Lähetä eroilmoituksesi ammatilliseen uudelleenkoulutukseen

Kuka ei ole koskaan haaveillut työpaikan vaihtamisesta yhdessä yössä katsomatta taaksepäin? Kuka ei ole koskaan harkinnut lähtevänsä kasvattamaan vuohia Alpeille, turvapaikkaan ilman vettä tai sähköä? No, myönnämme teille, että se ei todellakaan ole kaikkien tavoite. Kuitenkin joka vuosi monet työntekijät tekevät radikaalin päätöksen: erota uudelleenkoulutuksesta. Onko se mahdollista ? Miten se pitäisi tehdä? Työvoima-asiantuntijasi ohjaavat sinua projektissasi!

3 syytä erota aloittaaksesi ammatillisen uudelleenkoulutuksen

    • Sinulla on vakava ja todellinen projekti mielessä
    • Sinulla on uusia ammatillisia tavoitteita
    • Et ole enää linjassa yrityksesi arvojen kanssa

Etsi uusi työpaikka menestyäksesi ammatillisessa uudelleenkoulutuksessasi

Onko sinulla liikeidea? Haluatko kouluttautua uuteen työpaikkaan? Ensinnäkin suosittelemme tutustumaan työmarkkinoihin. Ota yhteyttä työpaikkalautakuntiin, kuten LIP SAFARI. Katso tarjoustasi vastaavien täytettävien tarjousten määrä ammatillinen uudelleenkoulutusprojekti.

LIP SAFARIssa on yli 1 800 tarjousta joka päivä. CDI, CDD, väliaikainen, voit tutustua yritysten rekrytointikriteereihin (tutkinnot, vuosien kokemus, taidot jne.) ohjataksesi paremmin ammatillista uudelleenkoulutusprojektiasi.

Ovatko eroaminen ja ammatillinen uudelleenkoulutus yhteensopivia?

Se on ajatuksia herättävä kysymys, eikö? Voitko jättää työpaikan muuttaaksesi työelämäsi kokonaan? Onko se kaikkien työntekijöiden käytettävissä? Milloin tämä päätös pitäisi tehdä? Niin monia kysymyksiä, jotka edellyttävät, että käytät aikaa projektisi kypsymiseen.

Jos aiot erota uudelleenkoulutuksesta, tiedä, että se on täysin mahdollista! Aivan kuten voit lopettaa tietämättä minne menet.

The eroaminen on oikeus, joka myönnetään kaikille työntekijöille heidän asemastaan ​​tai virkasuhteestaan ​​riippumatta. Kyse on työstäsi irtisanoutumisesta vapaaehtoisesti, omista syistäsi. Huomaa myös, että mikään ei velvoita sinua paljastamaan niitä, joten voit pitää motivaatiosi omana tietonasi.

Miksi työntekijät eroavat?

Erään rekrytointiyrityksen vuonna 2016 tekemän tutkimuksen mukaan ensimmäinen syy, joka pakottaa työntekijän eroamaan, on hänen devalvoitunut palkkansa. Toiseksi tulee esiin ammatillisen ja henkilökohtaisen elämän tasapaino, vaikka työntekijät tietävät, että ruoho ei välttämättä ole vihreämpää muualla…

Podiumin kolmannelta askeleelta löydämme halun löytää parempaa yrityskulttuuria, uusia uranäkymiä. Ja joskus tämän saavuttamiseksi sinun on vaihdettava työnantajaa!

Lopuksi vain 3 % tässä tutkimuksessa kyselyyn vastanneista työntekijöistä väittää, että päivittäinen ilmapiiri ja suhteet esimiehiin ja kollegoihin ovat syy ulkoiseen liikkuvuuteen.

Kuinka erota ammatillisesta uudelleenkoulutuksesta?

Yrityksen, kollegoiden ja työpaikan jättäminen useiden vuosien hyvän ja uskollisen palvelun jälkeen on harvoin helppo päätös. Tekoon siirtymistä edeltää monia pohdintoja ja kysymyksiä: miksi en enää täytä asemaani? Löydänkö jotain minulle sopivaa? Teenkö suuren virheen? Kaikki nämä kysymykset ovat oikeutettuja ja niiden avulla voit tietää, oletko valmis aloittamaan uuden projektin.

Ilmoita esimiehellesi, työtovereillesi ja asiakkaillesi

Osana a eroaminen ammatillisen uudelleenkoulutuksen vuoksi, sinulla on jo käsitys (enemmän tai vähemmän tarkka) siitä, mitä haluat tehdä. Mutta ennen kaikkea sinun on huolehdittava lähtöstäsi. Riippuen suhteestasi esimiehiisi, voit järjestää kokouksen, jossa kerrot suullisesti halustasi erota. Valmista sitten a eroaminen Selitä projektisi ”purkaamatta” tulevaa entistä työnantajaasi ja lähetä se henkilöstöosastollesi. Varoita sitten kollegoitasi välttämään huhuja ja valmistelemaan asiakkaitasi lähtöäsi varten; ei tarvitse perustella eroasi täällä, se ei ole heidän asiansa.

Viimeistele tehtäväsi ja valmistele lähetysvaihe

Kun olet ilmoittanut päätöksestäsi, sinun tulee suorittaa tehtäväsi irtisanomisaikasi loppuun saakka, jonka kesto vaihtelee asemasi ja asemasi mukaan (1-3 kuukautta). Samalla on mahdollista, että korvaajasi saapuu ennen lähtöäsi. Tässä tapauksessa sinun tehtäväsi on kouluttaa häntä, näyttää hänelle meneillään olevat aiheet. Näin voit lähteä rauhallisesti, ammattimaisesti ja se on pääasia.

Työttömyysetuuden saaminen eron jälkeen on mahdollista!

Usein irtisanomisen jarru on luonteeltaan taloudellinen, koska omasta tahdostaan ​​työstä lähtemällä tulot pysähtyvät äkillisesti. Jos tämä ongelma estää sinua erota suorittaakseen ammatillisen uudelleenkoulutuksen, tiedä, että voit saada työttömyyspäivärahaa nyt (1.11.2019 alkaen)! Tiettyjen edellytysten on tietysti täytettävä, jotta siitä hyötyisi:

    • Perustelet vähintään 5 vuoden jatkuvan palkkatyön yhden tai useamman työnantajan palveluksessa;
    • Sinulla on todellinen ammatillinen uudelleenkoulutusprojekti, vakava ja todellinen.

Jos täytät nämä 3 kriteeriä, että olet rekisteröitynyt Pôle Emploille ja sinulla on säästöjä, jotta voit jatkaa normaalia elämääsi, voit lähteä seikkailuun! Älä luota tarpeisiisi pelkästään työttömyysetuuteen, vaan sen määrä riippuu aikaisemmista tuloistasi.

Mistä tiedät, onko ammatillinen uudelleenkoulutusprojektisi todellinen ja vakava?

Useiden kuukausien tai vuosien ajan olet kypsynyt sydäntäsi lähellä olevaa ammattiprojektia, jossa näet jo valmiina ansaitsevan elantosi. Kyllä, mutta nyt, kun aloitat, et ole varma, että projektisi voi toimia pitkällä aikavälillä.

Ennen erota suorittaakseen ammatillisen uudelleenkoulutuksen, on välttämätöntä hakea ammatillisen kehityksen neuvoja (CEP). Tämä prosessi on pakollinen työttömyysetuuden saamiseksi, koska sen avulla saat todistuksen, joka todistaa hankkeesi todellisen ja vakavan luonteen. Tämän päätöksen tekemisestä vastaa alueellinen alojen välinen yhteistyökomissio (CPIR).

Huomaa, että vain koulutusta tai yrityksen perustamista tai haltuunottoa vaativat hankkeet ovat tukikelpoisia.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *