mitä ne ovat ja mitä etuja voit tarjota työntekijöillesi?

Räätälöidyt edut ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin joustavia etuja, jolloin työntekijät voivat käyttää pakettia heille parhaiten sopivalla tavalla. Esimerkiksi ruokaseteleitä voidaan korottaa kuljetusseteleiden tarjoamisen sijaan.

Etupaketti on yksi tärkeimmistä asioista uusien kykyjen houkuttelemisessa ja säilyttämisessä. Muutama vuosi sitten etujen tarjoaminen oli melko kiinteää – kortista tai kupongista riippuen työntekijä tiesi, että he voivat käyttää sitä vain tietyissä toimipaikoissa.

Kuitenkin tekniikan kehittyessä ja myös sen vuoksi, että etätyö on yleistynyt – mitä jäykempi etu, sitä vähemmän houkutteleva se on. Siksi räätälöityjä etuja ovat erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto yrityksille, sillä työntekijät käyttävät niitä sen mukaan, mitä he eniten tarvitsevat.

Niiden tarjoamiseksi on erittäin tärkeää, että meillä on hyvät tavarantoimittajat ja vielä paremmin ymmärtää, mitä yrityksen ihmiset tarvitsevat ollakseen tyytyväisiä. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä tarjotaksesi mukautettuja etuja.

Mitä ovat mukautetut edut?

Sinä räätälöityjä etuja nämä ovat etuja, joita voidaan muokata enemmän kunkin työntekijän tarpeiden mukaan – tästä syystä viittaus räätälöintiin. Yrityksessä on useita ihmisiä, joilla on erilaiset rutiinit, eikö niin? Joten kun annat heille mahdollisuuden muokata etupakettia, kaikki lähtevät tyytyväisempiä ja motivoituneempia.

Tämä vaihtoehto liittyy läheisesti joustaviin etuihin, mutta räätälöidyt edut ovat kuin askel eteenpäin: joustavuuden lisäksi työntekijät voivat mukautua tarpeidensa mukaan.

Esimerkiksi ruokaseteli, joka voi olla myös ateria, kun ajatellaan ihmisiä, jotka haluavat syödä vaihteeksi ulkona eivätkä halua aina valmistaa ruokaa. Terveysseteli voi tarjota alennuksia ja etuja terapiaan, kuntosalille ja ruokailutottumustensa hoitamiseen ravitsemusterapeutin kanssa.

Siksi on välttämätöntä ymmärtää, että räätälöityjä etuja ei voi olla ilman joustavien etujen tarjoamista, eli nämä kaksi kulkevat käsi kädessä.

Millaisia ​​mukautettuja etuja on?

Räätälöidyt edut ovat mitä monipuolisimpia ja ylittävät CLT:n edellyttämät edut, kuten ruokasetelit ja kuljetussetelit. Mitä enemmän valinnanvaraa organisaatiosi tarjoaa, sitä kilpailukykyisemmäksi se tulee. Seuraavaksi tuomme tärkeimmät esimerkit!

Terveydenhuolto

Terveyssuunnitelman tarjoaminen on perustavanlaatuista ja hyvin yleistä, mikä on useimpien CLT-sopimuksen tehneiden yritysten velvollisuus. Mutta terveys ei tarkoita vain lääkärintarkastusta, eikö niin? Tästä syystä yritykset, jotka ovat todella huolissaan työntekijöistään, voivat tarjota räätälöityjä etuja monilla terveydenhuoltovaihtoehdoilla, kuten:

 • terapiakuponki: se voi olla sekä kuukausittainen talletettu summa että käytäntö tehdä sopimuksia online-psykologian palveluiden kanssa ja tuoda alennuksia työntekijöille;
 • pääsy ravitsemusterapeuttien puoleen tai sovelluksia, jotka auttavat ihmisiä syömään terveellisemmin tai jopa kouluttamaan itseään ruoan suhteen;
 • sopimukset akatemian kanssa tai harjoitussovelluksia, jotta työntekijät voivat harjoittaa säännöllistä fyysistä toimintaa;
 • pääsy työpaikan kuntosalitunneille jotta työntekijät eivät kärsi toistuvista rasitusvammoista.

On tärkeää ymmärtää, että työllä ja yrityksellä on olennainen rooli työntekijän elämän terveellisempään tekemisessä ja räätälöidyt edut ovat tämän huolen mukaisia.

kotitoimiston kuponki

Ennen, kun kaikki työskentelivät yritysrakennuksessa, he käyttivät Internetiä, joivat kahvia, söivät välipalaa, joivat vettä ja käyttivät yrityksen ilmastointia – ilman, että he joutuivat kuluttamaan siihen rahaa. Kotitoimistomallissa asia on toisin – työntekijät viettävät paljon enemmän aikaa kotona, kuluttavat omaa nettiä, omaa kahvia ja muita kuun lopussa painavia kuluja.

Käytännössä tämä vaatii enemmän kustannuksia ja yritys voi tarjota kotitoimiston kulukorvausta, jonka avulla voit maksaa esimerkiksi internetistä ja sähköstä. Se voi myös korottaa ruokalisää, koska henkilö lopettaa syömisen yrityksen pääkonttorissa.

Ruokaraha

Perinteisessä etuusmallissa työntekijän on valittava ruokaseteleiden tai ateriasetelien välillä, ja päivittäin hän voi usein jäädä käyttämättä seteliä, koska sitä ei hyväksytä toimipaikassa, jossa hän on.

Lain 14 442/2022 voimaantulon jälkeen Caju on pyrkinyt kehittämään ruokalisäluokkaa, jonka ansiosta ruoka- ja ateriataseet pysyvät yhdessä paikassa. Vaikka saldoa pitäisi nyt korjata, on mahdollista siirtää summia muista luokista ruokalisään. Sovellus suorittaa tämän siirron sekunneissa, mikä varmistaa todellisen joustavuuden.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että työntekijä ei koskaan jää pulaan ateriansa tai ostoksensa maksaessaan, mikä tekee edusta paljon edullisemman!

Kuljetuskorvaus tai polttoainekorvaus

Jos molemmat kiinnostavat eri työntekijäryhmiä, tämän ei tarvitse olla päänsärky joustavien etujen hoitajille. Cajun avulla voit mukauttaa myös tätä etua samalla kortilla ja helposti HR- tai DP-tiimin hallinnassa.

→ Lue myös: Yritysmatkat: mitä ne ovat ja miten ne järjestetään?

Kuinka tärkeää on tarjota räätälöityjä etuja?

Haluatko pitää yrityksesi kilpailukykyisenä markkinoilla? Mukautetut edut ovat siis tärkeä työkalu useiden etujen takaamiseksi. Katso alempaa!

Yrityksesi tämänhetkisten tarpeiden mukaan

Ei ole mitään järkeä tarjota työntekijän elämää vaikeuttavia etuja (esim. vain tietyissä paikoissa käytettävät setelit) ja valita tavarantoimittajia, jotka työskentelevät edelleen arkaaisessa järjestelmässä.

Kun valitset joustavia ja räätälöityjä etuja, asettaa yrityksesi monien muiden edelle ja lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä. Käytännössä tämä tekee yrityksestäsi kilpailukykyisemmän kykyjen houkuttelemisessa.

Tyytyväiset työntekijät

Kuvittele, että sinulla on kaikki joustavuus käyttää edut haluamallasi tavalla ja silti työskennellä yrityksessä, joka välittää kaikkien työntekijöiden hyvinvoinnista ja yrittää ymmärtää, mitkä niistä ovat enemmän tai vähemmän houkuttelevia?

No, se tekee kaiken eron, kun on kyse työntekijän tyytyväisyyden tunnistamisesta työnantajaan. Varsinkin siksi, että tiedämme, että pelkkä palkka ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä arvioitaessa ihmisten tyytyväisyyttä.

Lahjakkuuksien houkutteleminen ja säilyttäminen on helppoa

Kuten sanoimme, palkalla on merkitystä, mutta markkinoilla, joilla on sama palkka – kuten useimmissa tapauksissa tapahtuu, joustava ja räätälöity etupaketti ratkaisee kaiken. Tämä on sekä uusien ihmisten vetovoima että tapa, jolla työntekijä ei halua vaihtaa paikkaa.

Kannattaako esimerkiksi todella jättää työntekijän henkisen ja fyysisen terveyden tukemisesta huolehtiva yritys toiseen, jolla ei ole sellaista tukea? Tai muuten jätä paikka niin mielenkiintoisella aterialipulla? Voit olla varma, että tämä menee tilille, kyllä!

Kuinka tarjota räätälöityjä etuja työntekijöiden saataville?

Nyt kun olet huomannut, kuinka houkuttelevia mukautetut edut ovat, katso tämä esittely!

 1. Ensin etsi. Sekä sisäisesti, jotta tiedät, mitä työntekijäsi haluaisivat saada, että ulkoisesti benchmarking-muodossa. Näin tarjoat räätälöityjä etuja markkinoiden ja työntekijöiden hyvinvointia huomioiden.
 2. Analysoi budjettimahdollisuudet yrityksen talousosaston kanssa. Ei kannata tarjota paljon, jos yritys ei kestä summaa niin pitkään. Tämä on lopulta turhauttavaa kaikille.
 3. Valitse asianmukainen mukautettujen etujen tarjoaja. Esimerkiksi jolla on erittäin hyväksytty korttibrändi, jolla on yksinkertainen hallinta ja joka ei ole niin kallista, että se tekisi eduistasi vieläkin mahdottomaksi.

Miksi kannattaa valita cashew?

Aluksi käytämme Visa-lippua, joka on erittäin helppo hyväksyä Brasiliassa, itse asiassa kaikki laitokset hyväksyvät sen! Mutta on vielä monia muita:

 • Voit tarjota terveysetuja, ruokaa, kotitoimistoa, ateriaa, matkustamista, kuljetusta ja monia muita. Kaikki tämä yhdellä kortilla.
 • Sitä on helppo hallita ja HR:llä on useita toimintoja, kuten helppokäyttöinen sovellus.
 • Kustannukset ovat nolla. Ainoa kulusi on tarjottujen etujen arvo.
 • Piditkö testistä? Tiedä, että seuraat maksamatta toteutuksesta. Ainoa kulusi Cajulla on tarjottujen etujen arvo!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *