Kuinka Interacin, Squaren ja Calgaryn suosikkiurheilufranchising-yritykset yhdistivät voimansa tukeakseen pk-yrityksiä

Julkaistu yhteistyössä Interacin kanssa.

Vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä kaksi Calgaryn joukkuetta, NHL Flames ja CFL Stampeders, avasivat pitkän tauon jälkeen ovensa uudelleen innokkaille faneilleen. Stampedersin tapauksessa he olivat odottaneet 698 pitkää päivää mahdollisuutta rohkaista joukkuettaan uudelleen McMahon Stadiumilla.

Haaste: Kuluttajien maksutavat olivat muuttuneet pandemian seurauksena. Mutta McMahon Stadium ja Scotiabank Saddledome, Flamesin koti, riippuivat edelleen enimmäkseen käteismaksuista. Tämä oli paljon vähemmän kätevää kuin nopeat lähimaksut, joihin ihmiset olivat tottuneet, ja käteisen käsittely oli aina ollut toiminnallinen este Calgary Sports and Entertainment Corporationille (CSEC), joka on molempien joukkueiden emoyhtiö. .

Interac, Square ja CSEC ovat siksi yhdistäneet voimansa ratkaistakseen tämän ongelman. He hyödynsivät Interac Debit lähimaksujen yleisyyttä, nopeutta ja mukavuutta ja ottivat käyttöön helposti asennettavat Square Register- ja Square Terminal -myyntipistejärjestelmät, jotta fanit voivat maksaa välipaloistaan ​​nopeammin. , heidän juomiaan ja muistojaan. Ja tekemällä yhteistyötä nämä kolme tärkeää organisaatiota ovat tarttuneet tilaisuuteen edistää liiketoimintaa yli 55 000 pk-yritykselle, jotka ohjaavat Calgaryn taloutta, antaen kaupungin asukkaille mahdollisuuden rohkaista sekä paikallisia yrittäjiä että suosikkitiimiään.

Lisätietoja siitä, kuinka tämä yhteistyö syntyi Calgaryn urheilufaneille ja pienyrityksille #YYCSpotlight-kilpailun kautta, Interac puhui Interacin asiakasratkaisuista ja sijoittajasuhteista vastaavan johtajan Isabel Leen kanssa. Karisa Marran kanssa, myyntijohtaja, Square Canada; ja Jason Johnsonin, CSEC:n kumppanuusmyynnin johtajan kanssa.

Kerro meille maksuongelmasta, joka alun perin sai sinut yhdistämään voimasi?

Jason Johnson, CBSC: Maksut olivat suurin kompastuskivemme stadioneilla. Ennen pandemiaa otimme vastaan ​​pääasiassa käteistä, mikä vaati paljon aikaa ja vaivaa, varsinkin rahan antaminen. Meidän piti omaksua uusia teknologioita, ja myyntipiste oli meille etusijalla.

Isabel Lee, Interac: Ennen näiden tilojen uudelleen avaamista vuonna 2021 Saddledomen tai McMahon Stadiumin peliin osallistujat maksoivat enimmäkseen käteisellä. CSEC tiesi kuitenkin, että tämä kokemus oli kaukana optimaalisesta amatööreille. Lisäksi, kuten oma tutkimuksemme osoitti, kuluttajat olivat pandemian aikana omaksuneet massiivisesti lähimaksuja ilmiössä, jota kutsumme ”suureksi muutokseksi”. Oli ehdottomasti tullut aika parantaa Calgaryn urheilufanien kokemusta modernisoimalla maksuvuorovaikutuksia. Viime kädessä yhteysmaksuissa on kyse asiakkaiden asettamisesta etusijalle.

Karisa Marra, aukio: Mietimme pitkään ja hartaasti, kuten CSECkin, koko ajan ihmisten jonottamista, mikä sai meidät kysymään itseltämme, kuinka luoda todella hieno kokemus asiakkaillemme ja kuinka ottaa käyttöön paras Kanadassa käytettävissämme oleva teknologia. Ei ole yllättävää, että Interac Debit on yksi yleisimmistä maksutavoista, joita näemme alustoillamme eri puolilla maata. Koska CSEC ei tarjonnut tätä palvelua asiakkailleen stadioneilla, se menetti myynnin tai ainakin loi lisäesteitä ihmisille, jotka haluavat ostaa tavaroita otteluiden aikana.

Square Register: maksaminen ja myyntipistetoiminnot on tehty helpoksi.

Ensimmäinen täysin integroitu maksupääte kaikille toimialoille.

EI SANAAKAAN : Halusimme lyhentää kaupankäyntiaikoja, minkä saavutimme yhdessä. Pystyimme palvelemaan ihmisiä jonossa ennennäkemättömällä vauhdilla, mikä paransi fanikokemusta, koska jonot eivät vain lyhentyneet, vaan myös liikkuivat nopeammin ja ihmiset pystyivät asioimaan hyvin yksinkertaisella ja sujuvalla tavalla.

KM: [Le fait d’offrir des paiements numériques rapides et sans contact] antaa faneille mahdollisuuden palata nopeasti paikalleen – tai pysyä siellä tilaamalla suoraan sieltä – mikä on iso plussa. Se on erittäin tärkeää asiakkaillemme.

Julkaisemalla kehittyneen lähimaksujärjestelmän kahdella suurella stadionilla halusit myös osoittaa, kuinka helppoa on modernisoida myyntipisteitä kaikenkokoisille yrityksille. Voitko kertoa meille lähimaksujen skaalautumisesta?

HÄN: Yritykset, varsinkin pienet, panostavat edelleen lähimaksuvaihtoehtojen käyttöönottoon myyntipisteissä.

Sekä Square että Interac ovat pyrkineet helpottamaan sitä. Kymmenen vuotta sitten olisi kestänyt useita viikkoja luodaksesi kauppiastilin, käydä läpi seulontaprosessi ja saada tarvittava hyväksyntä laitteesi hankkimiseen. Tänään voit tilata päätteen ja ladata sovelluksen, niin olet valmis vastaanottamaan maksuja muutamassa minuutissa. Se on hienoa, koska kaikenkokoiset yritykset, jopa pk-yritykset, voivat aloittaa toimintansa ilman, että niiden on ylitettävä monia esteitä. Toisin sanoen, onko sinulla uusi yritys, jolla ei ole vielä paljon pääomaa tai 45 000-paikkainen stadion, olet tasavertainen asiakkaillesi tarjoaman lähimaksutekniikan suhteen.

KM: [Nous démontrons que les avantages des paiements sans contact] ovat molemmat pienen myyjän ulottuvilla viljelijämarkkinoilla tai suurella stadionilla, joka on pohjimmiltaan ostoskeskus tai monitasoinen yritys saman katon alla. Tavoitteena on tukea kaikenkokoisia yrityksiä.

HÄN: Tämän yhteistyön tarkoituksena oli osoittaa, että kolme organisaatiota voisi yhdistää voimansa osoittaakseen lähimaksuratkaisun mukavuuden, mahdollisuudet ja skaalautuvuuden aivan ennennäkemättömässä mittakaavassa, tavoittaen tuhansia ihmisiä, jotka saapuvat laitokseen ja haluavat tehdä nopeita maksutapahtumia. voi osallistua peliin.

Mutta haluamme aina tehdä enemmän, kun teemme yhteistyötä muiden organisaatioiden kanssa. Meidän roolimme Interacissa on toimia ”liittäjänä”, olipa kyse sitten teknologiasta tai kanadalaisista yhteisöistä. Etsimme siis aina mahdollisuuksia luoda win-win-mahdollisuuksia koko matkan ajan, ei vain kumppanuuden jäsenille, vaan myös yhteisölle ja taloudelle. Tämän aloitteen myötä näimme mahdollisuuden hyödyntää CSEC:n suuria yleisöjä tukemaan paikallisia pk-yrityksiä.

EI SANAAKAAN : Organisaatiomme pyrkii aina sijoittamaan uudelleen Calgaryn yhteisöön. Kun aloimme keskustella Interacin ja Squaren kanssa, meillä oli ajatus käynnistää aloite, jonka avulla pk-yritykset voisivat mainostaa palveluitaan suurella alustalla.

HÄN: #YYCSpotlight-kilpailu oli tapa saada fanit mukaan antamalla heidän nimetä suosikkinsa paikallisesti pk-yritykseksi. Voittaja pk-yritys saisi palkinnon, mukaan lukien mahdollisuuden esitellä liiketoimintaansa Saddledomen ja McMahon Stadiumin mainostiloissa.

KM: #YYCSpotlight-kilpailu luo yhteisöllistä henkeä stadioneille, koska sen avulla fanit voivat nimetä vakiintuneita yrityksiä paikkakunnallaan. Se oli mielestäni ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen tapa yhdistää voimat ja luoda näkyvyyttä ja tietoisuutta Calgaryn liike-elämästä suurelle yleisölle urheilupelin aikana.

Isännöimme myös Small Business Summit -tapahtumaa, jossa he saivat yhteyden muihin yritysten omistajiin yhteisössä ja kuunnella johtajien puhuvan tavoista voittaa haasteita. Lisäksi keskustelimme työkaluista, mukaan lukien maksuteknologiat, joita pk-yritykset voivat käyttää jatkaakseen laajentumistaan. Pk-yritysten tukeminen on tärkeää Squarelle, ja se on arvo, jonka jaamme tiiviisti Interacin kanssa.

Miksi myös teidän kaikkien on tärkeää tukea pk-yrityksiä?

HÄN: Kanadassa pk-yritysten osuus kaikista kauppiaista on 97 prosenttia. He ovat tärkeitä Interacille, ja olemme sitoutuneet auttamaan heitä kasvattamaan liiketoimintaansa. Meillä on pitkä historia pk-yritysten vahvistamiseen sijoittamisesta. Interac auttaa heitä modernisoimaan maksujaan sopeutumaan muuttuvaan talouteen. Mutta haluamme vaikuttaa mielekkäästi muillakin tavoilla, olipa kyseessä sitten yhdistäminen yhteisöihin tai erilaisten yrittäjien talouslukutaitoohjelman tukeminen.

Vuonna 2021 tehdyn kyselyn perusteella saimme tietää, että suurin osa kanadalaisista on myös innokas tukemaan paikallisia yrityksiä. He tietävät, kuinka paljon he kamppailivat pandemian aikana.

KM: Ilman pk-yrityksiä talous pysähtyy. Ylpeämme kanadalaisina tulee näiden yritysten tukemisesta yhteisössämme, tavaroiden ostamisesta ihmisiltä, ​​jotka sijaitsevat lähellä meitä. Pk-yritykset ovat Kanadan talouden selkäranka. Meidän on edelleen kannustettava heidän kasvuaan varustamalla heille menestymiseen tarvittavaa teknologiaa.

Isabel, mikä tekee tästä aloitteesta onnistuneen Interacin näkökulmasta?

HÄN: Kuten aiemmin mainitsin, meillä on aina ollut ”liittäjä” rooli. Loistamme todella, kun saamme ihmiset tekemään todella hienon projektin. Interacilla on ainutlaatuinen kyky tuoda yhteen oikeat kumppanit luodakseen jotain taianomaista.

Mielestäni hyvä kumppanuus – Interacissa, mutta itse asiassa kaikkialla – syntyy, kun kaikilla sidosryhmillä on tavoite ja he kaikki pystyvät saavuttamaan sen. Tämän aloitteen tavoitteena oli konkreettisesti auttaa Calgaryn pk-yrityksiä uudella ja eri tavalla, saada yleisö mukaan ja vahvistaa pk-yritysten ääntä.

Esitämme nyt itseltämme seuraavat kysymykset: Lisääkö tämä aloite paikallisten pk-yritysten näkyvyyttä? Kasvaako näiden pk-yritysten myynti, kun he voivat ilmoittaa itsestään näiden otteluiden aikana? ”Keräämme nämä tärkeät tiedot jokaiselta voittajalta.

Mitä voit kertoa yritysten tähänastisesta vastauksesta #YYCSpotlight-kilpailuun?

EI SANAAKAAN : Kuulimme, että tämä kilpailu todella vauhditti heidän liiketoimintaansa ja tarjosi heille mahdollisuuden saada näkyvyyttä yhteisössä. Ensimmäinen voittaja oli Caitlynne Medrek YYC Princessistä. Caitlynne on aivan innoissaan saadessaan tilaisuuden mainostaa yritystään 20 000–30 000 fanin edessä ja näyttää mainoksiaan suurilla näytöillä lisätäkseen yrityksensä näkyvyyttä kansallisesti televisioiduissa otteluissa, mitä hänellä ei olisi koskaan ollut normaalisti. Saimme vertailukelpoista palautetta kaikilta palkinnon saaneilta yrityksiltä.

HÄN: Hänen reaktionsa oli niin aito ja spontaani. Oli koskettava hetki nähdä hänen silmänsä, kun hän näki yrityksensä logon syttyvän suurella näytöllä. Muistan, kun istuin Squaren ja CSEC:n kollegoideni kanssa: ”Tämä kilpailu on juuri sitä varten. »

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *