Kuinka paljon hyvän myyntivalmentajan palvelut maksavat Quebecissä?

Valmennus on erittäin trendikästä kaikilla osa-alueilla, myös myynnissä.

Termiä voidaan kuitenkin joskus käyttää väärin esimerkiksi käytännön harjoittelun yhteydessä. Ihmisille, jotka haluavat käyttää hyvän myyntivalmentajan palveluita, on valinnan tekeminen erittäin vaikeaa, koska valmentajien hintojen, lähestymistapojen ja laadun välillä on suuri ero.

Valmennukseen hakeminen on tahdonpantti, joka vaatii suurta osallistumista, minkä vuoksi on tärkeää tehdä oikea valmentajan valinta. Tämä pätee yksilötasolla, mutta myös laajemmassa liiketoimintamallissa, kuten näemme nykyään yhä enemmän.

Valmennusmenetelmiä on tavallaan yhtä monta kuin on valmentajia! Tämä tekee valinnasta vaikeampaa, enemmän kuin palvelujen hinta. Kaiken kaikkiaan on tärkeää ymmärtää, että valmentaja ei ole valmentaja. Valmentajan tehtävänä on auttaa valmentavaa löytämään ratkaisut itse..

Kun valitset myyntivalmentajaasi, ota huomioon heidän kykynsä toimia useilla erillisillä mutta olennaisilla tasoilla:

1. Tekninen taso

Koostuu tietoon ja myyntiin liittyvien ongelmien ymmärtämisestä ja ratkaisemisesta. Hyvällä myyntivalmentajalla tulee olla asiantuntemusta tunnistaa myynnin toteuttamisen tekniset puutteet ja tuoda työkalut näiden aukkojen kuromiseen.

Yleensä tämä on yksinkertaisin näkökohta ja se, jonka suurin osa myyntivalmentajista hallitsee parhaiten.

2. Käsitteellinen taso

Tunnista ja korjaa ajonaikaisten ongelmien taustalla olevat syyt. Tällä tasolla edustajat tietävät, mitä heidän on tehtävä teknisesti, mutta tiedostamattomat ankkurit, katkennut myynti-DNA tai rajoittavat uskomukset pidättelevät heitä.

Toimiakseen tällä tasolla myyntivalmentajalla on oltava erittäin perusteellinen tietämys myynnin suorituskykyä rajoittavista ilmiöistä, menetelmä ongelmien havaitsemiseksi ja erityinen lähestymistapa yksilöiden vapauttamiseen.

Juuri tässä toisessa kohdassa valmentajan laatu todella ratkaisee.

3. Strateginen taso

Koostuu ihmisten johtamisesta tunnistamaan parhaat strategiat myyntimahdollisuuksien edistämiseksi ja sulkemiseksi.

4. Taktinen taso

Valmennus, jonka avulla myyjät voivat toteuttaa strategioita oikein.

Yleensä kaikkia näitä näkökohtia ei käsitellä yhdessä valmennusistunnossa. Valmentajan tulee asettaa esityslista, eli hänen tulee saapua istuntoon tapausten kanssa keskusteltavaksi.

Aivan kuten myyntikouluttajilla, valmennuksessa on kaikki hintaluokat. Kokonaistuntihinnat vaihtelevat 100–500 dollarin välillä Quebecissä. On kuitenkin poikkeuksia, jotka jäävät tämän alueen ulkopuolelle.

Tyypillisesti myyntivalmentajilla, jotka ovat huippuluokkaa, eli 300–500 dollaria tunnissa, on erikoisosaamista. Nämä hinnat ovat verrattavissa hyvien asianajajien hintoihin Quebecissä.

Minun kokemukseni mukaan, Tehokkaimmat myyntivalmennukset ovat ne, jotka kestävät 45–60 minuuttia. Vuosien varrella olen havainnut, ja monet asiakkaat ovat vahvistaneet, että 30 minuutin istunnot ovat usein liian lyhyitä ongelmien ratkaisemiseksi ja niiden käsittelemiseksi oikealla tasolla.

Periaatteessa valmennusajatteluun pääseminen vie muutaman minuutin, mutta harjoitus väsyttää nopeasti ja huomiotaso on liian alhainen 60 minuutin jälkeen.

Tämä taajuus riippuu saavutettavista tavoitteista, mutta myös syntyvän myynnin määrästä ja myyntisyklin pituudesta.

Niin, valmennustilaisuuksia on mahdollista järjestää viikoittain, kahden viikon välein tai jopa kuukausittain.

Valmentajasi määrittää valmennustiheyden kanssasi ja voi muokata sitä tarpeidesi mukaan. Omalta osaltani luon säännöllisen valmennusrytmin ja annan asiakkaille myös mahdollisuuden pyytää hätävalmennusta tiettyihin tapauksiin.

Yleisesti, Suusta suuhun ja viittausten avulla voit löytää valmentajan, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Jos tunnet kollegoita, jotka ovat käyttäneet valmennusta, älä epäröi kysyä heiltä heidän kokemuksistaan.

Näin monet kokit ovat meihin yhteydessä.

On olemassa useita sertifikaatteja, kuten ACC, PCC ja MCC. He ovat pääasiassa valmennusmenetelmien takaajia, mutta eivät tae tuloksista tai erikoistumisesta. Lisäksi on tehtävä ero niiden jäsenten välillä, jotka ovat yksinkertaisesti sidoksissa organisaatioihin, ja ne, jotka ovat sertifioituja. Joka tapauksessa nämä eivät ole myynnin valmennukseen erikoistuneita sertifikaatteja.

Ennen kaikkea luota vaistoihisi, luotettavilta ihmisiltä saamiisi suosituksiin ja ensimmäiseen kontaktiin tulevan valmentajasi kanssa.

Onnea myyntivalmentajalle!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *