Onko hyvä idea juhlia Halloweenia töissä?

Vain muutama päivä jäljellä ennen kauhistuttavaa Halloween-päivää, joka saa lapset ja aikuiset vapisemaan! Tämä Kanaalisaarilta peräisin oleva festivaali on myös loistava tapa luoda yhteenkuuluvuutta kollegojesi kanssa. Joten valmis tarjoamaan a Halloween päivä ja/tai ilta työpaikallasi ? Näin voit hämmästyttää ja pelotella niitä, jotka ovat rinnallasi joka päivä!

Miksi juhlimme Halloweenia kaikkialla maailmassa?

Halloween on ”perinteinen folkloristinen ja pakanallinen festivaali, joka on peräisin anglo-kelttisaarilta”, jonka nimi tulee englanninkielisten sanojen ”All Hallowns-Even” supistumisesta, mikä tarkoittaa ”pyhäinpäivän aattoa” tai ”kaikkien pyhien virkaa”. ”. ranskaksi.

Joka vuosi lokakuun 31. päivä on päivä, jolloin nuoret ja vanhat voivat pukeutua ja meikkiä pelotellakseen ihmisiä. Väärennetty veri, väärennetyt arvet tai jopa värilliset piilolinssit ilahduttavat tämän juhlan harrastajia.

Mutta tiesitkö, että Halloween oli alun perin kelttiläisen uudenvuoden juhla? Koska kelttiläinen kalenteri päättyy lokakuun 31. päivänä, jumalan ja kuoleman yönä.

Muutama vinkki onnistuneeseen Halloweeniin töissä

Tuo hieman iloa syyskauden sydämeen ottamalla kollegasi mukaan lokakuun 31. päivän järjestämiseen. Noudata vinkkejämme onnistuneen tapahtuman järjestämiseen halloween töissä.

Juhli Halloweenia töissä jakaaksesi ystävällinen hetki

Kuten useimmat kaupalliset juhlapyhät, Halloween on erinomainen tekosyy koota yrityksen osastot ja tiimit ystävällisen tapahtuman ympärille, joka on epätavallinen. Siten sisään juhlivat Halloweenia kollegojesi kanssa, jaat rentoutumisen ja hauskanpidon hetken, joka murtaa hierarkian ja erilaisten lokeroitujen osastojen rajat. Se tarjoaa myös mahdollisuuden keskustella ihmisten kanssa, joiden kanssa et yleensä työskentele, vaikka olisit saman yrityksen palveluksessa.

Huolehdi toimistosi sisustamisesta Halloweenina

Todettakoon, että toimistot eivät yleensä ole hauskimpia paikkoja huonekalujen ja sisustuksen suhteen, joten miksi et keksi niitäkin päästäksesi täysin halloween-tunnelmaan? Koristele tilat tiiminä niin, että jokainen voi lisätä omaa tyyliään, ja tee tämä toiminta yhdessä luodaksesi muistoja.

Mitä tulee koristeisiin, niitä on monia; hämähäkin verkkoja, kurpitsaa, veren jälkiä, tekokäsiä tai jopa luurankoja, voit hemmotella itseäsi muuttamatta työpaikkaasi museoksi. Motivoi joukkoja ja luo ystävällistä kilpailua suunnittelemalla palkinto toimistolle, jossa on kaunein (ja pelottavin) Halloween-koristelu.

Pue päällesi pelottavin asusi

Jos juhlit halloween töissä, naamio on IN-DI-SPEN-SABLE! Mutta miksi me pukeudumme Halloweenina? 1500-luvulla keltit sytyttivät tulet yöllä 31. lokakuuta, kelttiläisen vuoden viimeisenä päivänä, karkottaakseen kuolleita. He uskoivat, että tänä yönä kuolleet tulivat kummittelemaan eläviä ja että ainoa tapa paeta kirouksesta oli naamioitua. Siksi se on perinne, josta sinulla ei ole oikeutta poiketa!

Laita paketti tilaisuutta varten epäkuolleesi, luurankosi tai jopa noitanaamioosi. Pidä huolta meikistäsi äläkä unohda asusteitasi. Jokainen yksityiskohta on tärkeä ja voi vaikuttaa, jos useilla teistä on sama idea. Jotkut haluavat kehittää hienostunutta meikkiä, kun taas toiset valitsevat pienen huomaamattoman mutta pelottavan koristeen. Lyhyesti sanottuna, hyödynnä tämä juhla antaaksesi tilaa mielikuvituksellesi ja kykyillesi!

Täälläkin voit käynnistää kilpailun parhaan puvun valitsemiseksi. Ei ole epäilystäkään siitä, että kollegasi ovat täysin panostaneet uuteen tehtäväänsä ja että sinulla on kilpailua, joten valmistaudu!

2020 trendi: käytä persoonallista ja pelottavaa maskia

Olemme käyttäneet maskejamme koko päivän työpaikallamme viikkoja. Halloween-juhlien yhteydessä kankaastasi tai kertakäyttöisestä maskistasi voi tulla todellinen naamioasi. Käytä aikaa sen koristeluun, jotta se sopii täydellisesti asuusi. Kerran vuodessa olet ylpeä saadessasi käyttää tätä tuotetta!

Tarjoa makeita herkkuja ahneimmille

Mikä voisi olla parempaa kuin ateria, välipala tai jopa ilta, jossa voit tuoda kollegasi yhteen Halloween-teeman parissa? Jokainen voi tuoda jotain syötävää: valmistettuja klementiinejä, hirveitä hyönteisten muotoisia karkkeja, haamumarengeita, inhottavia munia tai jopa verenpunaisia ​​kakkuja. Käytä luovaa ja pahaa henkeäsi houkuttelemaan katseita ja makuhermoja!

Pelaa lopuksi Trick or Treat -peliä tehdäksesi päivästä vielä juhlavamman.

Muutamia sääntöjä noudatettava juhlittaessa Halloweenia toimistossa

Voimme jo kuvitella sinun tekevän suunnitelmia komeetalla tehdäksesi vaikutuksen kollegoisi ja voittaaksesi kauneimman toimiston palkinnon. Mutta ole varovainen, muista, että olet työpaikallasi ja että on olemassa sääntöjä, joita on noudatettava, myös juhlan sattuessa.

Ensinnäkin, vältä naamioitumista, jos sinulla on tapaamisia palveluntarjoajien, mahdollisten asiakkaiden tai asiakkaiden kanssa. Tarkista siis kalenteristasi ja jos todella haluat osallistua juhliin, älä ajoita ammattitapaamista 31. lokakuuta.

Valitse sitten a Halloween puku jossa tunnet olosi mukavaksi ja joka ei estä sinua suorittamasta tehtäviäsi. Vältä myös liian rohkeita asuja, jotka voivat vahingoittaa sinua ammattimaisessa ympäristössä.

Lopuksi, älä unohda sitä tosiasiaa, että olet työpaikallasi ja että sinulla on tehtäviä suoritettavana kuten vuoden jokaisena päivänä. Oletko siis valmis aloittamaan juhlat yrityksessäsi? Saakoon herkut, loitsut ja naamiot värähtämään!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *