Kuinka maksut pöydässä muuttavat ravintola-alaa

Ravintolat ovat aina joutuneet mukautumaan ja keksimään itsensä uudelleen aina. Tästä syystä he loivat päivän ruokalajin käsitteen. Nykyään voittomarginaalin maksimointi ei kuitenkaan riitä tehokkaaksi ravintoloitsijaksi; koko yrityksen on oltava joustava, muunneltava ja jatkuvasti optimoitava.

Pandemiasta aalto toisensa jälkeen selvinneiden ravintoloiden ei vain täytynyt sopeutua kontaktittomaksi noutoruokayritykseksi yhdessä yössä, vaan ne myös tekivät kaikkensa ruokkiakseen sairaalan henkilökuntaa ja opettaakseen asiakkaille QR-koodien käyttöä. Nämä ovat samat yritykset, jotka kärsivät edelleen maailmanlaajuisesta työvoimapulasta, toimitusketjun epävakaudesta ja inflaatiosta tietämättä milloin tilanne paranee.

Ravintolan omistajat käyttävät edelleen teknologiaa auttaakseen heitä siirtymään selviytymisestä kukoistavaan. Heidän on tavoitettava enemmän asiakkaita ja laajennettava vieraanvaraisuuttaan ruokasalin ulkopuolelle toimituksella tai noudon avulla vastatakseen asiakkaiden kasvavaan kysyntään missä ja milloin tahansa. Square for Restaurants -yksikön pääjohtajana olen intohimoinen tarjoamaan ravintoloiden omistajille tehokkaita kassatyökaluja. Nämä automatisoivat prosesseja sekä ruokasalissa että keittiössä säästäen omistajien ja henkilökunnan aikaa ja tarjoamalla heille kaiken, mitä he tarvitsevat kilpailuedun saamiseksi.

Alan haasteet tuovat uusia huolenaiheita

On tunnettua, että menestyminen elintarvike- ja juomateollisuudessa on vaikeaa. Viime vuosien ainutlaatuiset olosuhteet ovat kuitenkin luoneet uusia haasteita. Tässä on joitain ravintoloitsijan tämän päivän suurimmista haasteista:

  1. Kustannusten nousu: Kaiken kaikkiaan toiminta- ja ainesosien kustannukset kasvavat. Johtuivatpa toimitusketjun puutteet, Covid-seisokit, inflaatio tai geopoliittiset kiistat, kaikilla näillä tekijöillä on suuri vaikutus yrityksiin ja niiden asiakkaisiin.
  2. Henkilökunnan puute:: Monet ravintolat ovat tällä hetkellä kriisissä, ja ne yrittävät kattaa entistä enemmän työtehtäviä vähemmällä henkilömäärällä; Henkilöstön löytäminen ja säilyttäminen on edelleen suuri päänsärky kaikilla toimialoilla.
  3. Volatiliteetti: Toimitusketjun epävakauden, muuttuvien terveys- ja ravintolamääräysten, vaihtelevien sääolosuhteiden, jatkuvasti muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen ja muiden vuoksi joustavuus on avain menestykseen.
All-in-one POS-järjestelmä ravintoloihin

Aloita Square for Restaurants -palvelun käyttö ilmaiseksi.

Räätälöidyt työkalut ravintoloihin ovat ratkaisu

Ennen pandemiaa kontaktittomat, pöydässä olevat tilaukset ja maksut olivat mukava veto ainakin Yhdysvalloissa. Mutta nykyään kannettavien laitteiden lisääminen olemassa olevaan POS-ratkaisuun voi olla avainasemassa auttaessasi ravintolaasi selviytymään alaa vaivaavasta epävakaudesta. Itse asiassa se voi antaa ravintolahenkilöstön käsitellä enemmän tilauksia riippumatta siitä, mihin ne on sijoitettu.

  • Suuremmat lisäykset ja nopeampi pöytäten kierto: Käyttämällä kannettavaa laitetta tilausten vastaanottamiseen palvelimet voivat viettää enemmän aikaa juomien lisäämiseen ja vähemmän aikaa kuljetuksiin pöydän ja pöydän POS-ratkaisun välillä. Kun tilaukset voidaan aloittaa heti keittiön toimesta palvelimen kädestä, se vähentää odottelua palvelujen välillä, jolloin palvelimet voivat vaihtaa pöytiä nopeammin. Näin kävi Frankie DiCarlantoniolle, Scaffidi Restaurant Groupin omistajalle Ohiossa, jonka alkoholin myynti kasvoi 22 % aloitettuaan käyttää Square Mobile POS Solution for Restaurants -ratkaisua.
  • Vähemmän peruutuksia varastosta loppuneiden tuotteiden vuoksi: Kun tilauksen vastaanottamisen ja lipun valmistamisen välillä on viive, tämä jättää tilaa varastotasoon liittyville eroille, mikä johtaa johtajan peruutuksiin ja ajanhukkaan. Kun palvelimet käyttävät POS-järjestelmää pöydässä, tilaukset välitetään välittömästi keittiön KDS-järjestelmään. Samalla palvelimet näkevät keittiössä loppuneet tuotteet reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että he voivat pitää asiakkaat ajan tasalla ja välttää pettymyksen, joka syntyy tilattaessa ruokaa, jota ei ole enää saatavilla. Scaffidi Groupin ravintoloissa, kun palvelimet alkoivat käyttää kannettavia kassalaitteita tilausten vastaanottamiseen, DiCarlantonio näki peruutusten laskun 57 %.
  • Aika kouluttaa henkilökuntaa työskentelemään useammilla tilauskanavilla: Kun POS-ratkaisusi ja muut hallintatyökalut ovat helppokäyttöisiä, avaat enemmän mahdollisuuksia. Ravintolan omistajien ei tarvitse omistaa tiettyjä henkilökunnan jäseniä palvelin-, isäntä- tai pöytävirkailijarooleihin. Sen sijaan he voivat kouluttaa henkilöstöään, jotta he voivat vaihtaa rooleja tilausmäärien ja vaihtelevien tarpeiden mukaan. Omistajat ja henkilökunta saavat joustavuutta sopeutuakseen äkilliseen verkkotilausvirtaan esimerkiksi sateisena päivänä tai asiakkaiden tulvaan baarissa, kun lähistöllä pelataan paikallista peliä.
  • Parempi asiakaskokemus lisää uskollisuutta: Sujuva asiakaskokemus on avain kanta- ja kanta-asiakaspohjan rakentamiseen. Pöydässä tilaaminen ja maksaminen vähentää virheriskiä ja virtaviivaistaa tilaus- ja maksuprosessia luoden asiakkaillesi nopean ja miellyttävän kokemuksen.

Yhä useammat ravintolat huomaavat pöytien tilaamisen voiman ja huomaavat, että se voi auttaa heitä tekemään enemmän kuin he koskaan kuvittelivat. Kannettava POS-laite, joka on tarpeeksi pieni mahtumaan palvelimen esiliinataskuun, voi nostaa keskimääräistä sekkiarvoa, lisätä palvelinvihjeitä, vähentää juomarahaa ja tyhjiöitä sekä parantaa asiakkaan kokemusta. Se voi auttaa ravintoloita lisäämään myyntiä, vaikka henkilökuntaa olisi rajoitetusti. Mielestäni tämä on avain ravintoloitsijat palauttamiseen uuden ravintolaaikakauden kuljettajan paikalle. Vielä parempi, se asettaa huomion vieraanvaraisuuteen ja kannattavuuteen takaisin sinne, missä se kuuluukin.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *