Kuinka jälleenmyyjät voivat valmistautua vuoden 2022 lomakauteen

Vaikka vuoden 2022 lomakauden odotetaan vaivanvan inflaatiota, viipyvää pandemiaa ja toimitusketjuongelmia, kanadalaiset ostajat odottavat silti kuluttavansa lahjoihin yhtä paljon kuin viime vuonna. Itse asiassa 60 % vastaajista sanoi etsivänsä enemmän löytöjä tänä vuonna Kanadan vähittäiskaupan neuvoston mukaan.

Yritysten on kilpailtava luovasti ja organisoitava itsensä hyvin yrittääkseen erottua kilpailijoistaan ​​ja hyödyntääkseen lomakauden.

Tässä on yhdeksän tapaa valmistaa yritystäsi lomamyyntiin.

1. Luo saumaton ostoskokemus.

Inflaatiosta johtuen monet kuluttajat ovat erittäin varovaisia ​​sen suhteen, mitä he laittavat ostoskoriinsa kaikissa kaupoissa säästääkseen rahaa aina kun mahdollista. Olitpa myymässä verkossa, henkilökohtaisesti tai näiden kahden yhdistelmällä, monikanavainen kaupankäynti ei ole koskaan ollut tärkeämpää, varsinkin kun otetaan huomioon, että ostajat odottavat tekevänsä 37 % ostoksistaan ​​verkossa tänä vuonna. Lisäksi 81 % heistä sanoo, että myymälässä houkuttelee usein sekä alennettuja hintoja että alennuksia. Siksi on tärkeää varmistaa, että hinnat ja tärkeät tarjouksesi ovat selkeästi tunnistettavissa sekä myymälässä että verkkokaupassa, jotta asiakkaat voivat tehdä päätöksensä helpommin ja parantaa mahdollisuuksiasi myydä myyntiä.

Samoin monikanavainen kaupankäynti auttaa tarjoamaan asiakkaille paremman käyttökokemuksen synkronoimalla varaston verkkokaupan ja fyysisen myyntipisteen välillä, jolloin ostajat voivat tietää reaaliajassa saatavilla olevat tarjoukset ja tuotteet.

2. Tarjoa alennuksia.

Erikoismyynti, alennukset ja muut tarjoukset ovat helppoja tapoja kompensoida kuluttajien jatkuvasti kasvavia kustannuksia ja mahdollisesti parantaa tulostasi.

Square Dashboardista voit helposti tarkastella mittareita, kuten myytyjen tavaroiden kustannuksia, jotta voit määrittää parhaat tarjoukset.

Kun olet luonut alennukset, jaa ne asiakkaillesi rohkaistaksesi heitä nauttimaan siitä, kun aika on oikea. Sähköposti- tai tekstimarkkinointi on loistava tapa lisätä myyntiä ja pysyä ajan tasalla kuluttajien kanssa heidän liiketoimintansa keskellä.

3. Mukavuus on avainasemassa.

Mukavuus on edelleen päivän asia tänä vuonna, sillä ostajat etsivät enemmän kuin koskaan tapoja säästää polttoainetta, yhdistää elintarvikkeita ja alentaa toimituskuluja. Square Onlinen avulla voit määrittää toimitusvaihtoehtoja, kuten verkkokaupan, klikkaa ja vedä noudon myymälästä ja noudon ovelta, jotta ostajat voivat tehdä ostoksia samalla kun tekevät jotain muuta.

Square for Retailers -sovelluksen aloitusopas

Myy älykkäämmin upouudella jälleenmyyjille tarkoitetun myyntipisteratkaisumme avulla

4. Älä säästä lahjakorteilla.

Lahjakortit ovat lahjoja, jotka miellyttävät aina, samalla kun ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden kasvattaa tulojasi, jos kohtaat ajoittain pulaa myydyimmistä tavaroistasi. Lahjakorttien räätälöiminen yrityksesi väreillä Squaren avulla rohkaisee asiakkaita ostamaan lahjoja ystävillesi ja läheisillesi kohtuulliseen hintaan samalla, kun se vahvistaa tuotekuvaasi. Ne ovat myös nopeasti saatavilla verkossa tai henkilökohtaisesti viime hetken ostajille, ja ne ovat käteviä mahdollisten toimitusongelmien varalta.

5. Suunnittele pysyäksesi edellä.

Tulevaan lomakauteen valmistautuminen ei tarkoita tyhjästä aloittamista. Viittaamalla viime vuoden myydyimpiin tuotteisiin käyttämällä analytiikkaa Square Dashboardissasi, voit suunnitella varastosi asianmukaisesti varmistaaksesi, että sinulla on hyvät varastot. Myyntitiedot voivat myös auttaa sinua päättämään, mitkä tuotteet kannattaa esitellä markkinointi- ja sosiaalisen median kampanjoissasi ja mitkä ovat suosituimpia tietyissä tarjouksissa.

Square Dashboard voi myös auttaa sinua ymmärtämään ruuhka-aikojasi, jotta voit palvella myymälääsi vastaavasti.

6. Palkitse uskollisuus.

Rahan käyttäminen voi olla hieman helpompaa, kun on vähän ylimääräistä. Aikana, jolloin asiakkaat haluavat leikata kustannuksia, heidän saaminen käyttämään rahaa, joka lopulta palautetaan heille jollain tavalla kanta-asiakasohjelman kautta, on loistava tapa kannustaa ostoksia. Square POS Loyalty -lisäosan avulla uudet ja palaavat asiakkaat voivat rekisteröityä kassalla tai verkossa, jotta he voivat alkaa ansaita pisteitä riippumatta siitä, missä he myyvät ja miten he ovat ostaneet. Samoin voit segmentoida asiakkaat heidän ostokäyttäytymisensä perusteella Square Dashboardin avulla kannustaaksesi asiakkaita kasvattamaan kulutustaan.

7. Tee maksuista joustavia.

Yleinen hintojen nousu saattaisi ehkäistä kuluttajia ostamasta kalleimpia tuotteita tänä vuonna. Voit helpottaa ostamista tarjoamalla heille joustavia maksuvaihtoehtoja. ”Osta nyt, maksa myöhemmin” -vaihtoehdot, kuten Afterpay, tekevät korkeahintaisista tuotteista tai yleensä isoista lippujen ostoista helpommin saatavilla asiakkaille tämän vuoden budjetilla.

8. Optimoi työvoimasi.

Koska henkilöstöpula jatkuu eri puolilla maata, on tärkeää rekrytoida henkilökuntaa lomaruuhkaa varten. Mobiili POS-ratkaisut voivat auttaa sinua optimoimaan henkilöstöäsi ja parantamaan asiakaskokemusta antamalla ostajille mahdollisuuden maksaa missä tahansa myymälässäsi, mikä johtaa nopeampaan ja yksilöllisempään kassalle. Voit tehdä myynnin, käsitellä maksuja, hallita palautuksia ja vaihtoja ja jopa kannustaa asiakkaita rekisteröitymään kanta-asiakasohjelmaasi, kaikki muualla kuin tiskillä.

9. Varmista asianmukainen toimittajien hallinta.

Jos yrityksesi on vahvasti riippuvainen tavarantoimittajista, tiedät jo, kuinka tärkeää on hoitaa suhteitasi heidän kanssaan hyvin. Mutta lomien lähestyessä toimitusketjuun liittyvien ongelmien aikana toimittajallasi voi olla useita muita asiakkaita, tilauksia ja määräaikoja hoidettavana kerralla, mikä voi vaikuttaa liiketoimintaasi. Squaren jälleenmyyjien hallintaominaisuuksien avulla voit asettaa ja hallita määräaikoja ennakoivasti varmistaaksesi oikea-aikaisen lomatoimituksen.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *