otettava mukaan kaikki aluejohtajat, ja jokaisen toimittajan asiakasmenestyksen on tuettava sitä.

Työskentele mistä päin maailmaa tahansa

Jos haluat hyödyntää yritysten liikkuvuutta, sinun on aloitettava tarkastelemalla rekrytointi ilman maantieteellisten ongelmien rajoittamista. Tällä tavalla se onnistuu houkuttelemaan erittäin kilpailukykyisiä kykyjä.

Lisäksi työntekijöiden mahdollisuus työskennellä missä päin maailmaa tahansa on toinen asia, jonka yrityksesi voi vahvistaa työnantajabrändiään ja houkutella lisää ihmisiä. Koska vuoden 2021 kyselyn mukaan 98 % vastaajista suosii etätyömallia.

Tietoturvatakuu

Työntekijöiltä, ​​asiakkailta ja liideiltä saadut tiedot vaativat suurta huolellisuutta heidän käsittelyssään ja varmistavat, että ne ovat käytäntöjen mukaisia Yleinen tietosuojalaki (LGPD).

Käytännössä tarvitaan ammattilaisia, jotka osaavat toimia lain mukaisesti ja valitsevat tarvittavan turvallisuuden tuovat ohjelmistot ja toimittajat, kuten salatut ohjelmat. Riippuen siitä, kuinka arkaluonteisia yrityksesi tiedot ovat, myös erityisten Internet-palveluntarjoajien käyttäminen ratkaisee.

Mieti uudelleen, mitä laitteita yritys tarjoaa

Jos puhumme yritysten liikkuvuudesta ja haluat antaa työntekijöillesi vapauden työskennellä missä tahansa, siinä ei ole järkeä. tarjota pöytäkoneita muistikirjojen sijaanOletko samaa mieltä?

Lisäksi niille, jotka ovat aina työmatkoilla, on järkevää tarjota enemmän laitteita, jotka mahdollistavat työskentelyn myös matkoilla, kuten matkapuhelimet, kannettavat yleislaturit jne.

Työskentele yritysten liikkuvuuteen sopivien etujen kanssa

Jos yrityksesi sallii etätyön, sinun tulee tarjota työntekijän elämää helpottavia etuja, kuten helposti vastaanotettavia ruokaseteleitä, kuljetus- tai polttoaineseteleitä, terveysapua jne.

Tarjoa mieluiten kaikki edut yhdellä kortilla, mikä tuo lisää ketteryyttä työntekijän elämään; ja sen hallinta on helppoa, jotta HR-tiimi ei tuhlaa siihen aikaa.

Tässä vaiheessa Caju Benefits on erinomainen kumppani yksi kortti Visa-lipulla sekä verkkosivusto ja sovellus, jotka helpottavat hallintaa!

asynkroninen viestintä

Asynkroninen viestintä on kohta, joka liittyy hyvin yrityksen kulttuuriin. Kuvittele, että yritys keskittyy 100-prosenttisesti kasvokkain, kun joku tarvitsee tietoa, hänen tarvitsee vain soittaa jonkun toisen alaliittymään tai mennä henkilön pöydälle, eikö niin?

Siitä hetkestä lähtien, kun tämä yritys suorittaa etätoimintoja, odotukset on kuitenkin kohdistettava, kaikki eivät ole verkossa samaan aikaan ja jotkut vastaukset eivät tule heti.

Tämän tyyppisen riittävyyden politiikassa on tultava hierarkian korkeimmilta tasoilta ja kaikkien on oltava linjassa. Esimerkiksi vastausajat, pakolliset kokoukset jne.

Miksi sijoittaa yritysten liikkuvuuteen?

Yritysten liikkuvuuteen panostaminen on tärkeää konseptin vaikutusten ja hyötyjen vuoksi. Seuraavaksi puhumme niistä!

  • Parantunut työntekijöiden tuottavuuskoska, kuten mainitsimme artikkelin alussa, useimmat ihmiset tuntevat olevansa tuottavampia työskentelemään etänä.
  • Enemmän tiimimotivaatiota, vaikka se on etäinen, tiimillä voi olla säännöllisiä kokouksia ja enemmän yhteydenottokanavia, varmistaa, että he ovat mukana. Toinen asia on, että sinulla on bonusohjelmat tai PLR, jotka myös tuovat sitoutumista ja motivaatiota.
  • Matkustustarpeen väheneminen on toinen etu, joka parantaa asianosaisten elämänlaatua. Liikenteessä hukatun kahden tunnin sijaan työntekijä voi harrastaa liikuntaa.
  • Nopeampi tiedonvaihto ja yksinkertaisempaa, kun kaikki käyttävät samaa pilvijärjestelmää.

Kuinka toteuttaa yritysten liikkuvuuspolitiikkaa?

Oletko vakuuttunut siitä, kuinka tärkeää on muokata yritystäsi yritysten liikkuvuuden uusien standardien mukaisesti? Erinomainen! Katso mitä tehdä sitten.

Tarjoa sopivat instrumentit

niistä ohjelmisto laitteille itse varmistaa, että jokaisella työntekijällä on täydelliset edellytykset tehtäviensä suorittamiseen riippumatta siitä, missä hän on. Myös uusien materiaalien käyttöön kouluttaminen on tärkeää, muista, että mikä on itsestään selvää toiselle, ei ole itsestään selvää toiselle.

Tee uusi etuuskäytäntö

Säädä etuuskäytäntöjä ja tee niistä joustavampia. Siten työntekijöillä on enemmän itsenäisyyttä käyttää sitä tavalla, joka on järkevintä heidän päivittäisessä elämässään.

Sovita yrityskulttuuriin

Yritysliikkuvuus, kun se tapahtuu etätyön toteuttamisen rinnalla, vaatii paljon säätöä ja läpinäkyvyyttä. Joten, tutustu käytäntöön ja osu seuraaviin kohtiin:

  • joustavat työajataina enemmän toimitusten kuin itse työajan mukaan;
  • asynkroninen työkulttuurijoten et petä odotuksiasi, jos vastaaminen kestää kauemmin;
  • kokoukset, jotka ovat pakollisia ja kokoukset, jotka voidaan tallentaa tai yksityiskohtaisesti sähköpostitse;
  • online-pisteiden merkintä.

Kouluta työntekijöitä uuteen kulttuuriin

Kulttuurin luominen päivittämällä politiikka-asiakirja ja antamalla pääsy kaikille asianosaisille ei riitä. tehdä joitakin esittely ja Q&A-istunnot varmistaaksemme, että kaikki toimivat päivitetyn politiikan ja kulttuurin mukaisesti.

Yritysten liikkuvuus tuo monia etuja yrityksille, jotka noudattavat tätä uutta tarvetta, sekä markkinoiden että työntekijöiden kannalta. Se vaatii kuitenkin useita ehtoja toimiakseen optimaalisesti, eikä prosessi ole aina yksinkertainen.

Varmistaaksesi, että yrityksesi etenee liikkuvuuden avulla, hyväksy virheet ja opi niistä sekä tee vertailua muiden organisaatioiden kanssa.

Caju Benefits edistää yrityksesi liikkuvuutta

Joustavat edut ovat tärkeitä kaikille yrityksille, jotka haluavat toteuttaa yritysten liikkuvuuden edut. Yksittäinen korttimme mahdollistaa kaikkien etujen keskittämisen, mikä helpottaa HR:n ja työntekijöiden elämää. Keskustele kanssamme ja toteuta tämä muutos yrityksessä!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *