Löydä yritysvalmentaja: näin

Niin sanotut ”valmentajat” ovat penniä tusina. Ammattimaisella liike-elämän valmentajat Suurella kokemuksella ja terävällä taidolla ilma kuitenkin ohenee huomattavasti. Joka tapauksessa huippujohtajien, yritysjohtajien, hallituksen jäsenten ja muiden vastaavien ei ole niin helppoa löytää oikeaa yritysvalmentajaa. Tästä postauksesta voit lukea,

Löydä oikea yritysvalmentaja? Ei niin helppoa huippujohtajille

On monia syitä, miksi sinä yrityksen johtajana, toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä, omistajana tai C-tason huippujohtajana joskus tarvitset sparrauskumppania. Tärkeimpien joukossa

 • uusi rooli huipulla,
 • oman johtamistyylisi etsiminen,
 • hajanainen tyytymättömyys,
 • tunne, että jää kiinni toimivaan hamsterin pyörään,
 • Epävarmuus tulevista uratavoitteista,
 • itseepäily tai
 • vain halu vaihtaa ajatuksia kumppanin kanssa ammattimaisesti ja luottamuksella.

Sinäkin olet kysymyksen edessä ”Kuinka löydän tällaisen yritysvalmentajan?” Sitten olet luultavasti täysin hukkua ensimmäisen huolellisen tutkimuksen jälkeen. Ymmärrän sen erittäin hyvin. Loppujen lopuksi valmennusmarkkinat ovat melko hämmentävät. Saksassa on noin 9 000 yritysvalmentajaa. Titteli ei ole suojattu, mikä tarkoittaa, että periaatteessa kuka tahansa voi kutsua itseään ”valmentajaksi”. Mitä sinun pitäisi siis ottaa huomioon valintoja tehdessäsi? Loppujen lopuksi valmennukseen sijoittamisen pitäisi tuoda sinulle maksimaalisia voittoja toivottujen tulosten, tiedon, kokemuksen, näkemyksen, täyttymyksen ja mahdollisuuksien mukaan ilon suhteen.

Mikä erottaa hyvän yritysvalmentajan?

Täydennyskoulutuksesta on tullut minulle elämän eliksiiri. Minusta on hieno etuoikeus jatkaa oppimista ja kasvamista. Jopa minä kokeneena valmentajana kamppailin joskus kysymyksen kanssa: Miten löydän oikean yritysvalmentajan? Tällä välin olen kehittänyt omalle valmentajahaulleni strategian, joka toimii minulle erittäin hyvin ja jota haluan myös suositella sinulle. (lukuvinkki: Rukoukseni liiketoiminnan valmennukseen). ”Hyvällä” valmentajalla tarkoitan minulle todella sopivaa sparrauskumppania. Minulle tämä tarkoittaa, että valmentaja on erikoistunut ongelmaani ja on ratkaissut sen hyvin omalla kokemuksellaan. Hyvän valmentajan tulee siksi olla roolimalli sille, mitä sinä asiakkaana etsit. Mitä tarkoitan?

Business coach roolimallina

Business coachina olen erikoistunut yritysjohtajiin, toimitusjohtajiin, hallituksen jäseniin, omistajiin tai C-tason huippujohtajiin, jotka haluavat yhdistää ammatillisen menestyksen ja henkilökohtaisen täyttymyksen. Tämä on minulle henkilökohtaisen elämän teema. Välittömästi valmistuttuani biologiksi, minulla oli esimiesvastuu ”ensimmäisessä yrityksessäni”. Lyhyt versio: Minulla oli sitten melko jyrkkä johtajaura kaikkine siihen liittyvine korkeine vaiheineen ja vaikeuksineen. 30-vuotiaana vastasin johtokunnan jäsenenä noin 1000 työntekijästä DACH-alueella. Siitä huolimatta olin tyytymätön. Vasta oman pohdinnan ja valmennukseni kautta löysin syyn tyytymättömyyteni.

Sisäisen vakaumuksen mukaisesti

Halusin johtaa sisäisen vakaumukseni mukaisesti, ollessani sekä ammatillinen että ihminen. Niinpä kehitin oman yhteistoiminnallisen johtamistyylini bioSystemik®-konseptini pohjalta. Hän menestyi yrityksessä tuolloin erittäin hyvin, ja minusta oli yhtäkkiä hauskaa johtaa taas. Seuraava askel urallani toi minut kutsumukseeni: olla huipulla olevien ihmisten seurassa, johtaa sisäisen vakaumuksen mukaisesti ja menestyä – kumartamatta. Tyytymättömyyteni seurauksena en lähtenyt yrityksestä, mutta aluksi seurassa etsi ja löysi ratkaisun. On jännittävää, että tämä koskee myös useimpia asiakkaitani: Vaikka he olivat valmennuksen alussa vakuuttuneita siitä, että haluavat ja heidän täytyy päästä ulos, enemmistö löytää oikean tavan ja ihanteellinen paikka yrityksessä. Näin roolimalli toimii.

Löydä yritysvalmentaja: tarkistuslista

 • Internet-tutkimus
  Osallistu executive-valmennukseen, executive-valmennukseen, yritysvalmennukseen, ylimmän johdon valmennukseen tai yrittäjien sparrauskumppaneihin. Napsauta verkkosivustoja. Pidätkö tonaalisuudesta, näyttääkö sisältö aidolta, tunnetko olevasi poimittu ja nähty? Haluatko ottaa yhteyttä? Anna vaistosi päättää. Tämä voi olla uuvuttavaa hakua, mutta monet asiakkaani ovat löytäneet minut sillä tavalla. Jäsenyys valmennusyhdistykseen voi olla hyvä laadun mittari.
 • suositus
  Ylimmällä johtotasolla valmennuksesta ei yleensä vieläkään keskustella avoimesti. Suositus tutulta ammattiympäristöltä voi kuitenkin olla kullan arvoinen.
 • Kysymyksiä, kysymyksiä, kysymyksiä
  Ei ole tyhmiä kysymyksiä! Kysy KAIKKI mielessäsi olevat kysymykset. Valmentajan tulee pystyä antamaan sinulle yksityiskohtaisia ​​vastauksia, jotka vakuuttavat SINUT. Muutamia vinkkejä: ”Mitä tarkoitat valmentamisella? Miten saat lisätutkintoa?” (eli oma jatkokoulutus, ohjaus, osallistuminen yhdistyksiin jne.). On erittäin tärkeää, kuinka monta asiakasta valmentaja seuraa. Älä siis vain kysy: ”Kuinka kauan olet työskennellyt valmentajana?”, vaan myös: ”Kuinka monta asiakasta mistä kohderyhmästä hoidat vuodessa? Mihin aiheisiin tässä keskitytään?”
 • Mikä valmentaja sopii minulle?
  Ensinnäkin, kysy itseltäsi: ”Mitä minä tarkalleen ottaen etsin? Mitä haluan saavuttaa?” Valmentajallasi tulee olla kokemusta juuri tästä aiheesta. Jatkokoulutuksen osalta valitsen nyt lähteen eli kouluttajan, joka on kehittänyt minua kiinnostavan menetelmän, menettelytavan jne., jalosti sitä jatkuvasti ja käyttää sitä menestyksekkäästi myös omassa arjessaan. Joten käytän keksijää/kehittäjää ja/tai valmentajaa, jolla on eniten kokemusta aiheestani.
 • Millainen on ihanteellinen valmennus sinulle?
  Yrityksen johtajana, toimitusjohtajana, hallituksen jäsenenä, omistajana tai C-tason huippujohtajana sinulla on pakattu tapaamiskalenteri. Tarvitset erittäin yksilölliset puitteet ihanteelliseen valmennukseen. Teen joka vuosi kyselyn tästä aiheesta. Inspiroidu ja selvitä, mitä tarkalleen tarvitset.
 • aavistus
  Valitse aina sellainen valmentaja, joka sopii vatsallesi ja kemia on oikea. Tämä on tärkeä edellytys valmennuksen onnistumiselle.

Gudrun Happich – yrityksesi valmentaja Kölnissä

Entisenä johtokunnan jäsenenä vastasin yli 1000 työntekijästä DACH-alueella ja työskentelin myöhemmin yritysvalmentajana yli 1000 yritysjohtajan ja yksilövalmennuksen huippusuorituksen kanssa. Se on yli 30 000 valmennustuntia ja paljon kokemusta kohderyhmäni aiheista. Valmennustyöni on jo ansainnut minulle palkinnon XING:ssä ”Parhaan yritysvalmentajana, jolla on paras prosessiluokitus”.

Haluaisitko tutustua minuun? sitten ota minuun yhteyttä osoitteessa [email protected] Tai käytä yhteydenottolomaketta! Ei-sitovassa alkukokouksessa selvitetään, kuinka voin auttaa sinua. Toimistoni on Kölnissä, keskellä Belgian korttelia. Asiakkaani tulevat kuitenkin koko DACH-alueelta. Paikan päällä tapahtuva valmennus ei ole ehdottoman välttämätöntä. Sain myös kokemusta verkkovalmennuksesta koronapandemian aikana.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *