Kuinka persoonallisuuteni antoi minulle mahdollisuuden työskennellä etänä

Leen: Hei pomo! Haluaisin liittyä ohjelmaan ja mennä etätöihin kuukaudeksi Portugaliin.

Järjestelmänvalvoja: Tiedät, että kannustamme etätyöhön ja työn ja yksityiselämän tasapainoon, mutta olet aika spontaani, Leen. Pystytkö hallitsemaan kaikkia projektejasi?

Leen: Tiedän, että olen spontaani ja tiesin, että kerrot minulle sen… Siksi olen laatinut kalenterin, muistutukset ja tehtävälistan varmistaakseni, ettei spontaani luonteeni valtaa.

Järjestelmänvalvoja: Erinomainen! Minulla ei ollut epäilystäkään siitä, että olisit hyvin valmistautunut, koska olet todella tuloshakuinen.

Leen: Tunnet minut liian hyvin, pomo.

Okei, okei, keskustelu ei mennyt aivan näin… mutta se oli lähellä!

Näin persoonallisuusprofiilini ja minä vakuutimme pomoni antamaan minun viettää kuukauden Portugalissa etätyössä.

Tiedän, mitä ajattelet: mitä persoonallisuusprofiilillani on tekemistä tämän kaiken kanssa? Olen työskennellyt pomolleni yli kaksi vuotta, hänen pitäisi tuntea minut melko hyvin kaiken tämän ajan jälkeen… eikö?

Tietysti, mutta ei siinä vielä kaikki!

Totuus on, etten ole koskaan ollut kotityötä kannattava ihminen. Vaikka työn ja yksityiselämän tasapaino on olennainen osa AtmanCo:n kulttuuria, pidän siitä, mitä työympäristön rakenne antaa minulle (se on perinteinen puoleni).

Joten kyllä, pomoni tuntee minut hyvin, mutta hän ei ole vielä koskaan kohdannut sitä tosiasiaa, että olen fyysisesti poissa toimistosta pitkiä aikoja. Olenko yhtä tuottava etänä? Pystynkö pysymään kaikkien projektieni kärjessä? Entä muu joukkue? Miten pitkä poissaoloni vaikuttaa heidän suoritukseensa ja moraaliinsa?

Onneksi meille – erityisesti minulle – olemme tieteellisesti validoidun psykometrisen testin julkaisija. Tämä tarkoittaa, että meillä kaikilla on pääsy jokaisen tiimin jäsenen persoonallisuusprofiileihin. Omani sai minut kuukauden etätöihin Portugalista!

Yksi asia on kertoa sinulle, että persoonallisuusprofiilini auttoi minua vakuuttamaan pomoni työskentelemään ulkomailla kuukauden ajan. En välttämättä odota sinun uskovan sanaani. Siksi istuin pomoni kanssa ja pyysin häntä selvittämään, mitkä persoonallisuusprofiilini näkökohdat saivat hänet tekemään päätöksensä.

Vastuuvapauslauseke: En väitä, että ihmiset, joilla on erilainen persoonallisuusprofiili kuin minulla, eivät olisi hyviä etätyöntekijöitä. Eri profiileilla on erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia: kyse ei ole siitä, mikä profiili on paras, vaan siitä, että osaat käyttää näitä tietoja saadaksesi kaiken irti tiimistäsi.

(PS Korostan vain 3 Atman-testillä mitatusta 11 persoonallisuuden ulottuvuudesta. Jos haluat lisätietoja kaikista ulottuvuuksista, napsauta tästä!)

Persoonallisuuspiirre #1: perinteisyyttä

Kuten näette, tämän asteikon ääripäät ovat sopeutumiskyky ja perinteisyyttä, ja olen perinteisen asteikon korkeimmalla kohdalla!

Kuinka perinteinen puoleni auttaa etätyössä:

Perinteiset ihmiset ovat tavanomaisempia lähestymistapassaan. Ne kunnioittavat yleensä enemmän sääntöjä ja käytäntöjä ja toimivat hyvin selkeästi määriteltyjen ohjeiden kanssa.

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota?

Olen liian jäykkä ja en ole tyytyväinen uuteen ympäristööni. Muutokseen sopeutuminen ei ole minulle luonnollista, enkä epäselvyys ole asia, josta en välttämättä nauti.

Vaikka perinteinen puoleni ei aina toimi hyväkseni, se varmasti auttoi lievittämään joitain pomoni huolenaiheita. Hän tietää, että perinteinen puoleni ei tarkoita vain sitä, että teen kaiken, mitä minulta odotetaan, vaan että se painaa raskaasti harteilleni, jos en tee!

Persoonallisuuspiirre #2: tulossuuntautuneisuus

Olen jälleen tämän asteikon ääripäässä, mikä on ”joukkueorientoitumisen” vastakohta.

Miten tuloshakuinen puolini auttaa etätyössä:

Ihmiset, jotka ovat enemmän tuloshakuisia kuin ryhmäkeskeisiä, ovat niitä, jotka nauttivat kilpailusta ja asettavat kunnianhimoisia tavoitteita. He haluavat menestyä hyvin, koska he haluavat ensin olla ylpeitä saavutuksistaan. ”Tulospuoleni” on motivaationi todistaa itselleni ja muille, että pystyn tekemään työni, mutta myös, että pystyn tekemään sen hyvin.

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota?

Liian korkeiden tavoitteiden asettaminen. Tuloshakuiset ihmiset uskovat voivansa tehdä mitä tahansa. Tämä voi olla hienoa joissakin tilanteissa, mutta se voi myös jättää liikaa tilaa stressille ja jopa johtaa loppuunuuttumiseen.

Onneksi pomoni tuntee persoonallisuusprofiilini hyvin ja halusi istua kanssani ja tarkistaa (liian) kunnianhimoista suunnitelmaani ennen lähtöäni.

Tilaa menestyneiden yritysten uutiskirje saadaksesi vinkkejä ja käytännön neuvoja parempaan työympäristöön!

Persoonallisuuden piirre #3: spontaanius

Tämä aiheutti minulle eniten ongelmia. Kuten arvata saattaa, hyvin järjestetyn päiväkirjan pitäminen ja työni suunnittelu etukäteen olisi varmasti auttanut asiaani, mutta valitettavasti se ei ole vahvuuteni!

Kuinka spontaani puoleni auttaa etätyössä

Kuten kaikilla muillakin persoonallisuuden piirteillä, myös spontaanisuudella työssä on vahvuutensa ja heikkoutensa. Spontaani puolini on erittäin hyödyllinen, jos jotain odottamatonta tapahtuu, vaikka etänä. Olen melko mukava käsitellä hätätilanteita ja improvisoida tarvittaessa, joten emme esimieheni tai minä ole liian huolissani tästä näkökulmasta.

Mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota?

Toisaalta spontaanit yksilöt ovat helpommin hajamielisiä kuin asteikon toisella puolella olevat. Lisäksi, koska järjestäminen ei ole minulle luonnollista, pomoni pyysi minua laatimaan yksityiskohtaisen suunnitelman kaikista poissa ollessani käynnissä olevista projekteista. Vaikka hän ei yleensä kysy minulta niin yksityiskohtaisia ​​suunnitelmia päivittäisessä työssäni (koska hän tuntee profiilini), hän tiesi, että se olisi tärkeää tässä tilanteessa (taas, koska hän tuntee profiilini!).

Miksi käyttää persoonallisuusprofiilia etätöihin?

Tässä vaiheessa toivoin onnistuneeni vakuuttamaan sinut persoonallisuusprofiilin etätyöskentelyn eduista, mutta haluan tehdä yhteenvedon. Persoonallisuusprofiilin käyttäminen etätyössä tarjoaa kaksi pääetua:

1. Käytä persoonallisuusprofiileja niiden ennakoivan arvon määrittämiseen

Saatat luulla tuntevasi henkilön erittäin hyvin. Loppujen lopuksi olet työskennellyt tämän kanssa vuosia. Mutta uusia tilanteita tulee todennäköisesti vastaan ​​riippumatta siitä, kuinka kauan olette tunteneet toisenne, ja persoonallisuusprofiili voi ennustaa tai ennustaa, kuinka henkilö saattaa käyttäytyä uusissa olosuhteissa.

2. Persoonallisuusprofiilit auttavat etätyöntekijöitä menestymään

Liian spontaani? Tee hieman enemmän varmistaaksesi, että tiedät kaiken, mitä tapahtuu, kun olet poissa. Liian skeptinen? Määritä työkalut, jotka mahdollistavat tehtävien läpinäkyvyyden tiimissä. Liian introvertti? Sano kyllä ​​tapahtumille etukäteen, jotta et eristäytyisi.

Oman ja tiimisi persoonallisuusprofiilin tunteminen auttaa sinua valmistautumaan paremmin.
Sen kanssa… menen Portugaliin! Seuraa minua tässä seikkailussa tilaamalla tämä blogi (ja seuraamalla meitä LinkedInissä).

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *