Kuinka omaksua kestävyys kauneudenhoitoliiketoiminnassasi

Ympäristön kestävyys on tärkeää kaikille yrityksille. Jotkut niistä, kuten itsenäiset salongit, kauneushoitolat ja kampaamot, ottavat tämän vastuun erityisen vakavasti. Valitsemalla oikean strategian voit myös vaikuttaa kauneudenhoitoliiketoimintaasi. voit auttaa suojelemaan ympäristöä samalla kun säästät rahaa.

Kanadan huoli kauneusteollisuuden jätteistä kasvaa edelleen. Joten jotkut yritykset ovat alkaneet luoda kestäviä tuotteita ja pakkauksia, kuten Jack59. Tämä Vanessa Marshallin johtama Edmontonin hiustenhoitoyritys on päättänyt vähentää muovin määrää maailman valtamerissä poistamalla kokonaan shampoo- ja hoitoainepullot. Terveellisempien, turvallisempien ja kestävämpien tuotteiden ja pakkausten luominen on hänelle erityisen lähellä sydäntä.

Jos muut kauneusalan yritykset ottavat jätevastuun vakavammin, se voi johtua siitä, että Extended Producer Responsibility (EPR) -ohjelmat ovat äskettäin muuttaneet kantaansa. Kanadassa EPR-ohjelmat ovat aina toimineet yhteistyössä maakuntien ja kunnallisten hallitusten kanssa, ja jätteen vähentäminen ja puhdistuskustannukset ovat jaettu taloudellisesti. REP-ohjelmat ovat kuitenkin viime aikoina siirtäneet täyden vastuun kauneusalan yrityksille, jotka luovat ongelman aiheuttavia tuotteita.

Huomaa, että kauneusteollisuuden arvon odotetaan olevan 2,37 miljardia Kanadan dollaria vuoteen 2026 mennessä. Luonnonmeikkisektorin arvon odotetaan myös olevan yli 234 miljoonaa Kanadan dollaria vuoteen 2027 mennessä. Kestävä ja luonnollinen meikki on erityisen houkuttelevaa nuoremmille sukupolville, jotka haluavat tukea eettisiä ja luotettavia yrityksiä.

Ajatteletko seurata kehitysvauhtia kohti kestävää kehitystä?

Olipa sinulla pieni kampaamo Manitobassa tai kukoistava uusi ihonhoitoyritys Ontariossa, saatat harkita vaihtamista vihreämpiin ja kestävämpiin verkkokaupan tuotteisiin ja käytäntöihin, mutta et ehkä tiedä, mitä tämä tarkoittaa. Tarvitseeko sinun liiketoimintamallisi tai tuotevalikoimasi uudistaa kokonaan? Vaatiiko tämä muutos valtavan alkuinvestoinnin? Jos olet kysynyt itseltäsi nämä kysymykset, on erittäin todennäköistä, että mietit tällaisen siirtymän mahdollisuutta.

Onneksi voit omaksua kestävyyden kauneudenhoitoliiketoiminnassasi. On mahdollista osallistua ympäristön suojeluun säilyttäen samalla tuotosi.

Aloita Square-tapaamisista

Ajanvaraussovellus, yksinkertainen sinulle ja asiakkaillesi.

Hyväksy maksut ja tapaamiset verkossa

Yksi helpoimmista tavoista tehdä kauneusliiketoiminnastasi kestävämpää on hyväksyä verkkomaksut ja tapaamiset Square Appointmentsin kaltaisella ratkaisulla. Säästät paperia, HR-työstä puhumattakaan, kun annat kaikkien varata aikoja verkossa. Näin vältyt lukuisilta puheluilta ja et osta jokaiselle stylistille paperia.

Digitaalisilla maksuilla säästät myös kuittien tulostamisessa, sillä stylisti voi lähettää ne helposti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Digitaalisten kuittien avulla sinun ei tarvitse maksaa paperikuiteista, jotka useimmat ihmiset heittävät pois ennen kotiin saapumista.

Kyllä, se on kierrätettävä!

Hiustenleikkaus ei ehkä vaikuta vakavalta ympäristöongelmalta, mutta suurin osa tästä jätteestä kasaantuu silti kaatopaikalle. Tiedät varmaan, että voit kierrättää paperia, pahvia, muovia ja metalleja, aivan kuten kotonakin; salongilla on puolestaan ​​ainutlaatuinen mahdollisuus lähettää muun tyyppistä jätettä kierrätykseen.

Yhä useammat yritykset tarjoavat kauneudenhoitoalan jätteiden kierrätystä ja uudelleenkäyttöä. Esimerkiksi Green Circle Salons in Ontario voi ottaa vastaan ​​hiustenleikkausjäännökset, käytetyn hilseen, värjäysputket, ylimääräisen hiusvärin ja muut tuotteet erityisesti suunnitelluissa säiliöissä, jotka toimitetaan nopeasti hoitoon.

Yrityksen mukaan jopa 95 % kauneudenhoitojätteestä on kierrätettävää. Katkaistut hiukset voidaan kompostoida, muuttaa muoviksi tai käyttää humanitaarisissa toimissa. Hiusväri voidaan erottaa ja muuttaa polttoaineeksi. Kertakäyttöisistä tavaroista voidaan valmistaa uusiutuvaa energiaa tai asfalttia. Älä siis aliarvioi kaatopaikalle menevän jätteen vähentämismahdollisuuksia!

Green Circle Salonsin työ osoittaa antamisen ja yhdessä tekemisen tehokkuuden. Esimerkiksi vuonna 2016 Green Circle Salons lahjoitti kumppanisalongeista leikattuja hiuksia, joita käytettiin sitten lemmikkien sänkyjen luomiseen siirtymään joutuneille eläinperheille. Viimeksi vuonna 2020 ryhmä lahjoitti yli 5 000 paunaa kierrätettyjä hiuksia Matter of Trustille. Tämä yritys käyttää hiuksia luodakseen erityisiä mattoja vahingossa tapahtuneiden öljyvuotojen puhdistamiseen.

Valitse myyntiin ja salonkikäyttöön ympäristöystävällisiä tuotteita

Vaikka voit vähentää tiettyjen tuotteiden kulutusta, tarvitset silti shampoot, hoitoaineet, kemikaalit ja muut säännöllisillä asiakaskäynneillä käytetyt tuotteet. Jotkut yrittäjät voivat mennä askeleen pidemmälle ja etsiä tuotteita, jotka on valmistettu orgaanisista materiaaleista ja joita ei ole testattu eläimillä. Tarjoamalla ympäristöystävällisiä tuotteita otat uuden askeleen kohti kestävämpää liiketoimintaa.

Kun seuraavan kerran lisäät varastoja, harkitse ympäristöystävällisten tuotteiden etsimistä kestäviltä valmistajilta, kuten Jack59 shampoot ja hoitoainepatukat. Yritys myy jopa täysin kompostoitavia astioita hiustenhoitotangojen säilytykseen. Jack59:n mukaan jokainen shampoopatukka säästää kolme muovista shampoopulloa ja jopa viisi muovista hoitoainepulloa joutumasta kaatopaikalle tai mereen. Perustamisestaan ​​lähtien Jack59 on auttanut pelastamaan planeetan säästämällä yli 500 000 pulloa shampoota ja hoitoainetta.

Bonusvinkki: Square Appointmentsin avulla voit synkronoida online-varaussivustosi ja vähittäismyyntisi yhdeksi helposti hallittavaksi ohjelmistoksi.

Päivitykset tehokkuuden ja energiansäästön parantamiseksi

Ympäristöystävälliset tuotteet ovat loistava tapa tehdä salongistasi kestävämpi, mutta voit mennä vielä pidemmälle muuttamalla tapaa, jolla käytät sähköä ja vettä yrityksessäsi.

Kiinnitä huomiota: lamppusi ja tuntien lukumäärä, jolloin käytät valaistusta; termostaatti ja lämpötila, jossa pidät olohuoneessa; sekä pesukone ja kuivausrumpu. Kuinka usein peset pyyhkeet? Energian säästämiseen on monia mahdollisuuksia. Esimerkiksi suuret ikkunat voivat vähentää valaistuksen tarvetta, ja ikkunoiden sävyttäminen voi auttaa säästämään lämmityksessä suhteellisen pienellä alkuinvestoinnilla. Kun seuraavan kerran vaihdat taukohuoneen jääkaapin tai astianpesukoneen, etsi ENERGY STAR® -sertifikaatit tai muu vastaava sertifikaatti.

Lopuksi hiustenpesukoneet ja kylpyhuoneen wc:t voitaisiin korvata tehokkaalla tai matalavirtausversiolla, jotta säästyisi toinen arvokas resurssi: vesi. Jos teet kaiken tässä luettelossa, näet myös sähkölaskujen laskun; tämä on suuri taloudellinen palkinto!

Pienellä muutoksella voi olla suuri muutos

Siirtyminen kestävään kehitykseen on erilainen jokaisella yrityksellä, mutta on olemassa peruskäytäntöjä, jotka voivat auttaa mitä tahansa kauneudenhoitoalan yritystä menestymään. Lisäksi nämä muutokset säästävät rahaa pitkällä aikavälillä.

Mikä on seuraava askel? Aloita katsomalla yritystäsi kestävän kehityksen linssin läpi ja katso, missä voit tehdä pieniä muutoksia, joilla on suuri merkitys. Asiakkaasi, yhteisösi ja taloutesi kiittävät sinua.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *