Näyttelijän palkka: SMIC, IFM, ICP, talletus…

Minkä tahansa työsopimuksen allekirjoitatkin, korvaukset ovat sodan jänteitä, eikö niin? Olemme koonneet sinulle kaikki tiedot, jotka sinun tarvitsee tietää näyttelijän palkka ennen työtarjouksen allekirjoittamista.

Välipalkan maksamisen vaiheet

  • Vaihe 1: Työskentelet työnvälitystoimistosi asiakkaalle
  • Vaihe 2: Joka viikko sinä tai asiakas lähetät työaikalomakkeen toimistolle
  • Vaihe 3: Kun teet palkkalistan, toimistosi referenssi laskee sinun näyttelijän palkka ja maksaa sen suoraan pankkitilillesi

Eh kyllä! Työnantajana se on sinun Toimiva virasto joka maksaa sinulle palkkasi viimeisen kuukauden työtuntien mukaan. Siksi on välttämätöntä lähettää hänelle joka viikko työtuntiselvitys, jossa näkyy koko työtuntien määrä ja mahdolliset maksettavat bonukset.

Tästä sinun ja käyttäjäyrityksen allekirjoittamasta asiakirjasta toimistosi voi laskea palkkiosi ja tehdä siirron pankkitilillesi.

Mitä tulee sinun siirtopäivääsi näyttelijän palkka, se vaihtelee virastosta toiseen. Paras tapa tietää on kysyä, jos tietoja ei lähetetty sinulle toimeksiantosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Välipalkan talletus

Se on myös työaikalomake, jonka avulla voit saada palkan erissä kuukauden aikana.

Varo sekoittamasta sitä palkkaennakkoon! Talletus koostuu siitä, että maksat sinulle osan palkastasi ENNEN maksupäivää jo tehtyjen ja ilmoitettujen tuntien mukaan. Jos pyydät käsirahaa, summa vähennetään kuukausipalkastasi. Palkkasi maksamispäivänä saat siis loput palkastasi.

Vinkki: tietää talletuksesi summaota yhteyttä toimipisteesi rekrytointipäällikköön.

Toimijan palkka ja minimipalkka

Kuten kaikissa työsopimuksissa, minimipalkka on viitepalkka. Tämä on vähimmäistulo, joka työntekijän on saatava kokoaikatyössä (35 tuntia viikossa).

Joka vuosi 1. tammikuuta minimipalkka nousee enemmän tai vähemmän riippuen maan taloudesta ja ranskalaisten ostovoimasta. Vuonna 2021 se on 10,25 € brutto/tunti eli minimikuukausipalkka 1554,58 € brutto. Työnantajalla ei siis ole oikeutta maksaa asnäyttelevä siipi tätä määrää pienempi.

Vuokratyön maailmassa kaikilla toimialoilla tarjotaan monia minimipalkkaan tehtäviä, mikä on todiste siitä, että se on viitepalkka yrityksille. Riippuen työstäsi, tehtävistäsi ja kokemuksestasi, tämä tuntipalkka on liian alhainen tarpeisiisi. Voit pitää sitä myös työsi tunnustuksen puutteena. Tässä tapauksessa älä epäröi neuvotella näyttelijäpalkka ennen kuin sitoutuu tehtävään.

Mitä määräaikaisen työntekijän palkka sisältää?

Tulosi määrä näkyy lähetystyösopimuksessasi. Ennen kuin allekirjoitat sen, varmista, että se on näyttelijän palkka että olet neuvotellut työvoimatoimistosi kanssa. Tämä tuntipalkka otetaan huomioon kuukausitulojasi laskettaessa.

Sinun näyttelijän palkka sisältää useita elementtejä:

  • Peruspalkka;
  • Palkkalisät (luontoisetuudet jne.);
  • asemaasi liittyvät bonukset ja korvaukset;
  • Poikkeukselliset bonukset ja juomarahat, kuten esimerkiksi 13. kuukausi.

Jos sinulla on sairausvakuutus ja/tai vakuutus, vakuutusmaksut vähennetään vakuutusmaksustasi näyttelijän palkka. Älä unohda myös tuloveroa, joka näkyy palkkalaskelmassasi ja joka vähennetään nettopalkastasi ennen veroja.

Väliaikainen palkka ja erokorvaukset

Olet varmaan jo kuullut jonkun kertovan sinulle, että hänen tilapäinen palkkansa on korkeampi kuin jos hänet palkattaisiin vakituiseen tai määräaikaiseen sopimukseen yritykseen. Onko se totta ? Miten se on mahdollista ? Hyviä uutisia: meillä on vastaus tähän kysymykseen. Oletko valmis selvittämään totuuden? Mennään !

Kun henkilö tekee väliaikaisen sopimuksen, hän sitoutuu suorittamaan määräaikaisen virkamatkan, joka voi kestää muutamasta tunnista enintään 18 kuukauteen (poikkeustapauksia lukuun ottamatta). Kun virkamatka on virallisesti ohi, määräaikainen työntekijä saa kaksi korvausta, joiden määrä on kumpikin 10 % virkamatkan aikana saadusta bruttotuntipalkasta.

Nämä kaksi sopimuskauden päättymiskorvausta vastaavat:

  • Irtisanomispäivärahat (IFM): niiden avulla voidaan kompensoida työpaikan epävarmuutta ennen kuin työntekijä löytää uuden työpaikan. Puhumme usein ”kaikkien tilien saldosta”;
  • Korvauskorvaukset palkallisesta lomasta (ICCP tai ICP): Nämä vastaavat sen loman maksua, jota tilapäinen työntekijä ei käyttänyt työmatkansa aikana. Ne sisältävät rahalaitoksen määrän.

Nimittäin: Joissakin tapauksissa IFM ei välttämättä johdu vuokratyöntekijästä. Näin on, jos hän rikkoo työsopimuksensa ennen sen päättymistä, jos hän tekee vakavan ammatillisen virheen, jos hän kieltäytyy soveltamasta joustoaikaa (väliaikaa koskeva erityispiirre) tai jos työntekijä palkataan vakituiseen työsuhteeseen hänen tehtävänsä jälkeen.

Työttömyyskorvaus määräaikaisen palkan jälkeen

Kuten jokaisen työntekijän, myös työttömyysetuuden saaminen määräaikaisen toimeksiannon jälkeen edellyttää ehtoja. Vuokratyöntekijän tulee olla työskennellyt vähintään 130 päivää tai 910 tuntia viimeisen 24 kuukauden aikana. Saadakseen työttömäksi hänen ei tarvitse olla vapaaehtoisesti lähtenyt lähetystyöstään ja hänen on oltava rekisteröity Pôle emploi -palveluun. Pôle emploi -rekisteröinnin ja tuen maksamisen välillä on 7 päivän odotusaika.

Miten määräaikaisen työntekijän työttömyysoikeudet lasketaan?

Määrittääkseen työttömyysetuuksien määrän, jonka saat yhden tai useamman virkamatkan jälkeen, Pôle emploi viittaa entiseen väliaikaiset palkat ja vähentää virkamatka- ja lomarahat.

Saat tällöin 57 % päivittäisestä viitepalkasta (SJR) tai 40,4 % SJR:stä ja päivittäisen kertakorvauksen.

Unohda työttömyys etsimällä uusia väliaikaisia ​​työpaikkoja!

Paras tapa välttää murehtimasta välipalkkaasi on löytää tehtäviä, jotka seuraavat toisiaan ilman toimettomuusjaksoa. Sen lisäksi, että et menetä rahaa, pysyt liiketoiminnassa ja se on hyvä moraalillesi 😉

Etsitkö tällä hetkellä uutta työtä ansaitaksesi rahaa ja kehittyäksesi ammatillisesti? Olet oikeassa paikassa! LIP SAFARIssa enemmän kuin 3000 vakituista, määräaikaista ja määräaikaista työtarjousta täytetään joka päivä kaikilla toiminnan aloilla ja koko Ranskassa. Älä odota enää ja hae!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *