Kuinka tehdä ulkoruokailutilastasi kannattavampi

Tämä artikkeli on tarkoitettu koulutustarkoituksiin, eikä se ole lainopillinen, ammatillinen tai terveysneuvonta. Jos tarvitset yritykseesi soveltuvia erityisiä neuvoja, ota yhteyttä ammattilaiseen. Huomioithan, että COVID-19- ja uudelleenavaamissäännöt ja -säännöt muuttuvat päivittäin. Tämän artikkelin tiedot ovat ajankohtaisia ​​vain julkaisupäivänä. Tarkista paikallisista, osavaltion ja liittovaltion säännöksistä uusimmat tiedot yrityksesi uudelleen avaamisesta.

Vuonna 2020 ravintolat ovat ottaneet haltuunsa kadut ja parkkipaikat, terassit ja kaikki muut ulkotilat, joihin he voivat tarttua. Nykyään ravintolat ja ruokailijat eivät enää halua sulkea ovea ulkoruokailulta.

Squaren The Future of Dining -raportin mukaan 78 % asiakkaista tilaa mieluummin kioskista kuin työntekijältä, ja monet asiakkaat haluavat syödä ulkona jopa kylmänä. Square-raportin 2022-versiossa todettiin, että ravintolat jatkavat luovuuttaan, jotta asiakkaat voivat syödä miten haluavat, missä haluavat ja turvallisesti. 54 % ravintoloista on lisännyt uusia tuotteita tai palveluita vastaamaan muuttuviin asiakkaiden tarpeisiin pandemian aikana.

Michael Gurr, Kensington Brewing Co.:n presidentti, on noussut COVIDin asettamiin haasteisiin. Allekirjoitettuaan vuokrasopimuksen toiselle myymälälle hetkiä ennen pandemiaa iskeytyi maailmaan, Gurr sanoi: ”Nyt ei ole aika ottaa paljon yleiskustannuksia, mutta uusi myyntipiste on antanut meille mahdollisuuden lisätä nopeasti tuotteiden tuotantoa vähittäiskauppaan. verkkoon ja olemme saaneet varsin hyviä tuloksia pandemian aikana.”

Tämä menestys johtuu osittain vallankumouksellisesta kotioluen toimituspalvelusta ja ulkoruokailutilasta.

4 ulkoruokailuideaa, jotka voivat lisätä voittoa

Ravintoloitsijoille, jotka jongleeraavat sisä- ja ulkoruokailua tai ovat tutkineet patiopöytiä, tässä on muutamia ideoita, joilla voit tehdä ulkoruokailutilastasi kannattavamman.

1. Järjestä tapahtumia ravintolassasi, iso tai pieni.

Viihde ja hyvä ruoka ovat pitkäaikaisia ​​kumppaneita. Ihmiset kaipaavat molempia, kun he ovat olleet lukittuina viimeisen kahden vuoden ajan. Tässä on muutamia tapoja herättää tapahtumia eloon yhteisössäsi:

  • Yhteistyötä tuotemerkkien, taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa tilat tavoittaaksesi laajemman yleisön ja houkutellaksesi ihmisiä ulkoruokailutilaan.
  • Hyödynnä ulkoilmaelämysten suosion nousua ottaaksesi kaiken irti ulkotilastasi ja houkutellaksesi vieraidesi nostalgiaa.
  • Anna ihmisille syy juhlia järjestämällä pieniä juhlia ja vapaapäiviä, kuten kansallispäivä aatton jälkeen. Nämä tapahtumat voivat olla niin suuria kuin maksullinen ilta kokin suunnittelemalla menulla tai niin pieniä kuin paikallisen käsityöoluen promootio aterian oston yhteydessä.
  • Ole luova tilapäisten ruokien kanssa tai muokkaamalla jotakin tavallisista ruoistasi. (Esimerkiksi kansallisen bataattipäivän kunniaksi muuta tavallinen perunakorisi bataattilohkoiksi herkullisilla täytteillä). Usein voit ylihinnoitella erikoismenutarjouksia tekemällä niistä ainutlaatuisia ja ajallisesti rajoitettuja.

Sinun ei välttämättä tarvitse isännöidä tapahtumaa osallistuaksesi juhliin. Pidä silmällä alueellasi tapahtuvia tapahtumia. Konsertit, urheilutapahtumat ja elokuvafestivaalit ovat kaikki tilaisuuksia parantaa ravintolasi patiotunnelmaa, jotta ruokailijat voivat napata syötävää ennen tapahtumaa tai sen jälkeen.

Hyödynnä hype tarjoamalla teematarjouksia tai ruokalistoja, jotka voivat tuottaa suuremman marginaalin (esimerkiksi paikallisen elokuvafestivaalin mukaan nimetyt cocktailit).

Sinun ei tarvitse tarjota täyttä menuasi asiakkaille, jotka haluavat syödä ulkona. Erillisen, vain ulkona tarjottavan ruokalistan kehittäminen voi tehostaa toimintaasi, tehdä ulkoruokailusta kannattavampaa ja tarjota personoidun kokemuksen asiakkaille, jotka valitsevat terassin.

Pyri pieneen valikoimaan laatuvaihtoehtoja vähentääksesi analyysin ahdistusta. Näin asiakkaat viettävät vähemmän aikaa ruokalistan selaamiseen ja enemmän syömiseen ja nauttimiseen.

Kun valitset ulkoruokalistallesi, harkitse tuotteita, jotka tarjoavat korkeat lisähinnat. Mainosta ainutlaatuisia ruoka- ja juomapareja tai patiococktaileja kannustaaksesi alkoholin myyntiä (ja suurempia voittoja).

Mieti, mitkä keittiön alueet ovat alttiita pullonkauloille. Valitse ruokia vähemmän ruuhkaisilta keittiön alueilta yksinkertaistaaksesi ruoanlaittoa, välttääksesi pitkiä odotuksia ja saada pöytäsi pyörimään nopeammin. Sisällytä vähintään yksi ruokalaji, joka voidaan tarjoilla välittömästi, jotta se tuottaa välitöntä tyydytystä ulkona syöville ruokailijoille ja helpottaa kokkisi työtaakkaa.

Korosta jaettavia ruokia, joiden suosio kasvaa, ja ruokia, jotka sopivat hyvin nykyiseen sesonkiin. Lämpötilaa vastaavat ruoat houkuttelevat enemmän ulkona syöville ruokailijoille, mikä lisää ulkoruokailun tunnelmaa. Kesä on esimerkiksi hyvää aikaa uusille ja kevyille ruoille, grillimauksille ja suolaisille välipaloille.

3. Aseta nouto-ikkuna, joka johtaa ulkoruokailualueellesi.

Jos tarjoat noutoruokaa, optimoi layout niin, että noutoikkuna on osa (tai johtaa suoraan) ravintolan kutsuvaan terassille. Anna ihmisille mahdollisuus nähdä mukavia ulkokalusteitasi, tuntea takan lämpö ja todella nauttia tunnelmasta. Heitä todennäköisemmin rohkaistaan ​​syömään ulkona seuraavan kerran. Tee ulkotilasi näkyväksi nouto-ikkunasta. Tämä voi auttaa takeout-asiakkaita tuntemaan olevansa mukana ravintolakokemuksessa, vaikka he syövät muualla.

Sijoita kylttejä ulkoalueen ympärille noutopalvelusi mainostamiseksi, aseta kylttejä ja selkeät viestit mainostaaksesi ulkopatiotarjouksiasi ja erikoistarjouksiasi. Voit jopa sisällyttää jokaiseen noutotilaukseen alennuskupongin, joka on lunastettava vain ulkona syömiseen. Toisaalta noutopöydän asettaminen lähelle ulkoruokailutilaa muistuttaa patioruokailijoita siitä, että he voivat tilata sinulta myös jatkossa noutoruokaa. Tämä on mahdollisuus noutoruokailun ja patioruokailun ristiinmyyntiin molempien kannattavuuden lisäämiseksi.

4. Käytä QR-koodia tai mobiili POS-tilausvaihtoehtoja ulkoruokailutilassasi.

Monet ravintolat ovat siirtyneet painetuista ruokalistoista digitaalisiin menuihin ja lähimaksuvaihtoehtoihin, ja asiakkaat ovat omaksuneet ne. Squaren The Future of Dining -raportin mukaan teknologiasta on tullut olennainen osa ruokailukokemusta. 78 % asiakkaista tunnistaa digitaalisten menujen edut, jotka ovat käteviä ravintola-asiakkaille ja henkilökunnalle.

Integroimalla QR-koodit ravintolaasi voit yksinkertaistaa toimintaa ja kasvattaa voittoja erityisesti ulkoruokailutilassasi. Digitaalinen ohjaus vähentää paperi- ja tulostuskustannuksia ja mahdollistaa valikkojen muuttamisen nopeasti ja edullisesti. Asiakkaat voivat tarkastella ruokalistaa ja tilata suoraan älypuhelimestaan, mikä lyhentää aikaa pöytään istumisen ja tilauksen keittiöön lähettämisen välillä. Tämä antaa henkilökunnalle enemmän aikaa toimittaa ruokaa ja vastata asiakkaiden tarpeisiin. Tällä voi puolestaan ​​olla merkittävä vaikutus sisäruokailutilan ja ulkotilan välillä edestakaisin liikkuvien työntekijöiden määrään.

Voit olla luovempi QR-koodien kanssa kuin vain käyttää niitä digitaalisessa ruokalistassasi. Noutoruokapakkauksissa olevat QR-koodit voivat ohjata asiakkaat videoihin, resepteihin ja soittolistoihin kasvattaakseen uskollisuutta brändillesi.

Upota QR-koodeja fyysisen ruokailutilan tärkeimpiin paikkoihin, kuten ulkobaariin tai tulen luokse. Lisäksi ohjaa vieraasi hauskoihin lisätoimintoihin, kuten digitaaliseen tietokilpailuun, joka auttaa heitä valitsemaan mielialansa mukaisen juoman, tai tietokilpailupeliin, jota he voivat pelata pöydässä.

Jos haluat edelleen, että henkilökuntasi ottaa tilauksia vastaan, mobiili POS-järjestelmä pöytätilauksia ja maksuja varten voi auttaa sinua tarjoamaan huipputason asiakaskokemuksen ja yksinkertaistamaan tilaus-, maksu- ja kulissien takana olevia hallintaprosesseja. . QR-koodit ja mobiilit POS-ratkaisut voivat auttaa henkilökuntaasi työskentelemään tehokkaammin ja keskittymään asiakkaiden haluamaan ulkoruokailukokemukseen.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *