Onko etsiminen kesäkaudella hyödytöntä?

Onko todella turhaa toimintaa yrittäessään? Riippumatta vastuun asteesta, yrityksen tyypistä tai toimialasta, jokainen ele on otettava huomioon, eikä siinä mielessä ole mitään turhaa tarkasti ottaen. Varsinkin kun kaikki vuodenajat on hyödynnettävä, vaikkakin eri tavalla. Kesäkausi voi siis olla vähemmän kiireinen ”myynnin” puolella, mutta se ei tarkoita, että kaiken toiminnan pitäisi loppua. Näin suunnittelet edustajan kesäkauden.

Kesä ei ole sama kuin sesonkiaika kaikille!

Ennen kaikkea myynnissä on tärkeää olla yleistämättä. Tässä mielessä ei ole itsestäänselvyys, että kesä on kaikille sesonkiaika. Alasta tai toimialasta riippuen sesongin ulkopuolella ei todellakaan ole samanlaisia, varsinkin kun pandemia on vaikuttanut ja häirinnyt useita yrityksiä eri aloilla. Poikkeustilanne, jota olemme kokeneet vuoden ajan, merkitsee sitä, että yritysten on korvattava viimeisen kahdentoista kuukauden vaje. Meidän on myös opittava uudelleen alan myynti- ja ostotottumukset ja erityisesti muuttuva todellisuus. Siksi ei koskaan pidä pitää itsestään selvänä, että menneisyys mukautuu tulevaisuuteen.

Käytä aika eri tavalla

Kesällä edustajana tai etsintänä on usein sellainen vaikutelma, ettei mitään arvokasta tapahdu ja etsintätoiminta on turhaa. Uskotko, että tänä aikana soitetut puhelut ovat todella hyödyttömiä, varsinkin koska putoat jatkuvasti ihmisten puhepostiin? No, mieti uudestaan! Toimintaa tai kontakteja tulee varmasti vähemmän loma-aikoina, mutta silti on hyvä aika toimia toisin ja ennen kaikkea olla asiakkaidemme unohtamatta.

Todennäköisesti vuoden aikana kerrot itsellesi useita kertoja, että haluaisit aloittaa uuden projektin tai omaksua uuden tavan tehdä asioita, sopeutua esimerkiksi uusiin etsintätrendeihin. Meidän tarvitsee vain ajatella pandemian aikana noussut myynnin ammattilaisten sosiaalisen median käyttöä. Meillä on aina mielessämme uutta tekemistä ja integroitavaa, ja kesä on oikea aika toteuttaa nämä päätökset, jotka eivät ole osa tavallista myyntiprosessiamme.

Mikset myös hyödyntäisi kesää kysyäksesi itseltäsi tulevista toimenpiteistäsi tämän uuden asiakas- tai tulevaisuudennäkymien yhteydessä? Teitkö todella räätälöityjä toimintoja haluamallasi tavalla vai oletko vain kirjautunut sisään ennen kuin jatkat tavallista prosessia, joka koostuu usein puheluista ja sähköpostien lähettämisestä? Et välttämättä saa välitöntä palautetta, kun jätät viestejä tai lähetät sähköposteja. Kuitenkin, kun teet yhteyspyynnön mahdolliselle asiakkaalle, hän hyväksyy sinut. Joten media, jolla näyttää olevan suurempi yhteyden todennäköisyys tässä tapauksessa, on LinkedIn. Mahdollisuuden käyttäminen todellisen henkilökohtaisen kontaktin luomiseen voi olla hyvä strategia.

Tutustu uusiin tapoihin

Virtuaalimyynti ei mahdollista vain sosiaalisen median käyttöä, vaan myös videota, joka välittää viime kädessä henkilökohtaisemman viestin. Ja tätä keinoa ei tarvitse omaksua superkiireessä, vaan kesäkaudella, jolloin on enemmän aikaa, jolloin kaikki on luultavasti rauhallisempaa. Ja vaikka ymmärrätkin, että video ei ole ratkaiseva tapa, saat ainakin kunniaa yrittämisestä.

Ole myös yhteydessä ihmisiin LinkedInissä, tallenna viesti, lyhyt video ja katso sitten kuka vastaa parhaiten. Syksystä alkaen sinulla on uusia strategioita integroitavaksi arsenaaliisi.

Mutta ennen kaikkea tässä kaikessa todellisuudessa on otettava huomioon se, että myynti on osa kiertokulkua. Ja mahdollisuudet, joita työskentelemme nyt, riippuen toimialasta ja myyntityypistä, voivat tuoda tuloksia vain muutamassa kuukaudessa. Joten tekemällä vain läsnäolon, emme anna itsellemme mahdollisuutta kokea syksyn, joka on vahva jälkeenpäin.

Kesä on myös mahdollisuus käydä läpi vuoden aikana hyvin toimineet tilit. Arvioi mitkä ovat olleet suurimmat hitit, lyhyimmät myyntisyklit. Ota yhteyttä asiakkaisiin, joiden kanssa sinulla on jo hyvät kontaktit, tutkiaksesi lisämyyntimahdollisuuksia.

Yksi asia on varma, että myynnissä, kuten muillakin aloilla, on erittäin tärkeää, ettei sitä unohdeta. Mikset hyödyntäisi tätä hiljaisempaa hetkeä, vaikka tietäisitkin, että asiakkaasi ovat lomalla, muistuttamaan heitä, että olet paikalla? Laita viestiä, niin selvität miten menee. Kysy heiltä, ​​voitko tehdä jotain heidän hyväkseen. Se voi siis olla hyvä mahdollisuus toipua.

Kaiken kaikkiaan kesä mahdollistaa itsetutkiskelun, tarkistuksen, suunnittelun, lähentymisen ja analysoinnin. Kysy itseltäsi saavutettujen menestysten perusteista. Valmistaudu vuoden toiseen osaan kokeilemalla ensin erilaisia ​​asioita, analysoimalla, mikä toimi hyvin, huolehtimalla sitten rekisteröityneistä asiakkaista ja siirtymällä muihin etsintätiedostoihin.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *