LinkedIn-myyjäprofiilin luominen kolmessa vaiheessa

LinkedIn-profiili hyvin suunniteltu, älykäs, asianmukainen ja säännöllisesti huollettu on erittäin tärkeä myyntityökalu.

Itse asiassa jotkut virheet LinkedInissä voivat olla kalliita sosiaalisessa myynnissä. Muutamalla napsautuksella pystyt vahvistamaan uskottavuutesi, joten potentiaaliset asiakkaat suostuvat nopeammin devirtualisoimaan suhteesi tapaamalla sinut.

Kuinka saada houkutteleva ja ammattimainen LinkedIn-profiili hyötyäksesi sosiaalisesta myynnistä? Seuraamalla 3 vaihetta: suunnittele, rakenna ja syötä profiilisi.

Vaihe yksi: Suunnittele profiilisi

Ennen kuin kirjoitat profiilisi sisältöä, mieti mitä jonka haluat välittää viestinä yhteyshenkilöillesi ja potentiaalisille asiakkaillesi.

Tunnistamalla ongelmat, joita edustamasi palvelut tai tuotteet ratkaisevat, ymmärrät paremmin kohdeyleisösi, eli millaisia ​​ihmisiä tai toimialoja todennäköisesti kiinnostavat tarjouksesi.

Silloin on helpompi kehittää paikannuslausuntoa, joka on osa yrityksen myyntiviestiä. Tämä paikannuslausunto osoittaa tarkemmin, mihin organisaation akseliin liität, mitä roolia täytät, minkälaisen ongelman voit ratkaista.

Suosittelen vahvasti sijoittamaan sen profiilisi Yhteenveto-osion ensimmäisille riveille.

Vaihe kaksi: Rakenna profiilisi

Sinun tilanteesi

Kirjoita status, joka osoittaa selvästi roolisi ja osaamisalueesi. Se näkyy suoraan nimesi alla ja näkyy jokaisessa vuorovaikutuksessasi. Voit laittaa paikannuslausuman sinne (esimerkki: ”Autan yritysjohtajia, jotka ovat turhautuneita siitä, että he eivät saavuta myyntitavoitteitaan”), mutta perinteisesti roolisi organisaatiossa palkkaa sinut.

Älä vain kirjoita, että olet vain ”edustaja”. Sinun on oltava täsmällinen ja sanottava mieluummin, että olet:

  • ”Haarukkatrukin edustaja”,
  • ”Edustaja farmaseuttisissa tuotteissa”,
  • ”Edustaja ovissa ja ikkunoissa” jne.

Jopa sana edustaja on keskustelun aihe. Se voi hidastaa joitakin kontakteja, jotka osoittavat epäluottamusta sinua kohtaan jo tämän termin näkemisestä.

On kuitenkin olemassa tapa välttää se samalla kun edistät asiantuntemustasi. Joten voit sen sijaan esitellä itsesi

  • ”Trukkien asiantuntija”,
  • ”Lääketuotteiden asiantuntija” tai
  • ”Intohimoinen oviin ja ikkunoihin”.

Ole yllättävä ja luova!

Yhteenveto

Yhteenveto seuraa tarkasti nimeäsi ja tilaasi profiilissasi. Ihmiset, jotka vierailevat tililläsi salaperäisesti, eivät käy erittäin harvoin ylittää yhteenvedonja harvat heistä vievät aikaa napsauttaa pientä nuolta avatakseen sen kokonaan.

Siten, ensimmäisillä 8-10 rivillä on paljon parempi näkyvyys. Sitten, koska lukijan keskittymiskyky on hyvin lyhyt, sinulla on muutama sekunti aikaa lukea, jotta voit kiinnostaa potentiaalista asiakasta kestävämmällä tavalla.

Siksi tiivistelmäsi ensimmäinen kappale on ERITTÄIN tärkeä. Se on sen ensimmäisillä riveillä, että sinun on erottele paikannuslausunnostasi (jonka olet muotoillut uudelleen, jos asetat sen myös tilaan).

Sitten voit ytimekkäästi luetella tarjoamasi palvelut ja sitten ratkaisemasi ongelmat.

Kolmas vaihe: Syötä profiilisi

On tärkeää ylläpitää profiiliasi, pitää se aktiivisena ja ruokkia sitä säännöllisesti.

Blogitekstien kirjoittaminen on suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä.

Voit yksinkertaisesti tykätä yhteisösi vaikuttajien sisällöstä klikkaamalla minä pidän. Näin se näkyy uutissyötteessäsi ja tilaajasi voivat nähdä sen. Tällä tavalla he näkevät kiinnostuksen kohteesi ja heillä on käsitys siitä, kuinka voit auttaa heitä.

Voit päästää luovuutesi valloilleen lähettämällä uutta sisältöä: tilan, 30 sekunnin videon jne. Jos viestintäsi synnyttää vuorovaikutusta, vastaa suoraan näihin kommentteihin, jotta voit näyttää tilaajillesi, että tämän virtuaalisen profiilin takana on tunnollinen ihminen.

Tämä viimeinen vaihe on vaikein, koska se vaatii johdonmukaisuutta, mutta se on myös tärkein.

Uusia mahdollisuuksia etsiville myyjille

Jos olet työtön, voit antaa profiilillesi aivan toisenlaisen painopisteen ja korostaa sen sijaan saavutuksiasi ja taitojasi.

Älä luettele ansioluettelossasi vain hoitamiasi tehtäviä: kuvaile selkeästi sinulle annetut tehtävät ja miten erotut joukosta tässä yrityksessä.

Intohimosi ja johdonmukaisuutesi voivat houkutella rekrytoijaa, joka käyttää LinkedIniä löytääkseen upeita ehdokkaita.

Muistaa

LinkedIn-profiilisi luominen ja ylläpito ei ole yrityksesi markkinointitiimin tehtävä. Sinun vastuullasi on vaalia verkostoasi, rakentaa uskottavuuttasi ja asemasi asiantuntijana helpottaaksesi etsintöjäsi LinkedInissä.

Toivon, että pystyt hyödyntämään sen tarjoamat mahdollisuudet.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *