Kuinka paljon keskimääräiset häät maksavat?

Kuinka paljon häät keskimäärin maksavat

Häät ovat näitä maagisia asioita, jotka voivat muuttaa unelmat todeksi. Unelmoimme, että meillä onParas päivä ikinä.” Tällä unelmalla voi kuitenkin olla kova hintalappu, kuten keskimääräiset hääkustannukset osoittavat.

Saatat ihmetellä, kuinka paljon naimisiinmeno maksaa? Keskimääräinen häähinta on noin 27 000 dollaria.

Useimmille meistä se on paljon rahaa! Mutta älä huoli, on mahdollista järjestää upeat häät myös pienellä budjetilla.

Miksi keskimääräiset häät ovat niin kalliita?

Häät ovat jännittävä tapa juhlia rakkauttasi ja avioliiton alkua. Se on luultavasti yksi monimutkaisimmista tapahtumista, jonka tulet koskaan järjestämään ja pyydä rakkaitasi juhlimaan kanssasi.

Tietenkin häiden keskimääräiset kustannukset ja häiden mediaanikustannukset riippuvat monista tekijöistä.

Ruokaa, musiikkia, sijaintia ja asuja kannattaa harkita suuressa päivässä. Lisäksi mitä suurempi vieraslista, sitä korkeampi hintalappu. Toinen syy häiden hinnan nousuun on se, mihin viikonpäivään ja vuodenaikaan se on.

Sukellaanpa siis yleisiin hääkuluihin. Sitten voit päättää, kuinka paljon rahaa todella haluat käyttää suureen päivään.

Paljonko naimisiinmeno maksaa? Keskimääräinen häähinnan erittely

Se voi auttaa katsomaan, kuinka monta prosenttia budjetista menee kuhunkin hääluokkaan. Lisäksi on piilokuluja, joita et ehkä ole vielä harkinnut.

Budjetti ja prosentit

Tässä on hääkustannusten jakautuminen budjetin prosenttiosuuksien perusteella Knotin mukaan:

  • 30 % hääbudjetistasi voidaan kohdentaa tapahtumapaikalle.
  • 6 % pukeutumiseen, joka sisältää puvun, morsiusasusteet ja sulhanen puvun tai smokin.
  • 7 % budjetista kattaisi kukkia.
  • Valokuvaus ja/tai video voivat muodostaa vielä 13 % budjetista.
  • Koristeet ja valot vievät noin 5 % kokonaisbudjetista.
  • Vihkisormukset, kuljetus, virkailijapalkkiot, hääpaperit, musiikki, viihde ja muut satunnaiset asiat syövät loput 39 % hääbudjetista.

Hääpäivän piilokulut

Me maksoimme häiden keskimääräiset kustannukset, mutta hääkuluja tulee aina lisää. Suunniteltavaa on paljon muutakin kuin vain seremonian kustannukset ja ruokaa vastaanotossa.

Haluat ehdottomasti suunnitella ylimääräisiä kuluja hääbudjettisi erittelyssä. Jotkut näistä harhaanjohtavista kuluista sisältävät:

  • Hääkutsujen ja kiitoskirjeiden postikulut.
  • Verot ja juomarahat myyjillesi.
  • Hääkuvien tulostaminen ja hääalbumien tilaaminen.
  • Ne ärsyttävät kakunleikkaus- ja korkkimaksut.

Kaikki nämä asiat voivat olla enemmän kuin alun perin suunnittelit kuluttavan. Tämän välttämiseksi varaa budjetti häihin liittyviin sekalaisiin kuluihin.

Yleisimmät hääkulut, jotka ohjaavat häiden keskihintaa

Olemme tarkastelleet prosenttiosuuden budjetistasi, jonka todennäköisesti käytät tiettyihin asioihin, mutta mitkä ovat todelliset luvut? Tässä on joitain yleisiä kuluja ja niiden hintalappuja.

Kuinka paljon häät keskimäärin maksavat eri osavaltioissa?

Eri osavaltioissa voi olla hääkulujen hintaeroja. Muista tämä, jos aiot järjestää häät muualla kuin asuinpaikassasi.

Mutta kuinka paljon naimisiinmeno maksaa eri osavaltioissa? Insiderin mukaan kuusi kalleinta osavaltiota naimisiinmenoa varten keskimääräisin hinnoin ovat:

Heillä on kuitenkin myös halvin osavaltio:

Kuten näette, häiden hinta voi todella vaihdella sijainnin mukaan. Mikä on otettava huomioon suunnittelussa muiden tekijöiden lisäksi.

Koska saatat kuitenkin olla rajoitettu tiettyyn osavaltioon vieraiden tai asuinpaikkasi vuoksi, on muita tapoja leikata kustannuksia, kuten näet seuraavassa osiossa.

Kuinka alentaa tapahtumasi keskimääräisiä hääkustannuksia

Kaikista kustannuksista, joista olet kuullut tähän mennessä, olet todennäköisesti huomannut, että häät voivat olla melko suuri kulu. Ja tietysti haluat suuren päivästäsi upean, mutta se ei tarkoita, että haluat käyttää siihen viimeisen sentin.

Joten miten voit leikata kustannuksia ja silti pitää unelmiesi häät? Kokeile näitä ideoita auttaaksesi häiden keskimääräisiä kustannuksia!

Pienempi vieraslista

Vähemmän ihmisiä tarkoittaa, että maksat harvemmasta ruoka- ja kakkulautasesta, vähemmän istumapaikoista ja mahdollisesti pienemmästä tilasta. Vaikka vieraslistan leikkaaminen ei ole asia, jota jokainen voi tai halua tehdä, lähetä vähemmän kutsuja, jos haluat säästää huomattavasti.

Erilaisia ​​ruokavaihtoehtoja

Ihmiset odottavat syövänsä jotain häihin tullessaan, mutta se ei välttämättä tarkoita, että sen on oltava kallein vaihtoehto. Voit sekoittaa asioita ja tarjoilla alkupaloja ja jälkiruokia illallisen sijaan.

Toinen vaihtoehto on buffetillallinen istuma-illallisen sijaan. Buffet-kustannukset ovat yleensä pienemmät kuin ateriakulut, joten voit säästää rahaa.

Kellonaika ja viikonpäivä

Monet ihmiset olettavat, että ainoa aika, jolloin voit mennä naimisiin, on perjantai- tai lauantai-ilta. Mutta muita aikoja on tarjolla paljon, ja ne yleensä maksavat vähemmän!

Vaikka saatat joutua järjestämään viikonloppujuhlan vieraiden aikataulujen vuoksi, voit pitää aamu- tai iltapäivähäät illan sijaan. Tai jos mahdollista, järjestä häät viikolla, mikä todennäköisesti säästää rahaa.

Edullisempi paikka

Ennen kuin sitoudut tiettyyn paikkaan häiden järjestämiseen, harkitse halvempia vaihtoehtoja. On esimerkiksi maalaisklubeja ja 5 tähden hotelleja, mutta on myös paljon muita (halvempia) hääpaikkavaihtoehtoja, kuten rantoja, kirkkoja ja muita vähemmän perinteisiä rakennuksia, kuten yhteisökeskuksia tai jopa Airbnbs.

DIY koristeet

Jos olet luova, jotkin koristeet on helppo tehdä itse, ja ne näyttävät yhtä kauniilta. Voit esimerkiksi tehdä pöydästäsi keskipisteen ostamisen sijaan tai olla luova morsiusneidon kimppuvaihtoehtojen tai morsiuskimppujen parissa.

Muista tietysti kustannukset, koska on helppoa kuluttaa tarvikkeisiin niin paljon, että et itse säästä rahaa, joten laske ensin numerot.

Älä tarjoa alkoholia

Häiden lisähinta on alkoholi. Jos haluat, voit ohittaa tämän jättämällä tarjoilematta olutta tai cocktaileja vastaanotossasi. Sen sijaan voit pitää kiinni kahvista, teestä ja ehkä alkoholittomista cocktaileista.

Vuokraa hääpuku

Hääpuku on kaunis aarre, mutta sitä voi käyttää vain kerran. Ja ovat kalliita! Jos et ole huolissasi sentimentaalista arvosta, voit vuokrata hääpuvun ostamisen sijaan.

Tai voit ostaa sellaisen ja myydä sen uudelleen häiden jälkeen saadaksesi osan kustannuksista takaisin.

Valitse eri vuodenaika

Ensisijainen hääkausi on yleensä kevään lopussa, kesään ja syksyn alkuun. Yleensä lämpötilat ovat leutoja, ja tämä on hyödyllistä ulkona häissä. Voit kuitenkin tehdä asioita toisin.

Voit halutessasi mennä naimisiin vähemmän suosittuna vuodenaikana, kuten marraskuussa, tammikuussa, maaliskuussa ja huhtikuussa. Voit mahdollisesti saada paljon haluamaasi tavaraa halvemmalla.

Ennen kuin teet päätöksen, vertaa kustannuksia tapahtumapaikassa, pitopalvelussa jne., jota harkitset. Katso mikä kausi on halvin.

Sinun on ehkä otettava huomioon, että häät on ehkä järjestettävä sisätiloissa, ja sinun tulee varautua säähän, kuten lumisadeeseen tai sateeseen vuodenajasta riippuen.

Kuinka saavuttaa taloudelliset tavoitteesi maksaessasi häistä

Budjetti on avainasemassa taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa. Ennen kuin tilaat morsiuslehtiä, suunnittelet kiertoajeluja tai varaat pukuostosajan, tiedä mitä voit kuluttaa ennen kuin käytät sen.

Jos tarkastelet häiden mediaanikustannuksia ja se on liian kallis, se ei tarkoita, että sinun on käytettävä kyseinen summa.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit keskittyä tavoitteisiisi maksaessasi häistä:

Kommunikoi kumppanisi kanssa

Älä jätä kumppaniasi hääsuunnittelukeskustelun ulkopuolelle. Muista, että viestintä on avainasemassa. He eivät ehkä välitä kukka-asetelmista; Teidän kahden tulee kuitenkin olla avoimia ja rehellisiä odotettujen panosten suhteen.

Selvitä kuka maksaa mistäkin

Maksatko häistä vain sinä ja kumppanisi? Jos häistä maksat enemmän kuin te kaksi, tiedä tarkasti lahjoituksen määrä ja milloin saat sen.

Et voi budjetoida kunnolla häitä, jos et tiedä sisään tulevan rahan kokonaismäärää. Älä tee oletuksia siitä, osallistuvatko vanhemmat tai muut sukulaiset hääkuluihin.

Ole varovainen hyväksymiesi häälahjoituksiin liittyvien merkkijonojen suhteen. Haluavatko vanhempasi esimerkiksi lisätä 20 vierasta lisää luetteloon, koska he auttavat sinua maksamaan hääkulut?

Vältä häävelkaa

Avioliiton aloittaminen häävelalla ei ole suositeltavaa, ja se on tarpeetonta. Tee sen sijaan suunnitelma niin, että taloutesi tukee hääsuunnitelmiasi. Keskimääräinen kihlasuhteen pituus Yhdysvalloissa on 12–18 kuukautta.

Joten käytä tuo aika suunnitelman maksamiseen velkojen maksamisesta ja aloita säästäminen häitäsi varten. Ajattele maksamatta olevaa velkaa sinulla ja kumppanillasi.

Onko sinulla opintolainaa, autolappuja tai kihlasormuksen ostoa? Aloita luomalla velanmaksusuunnitelma ja säästösuunnitelma!

Selvitä pienet yksityiskohdat budjetilla

Millaisen hääjuhlan haluat? Kuinka monta vierasta? Täysi illallinen vai vain alkupaloja ja jälkiruokia?

Onko sinulla häärahaston lisäksi häämatkarahasto ja tavallinen hätärahasto?

Älä ole epätoivoinen, jos et ole kätkenyt käteistä hääkuluihin. Tarkastele budjettiasi ja häiden mediaanikustannuksia ja määritä, kuinka paljon sinä ja kumppanisi voitte säästää seuraavien kuukausien aikana.

500 dollaria kuukaudessa? Ehkä 1000 dollaria kuukaudessa? Jokainen dollari lasketaan tavoitteesi saavuttamisessa!

Ja muista, että yhdessä budjetin laatiminen ja siitä keskusteleminen matkan varrella auttaa. Selvitä kokonaissumma, jonka olet valmis kuluttamaan, ja kokonaissumma, jonka käytät tapahtuman jokaiseen osaan.

Yritä kommunikoida kustannuksista ja keskustella siitä, kuka maksaa mistäkin. Saattaa auttaa kokoontumaan kerran viikossa tai kerran kuukaudessa keskustelemaan rahasta. Näin voit varmistaa, että pidät budjetistasi kiinni.

Nyt tiedät kuinka suunnitella keskimääräiset hääkustannukset!

Keskimääräiset hääkustannukset saattavat olla suhteellisen korkeat, mutta häät ovat vain yksi taloudellinen tavoite.

Valitse hääkulut, joista välität eniten, ja leikkaa kaikki muut. Priorisoi asiat, joihin todella haluat panostaa, ja mieti, missä voit säästää.

Olen vakaasti sitä mieltä, että kenenkään muun ei pitäisi määrätä, miten käytät rahojasi, paitsi sinun. Budjetointi ja suunnittelu antavat sinulle vapauden olla anteeksiantamaton tekemisissäsi ja olla käyttämättä rahaa.

Ei ole olemassa sääntökirjaa siitä, kuinka paljon sinun pitäisi kuluttaa. Useimmissa osavaltioissa voit saada avioliittoluvan alle 100 dollarilla.

Ole viisas ja varovainen ja järjestä haluamasi häät. Velattomat häät antavat sinulle vapauden pyrkiä muihin taloudellisiin tavoitteisiin parina ja välttää luottokorttien maksamista!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *