Kuinka valita online-varausjärjestelmä

Kuluttajat odottavat yritysten tarjoavan monikanavaisia ​​kokemuksia vuorovaikutuksessa verkon, mobiililaitteen ja sosiaalisen median kautta. Käytännössä kaikki keinot, joita asiakas tarvitsee tavoittaakseen suosikkibrändinsä, pitäisi olla vaihtoehto. Ollakseen todella monikanavainen edellyttää täysin integroitua ekosysteemiä, joka sisältää sähköisen kaupankäynnin integraation. Kaikkien keinojen, joilla asiakas haluaa ottaa yhteyttä, tehdä ostoksia, lukea sisältöä, maksaa tai jopa varata ajan, tulee olla yksinkertaisia, läpinäkyviä ja helposti saavutettavia valitusta laitteesta riippumatta. asiakkaan toimesta, erityisesti ajanvaraukseen.

Nuoremmat kuluttajat ja jotkut vanhemmat väestöryhmät ovat siirtyneet pois perinteisestä puhelujärjestelmästä, jossa tarkistetaan, onko mahdollista päivämäärää, odottaen, että puhelimen toisessa päässä oleva henkilö lukee kalenterin ja ilmoittaa saatavuuden. Se on työläs prosessi. Jotkut kuluttajat eivät pidä puhelimessa puhumisesta ollenkaan.

Kauneusalan tilastot

Kauneusteollisuus herää henkiin muutaman vuoden kotona oleskelun jälkeen; teollisuus on saanut melkoisen hitin vuodesta 2020 vuoteen 2021. Kaiken kaikkiaan kauneusteollisuus tuotti 2,2 miljardia Kanadan dollaria vuonna 2020, mikä on 17 % vähemmän kuin edellisenä vuonna. Alan elpyessä nyt on täydellinen aika varmistaa, että tapaat asiakkaasi siellä, missä he ovat. Toisaalta, pysyä kotona trendin myötä verkkomyynti kasvoi yli 55 % vuonna 2020. Kaikista kauneussektoreista ihonhoito on ainoa, johon on vaikuttanut minimaalisesti, vain prosentin laskulla.

Mitä tulee kauneusteollisuuteen, 23 % kuluttajista käyttäisi online-ajanvarausta, jos yritys sitä tarjoaisi, ja 25 % vältteli yritystä, joka ei tee sitä. Jos salonkisi tai kauneushoitolasi ei ole vielä omaksunut automaatiota, nyt on sen aika.

Myös henkilökohtaisen terveydenhuollon, terveyden ja hyvinvoinnin sekä muiden segmenttien yritysten toimijat voivat hyötyä digitaalisesta ajanvarauksesta, varsinkin jos heidän valitsemansa alusta tarjoaa intuitiivisia ominaisuuksia ja helpon integroinnin muihin sovelluksiin.

Mitä etsiä online-varausjärjestelmästä

Tapaamisen automatisointi ei ainoastaan ​​auta tavoittamaan laajempaa asiakaskuntaa, vaan myös vapauttaa aikaasi yrityksesi muihin osa-alueisiin. Tässä on joitain ominaisuuksia, joita yritysten omistajien tulee etsiä online-varauspalvelusta:

1. Sivuston mukauttaminen
Valitsemasi treffialustan pitäisi antaa sinun muokata treffisivustosi ulkoasua yrityksesi brändiä vastaavaksi. Sinun pitäisi pystyä valitsemaan värejä, asettelua, kirjasintyyliä ja muita elementtejä, jotka optimoivat sivuston ulkoasun ja luovat vahvan ensivaikutelman asiakkaille.

Haluatpa sitten luoda aloitussivun asiakkaiden varauksille sosiaalisen median ja sähköpostiviitteiden perusteella tai haluatko lisätä varausjärjestelmän olemassa olevaan sivustoon, Square Appointmentsilla on ratkaisuja eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille, mukaan lukien ominaisuuksia, kuten kolmannen osapuolen valmistamia ominaisuuksia. kalenterin synkronointi, majoitusalustojen kanssa yhteensopivat varauswidgetit, hakukoneoptimointityökalut sekä verkkosivustojen ja yritysten suorituskyvyn analytiikka.

Aloita Square-tapaamisista

Ajanvaraussovellus, yksinkertainen sinulle ja asiakkaillesi.

2. Sähköisen kaupankäynnin ja vähittäiskaupan ominaisuudet
Koska monet henkilökohtaisen hygieniaalan yritykset ovat pandemian aikana käynnistäneet uusia tulonlähteitä, kuten tuotteiden vähittäismyyntiä, online-varausalustan pitäisi tarjota yrityksille mahdollisuus käydä sähköistä kaupankäyntiä asiakkaidensa rinnalla. ajanvarauspalvelut.

3. Mobiiliyhteensopivuus
Pandemia on nopeuttanut mobiiliteknologian käyttöönottoa, kun kuluttajat ovat omaksuneet mahdollisuuden pysyä yhteydessä milloin ja missä tahansa. Äskettäisen raportin mukaan Yhdysvalloissa mobiililaitteiden käyttäjät viettävät keskimäärin 4,4 tuntia päivässä mobiililaitteidensa parissa vuonna 2021, kun se vuonna 2019 oli 3,9 tuntia päivässä.

Nämä trendit korostavat tarvetta online-varauspalveluille, jotka eivät ole vain mobiiliystävällisiä, vaan joissa on myös sovellusversiot iOS- ja Android-puhelinjärjestelmille.

4. Sosiaalisen median integrointi
Suurin osa ajasta, jonka kuluttajat viettävät verkossa ja mobiililaitteissaan, kuluvat sosiaalisessa mediassa, josta on kehittynyt paitsi paikka, jossa ihmiset voivat jakaa valokuvia, videoita ja muuta tietoa, myös yritystoiminnan alusta. Square Appointments sisältää integraatioita Instagramin kaltaisten alustojen kanssa, jolloin sinä ja henkilökuntasi voivat varata aikoja sosiaalisen median kautta, joka synkronoidaan suoraan kalenterisi ja POS-ratkaisusi kanssa.

5. Käyttäjäystävälliset ominaisuudet
Asiakkaiden on ehkä varattava useita tapaamisia eri henkilökunnan jäsenille yhden käynnin aikana, joten etsi online-varausalusta, joka tarjoaa tämän toiminnon.

Square Appointmentsin avulla jokainen työntekijä näkee heille osoitetut palvelut kalenterissaan. Lisäksi alusta jakaa automaattisesti vinkkejä henkilöstön kesken.

Voit myös etsiä alustan, jolla asiakkaat voivat varata toistuvia aikoja ja tallentaa samalla kätevästi maksutietonsa ajanvaraus- ja maksuprosessin nopeuttamiseksi.

Terveys- ja hyvinvointialan yritykset etsivät online-varausalustaa, joka tarjoaa tärkeitä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden liittää asiakastiedostoja.

6. Automaattiset muistutukset
Kaikentyyppisille yrityksille, jotka varaavat tapaamisia, on välttämätöntä vähentää saapumattomien määrää. Liiketoiminnan toimijoiden on varmistettava, että heidän online-varausalustansa auttaa heitä saavuttamaan tämän tavoitteen. Etsi varausalustaa, joka voi luoda automaattisia sähköposti- ja tekstimuistutuksia, kuten Square Assistant.

Tämän lisäetuna on, että asiakkaidesi sähköposteihin ja tekstiviesteihin vastataan aina välittömästi, mikä parantaa palvelutasoasi.

7. Integrointi muihin järjestelmiin
Yritysten omistajien mahdollisuus integroida online-varausjärjestelmiä muihin back office -tekniikoihin tarjoaa valtavia etuja. Yritysten omistajien ja johtajien tulee varmistaa, että heidän varausjärjestelmänsä ovat yhteensopivia muiden heidän käyttämiensä työkalujen, kuten maksu-/POS-järjestelmien, varaston, asiakashistorian ja sisäisten kalenterien kanssa. liiketoiminta- tai suunnittelujärjestelmät.

Tämän päivän kuluttajat haluavat monikanavaisia ​​kokemuksia. Toimijat tarvitsevat online-varausjärjestelmän, joka helpottaa sekä asiakkaan että yrityksen omistajan elämää, ja molemmille löytyy kattavat toiminnot. Samalla integrointi maksu- ja muihin liiketoimintajärjestelmiin helpottaa automaatiota ja lisää tehokkuutta.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *