Kuinka käyttää Instagram-ostettavia viestejä myymiseen sosiaalisessa mediassa

Instagram on yksi parhaista alustoista yhteydenpitoon potentiaalisten asiakkaiden kanssa sosiaalisessa mediassa. Kun otetaan huomioon yleisön koko, ei ole epäilystäkään siitä, että vahva läsnäolo alustalla voi auttaa vahvistamaan brändiäsi. Hyvä uutinen on, että ihmiset etsivät rakastamiaan brändejä: Instagramin mukaan 80% Instagram-käyttäjistä seuraa vähintään yhtä brändiä ja 60% sanoo löytäneensä tuotteen alustan kautta.

Ostoksilla varustetuilla Instagram-postauksilla voit myydä tuotteita suoraan ostajien syötteistä. Käyttäjät voivat selata, tehdä ostoksia ja maksaa ostoksia poistumatta sovelluksesta. Ihmiset hakevat inspiraatiota Instagramista, ja alustalla myymällä voit jakaa valokuvia, jotka osoittavat, kuinka tuotteitasi käytetään tosielämässä, mikä luo optimaalisen myyntiympäristön.

Haluatko lisätä bränditietoisuuttasi ja lisätä verkkomyyntiäsi? Yhdistä Square Online Store -tuoteluettelosi Instagram-tiliisi luodaksesi viestejä tehdäksesi ostoksia ja tehdäksesi seuraajistasi ostajia.

Jos sinulla ei ole Square-verkkokauppaa, voit hyväksyä tuotteen maksun verkossa Instagramissa Square Online Checkoutin avulla. Square Online Checkout luo yksinkertaisen verkkomaksulinkin tai -painikkeen. Linkitä vain tuotteesi nimi ja hinta, ja voit jakaa linkin Instagram-biossasi tai Instagram-julkaisussa. Opi aloittamaan Square Online Checkout.

Aloita postaukset ostoksia varten

Yhteyden muodostaminen Instagramiin postausten luomiseksi ostoksia varten on helppoa ja kestää vain muutaman vaiheen, mutta joitain vaatimuksia on ensin täytettävä:

Kun olet valmis, siirry kojelaudan Verkkosivusto-sivulle ja napsauta Social ja valitse sitten Instagram. Aloita napsauttamalla ”Määritä” ja huomioi ”readme”-ponnahdusikkunan tiedot. Napsauta painiketta vahvistaaksesi ja jatkaaksesi Facebookissa.

Yhdistä Facebook-sivu, asenna Facebook-pikseli ja tuo tuotteesi noudattamalla ohjeita luodaksesi luettelon, joka synkronoituu automaattisesti tuoteluettelosi kanssa. Kun olet valmis, kojelautaasi päivitetään yhdistetty Facebook-tili.

Yhdistä sieltä Facebook Business Manager -tili ja lisää Instagram Business -profiilisi. Varmista, että Instagram-tilisi on muutettu ”Business”-muotoon ja että olet tietoinen Instagram-ostoksia koskevista vaatimuksista.

Kun Instagram on tarkistanut ja hyväksynyt luettelosi ja tilisi ostospostauksia varten, voit alkaa merkitä verkkokauppasi tuotteita viesteihisi.

Postauksen luominen ostoksia varten

Aloita luomalla uusi tavallinen Instagram-viesti tai avaamalla olemassa oleva viesti. Voit koodata enintään viisi tuotetta yhtä kuvaa tai videota kohden ja enintään 20 tuotetta usean kuvan julkaisussa, mutta vähemmän on enemmän. Valokuvan ylikuormittaminen liian monilla koodeilla voi olla hämmentävää, mikä vähentää todennäköisyyttä, että ostaja valitsee tuotteen. Napauta ”Tag Products” jakamisnäytössä, valitse tuote luettelosta ja aseta koodi tuotteen viereen kuvassa. Jaa sitten viestisi.

Instagram-käyttäjät voivat tunnistaa ostosviestin ostoskorikuvakkeesta. Kun käyttäjä vie hiiren osoittimen tuotteen päälle, näkyviin tulee etiketti ja hinta. Ostaakseen käyttäjä klikkaa tuotesivua. Älä lopeta tähän: kun olet tehnyt yhdeksän ostospostausta, Instagram-tilillesi lisätään myös Store-syöte profiiliisi, josta asiakkaat pääsevät suoraan tuotteisiisi.

Muuta postaukset ostoista myynneiksi

Kun tilisi on määritetty, keskity myyntiin, mutta ole valikoiva koodaamasi Instagram-julkaisujen suhteen. Asiakkaat haluavat olla yhteydessä brändeihin sosiaalisen median kautta, eivät mainosten pommitettuja. Muista, että mainosviestien tulee olla osa yleistä Instagram-sisältöstrategiaasi.

Varmista, että ostosviestisi vastaavat muiden jakamiesi viestien brändiä ja estetiikkaa. Kun potentiaalinen asiakas vierailee profiilisivullasi, et halua joidenkin viestien olevan ristiriidassa muiden kanssa. Instagram on visuaalinen alusta, ja viestien tulee olla aitoja. Vaikka suodattimet voivat parantaa kuvia, haluat olla varma, että tuotteesi näkyvät oikein, mikä luo asianmukaiset odotukset ostajille ja lopulta välttää palautukset.

Käyttäjien luoma sisältö

Harkitse seuraavaksi käyttäjien luoman sisällön sisällyttämistä sosiaalisen median markkinointistrategiaasi. Kuluttajat pitävät käyttäjien luomia viestejä 76 % luotettavampina kuin brändimainonta Adweek. Julkaise uudelleen asiakkaidesi jakamia kuvia, joissa on brändisi. Lisää koodeja, jotta ne ovat käytettävissä. Tietysti pyydä lupa kuvan julkaisemiseen uudelleen ja anna asiakkaalle kunnia postauksen valokuvasta.

Voit myös tehostaa myynninjälkeistä strategiaasi Instagramissa tekemällä yhteistyötä vaikuttajan postauksessa. Vaikuttajan saaminen puhumaan tuotteistasi ja jakamaan ne oikealle yleisölle on voimakas hyväksyntä, joka voi lisätä myyntiä.

Instagramin hashtagit

Lopuksi, älä unohda hashtageja. Sprout Socialin mukaan viestit, joissa on vähintään yksi hashtag, herättävät 12,6 % enemmän kiinnostusta sisältöön kuin viestit, joissa ei ole. Voit käyttää Instagram-viestissäsi jopa 30 hashtagia, mutta optimaalinen määrä on 11. Sisällytä brändätty hashtag kaikkiin viesteihisi, kuten yrityksesi nimeen, jotta ostajat voivat etsiä ja löytää niitä. yhtiösi. Ajattele osuvia hashtageja, joita ostajat voivat käyttää tuotteidesi etsimiseen, ja tutki kilpailijoitasi pysyäksesi trendien tasalla.

Ostosten tekemisen mahdollistavien julkaisujen tuotto

Seuraa eniten myyntiä tuottavien viestityyppien tyyppiä. Seuraa altistumisia, mikä tarkoittaa, kuinka moni on nähnyt julkaisusi, ja sisällön sitoutumista, mikä tarkoittaa, kuinka usein viesteistäsi tykätään, niitä kommentoida tai jakaa . Nämä tiedot auttavat sinua löytämään viestit, joita asiakkaasi haluavat saada, joten voit sijoittaa aikasi uudelleen siihen, mikä toimii.

Ostokset Instagram-viestit tarjoavat visuaalisen ja dynaamisen tavan lisätä sitoutumista ja myyntiä. YOTPO:n mukaan vähintään 30 % kuluttajista on tehnyt ostoksen suoraan Instagram-julkaisun seurauksena. Ostospostauksista voi tulla tärkeä osa sosiaalisen median markkinointistrategiaasi.

Kasvata bränditietoisuuttasi verkossa ja myy tuotteitasi ammattimaiselta näyttävällä verkkokauppasivustolla Square Online Storen avulla.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *