Kuinka hakea väliaikaista tarjousta?

Olet etsiä töitä lähellä sinua ja etsit säännöllisesti online-tarjouksia löytääksesi unelmiesi työpaikan. Kun yhtäkkiä Web-sivun mutkassa ilmestyy ilmoitus TYÖN paikasta, johon sinut on luotu. Tehtävän nimen, yrityksen kuvauksen, toimeksiantojen sisällön ja odotetun osaamisen jälkeen tarjouksessa täsmennetään, että työ on heti vapaa ja kyseessä on… välitoimeksianto! Voitko hakea, kun et ole rekisteröitynyt toimistoon? Tottakai ! Lip Safari selittää kuinka hakea määräaikaista työtä. Seuraa ohjetta! 😉

Kuinka lähettää hakemus määräaikaiseen työsuhteeseen?

Ensimmäinen askel varten hakea välitarjousta on lähettää hakemuksesi työpaikkailmoituksen, kuten LIP Safarin, kautta. Se ei voisi olla helpompaa! Voit lähettää profiilisi muutamassa vaiheessa:

 • Mukauta CV:täsi ilmoittamalla tutkintotodistuksesi, aikaisemmat työsi vastaavassa asemassa, taitosi ja parhaat pehmeät taitosi;
 • Mainitse sertifikaattisi ja valtuutuksesi;
 • Muista ilmoittaa yhteystietosi, jotta sinuun on helppo ottaa yhteyttä (erityisesti sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi).

Ja siinä mennään! LIP Safarissa voit hakea työtarjousta muutamalla napsautuksella suoraan sivustollamme. Sinulla on mahdollisuus luoda tili seurataksesi hakemuksiasi tai vastataksesi suoraan ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään ehdokastilaan! helppoa!

Etkö ole vielä luonut CV:täsi? Ei ongelmaa ! Noudata kaikkia neuvojamme ja kirjoita tehokas CV osoittaaksesi, että sinulla on kaikki tehtävään tarvittavat taidot! Jos profiilisi vastaa työtarjouksen takana olevan yrityksen tarpeita, tilapäisen toimiston yritysjohtajat ja konsultit ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja olla mukana kokoamassa rekisteröintitiedostosi!

Rekisteröintitiedoston elementit välitarjouksen hakemiseksi

Hakemuksesi jälkeen yrityspäällikkö ottaa sinuun yhteyttä viimeistelläkseen tiedostosi ja salliakseen sinun palkkaamisen väliaikaiset toimeksiannot. Kun menet toimistoon ensimmäistä kertaa rekisteröityäksesi tilapäiseksi työntekijäksi, tarvitset useita asiakirjoja.

Henkilöasiakirjat väliaikaisen työntekijän tiedostoon

 • Kansallinen henkilökortti tai voimassa oleva oleskelulupa, joka oikeuttaa työntekoon Ranskan alueella;
 • Sinun elintärkeä korttisi;
 • Tuore todiste osoitteesta;
 • pankkitilin numero;
 • BTP-kortti tarvittaessa ammatissasi.

Ammatilliset asiakirjat tilapäiseen työhön

Tiedostosi viimeistelemiseksi tilapäistoimistossa tarvitset myös:

Tai

 • Viimeinen työsopimuksesi

Tai

Yhtä hyvin kuin

 • Ajantasainen lääkärintarkastus.

Tietyissä tehtävissä vuokratyövoimatoimisto voi pyytää sinulta lisäasiakirjoja ilmoittautumisen yhteydessä, kuten rikosrekisteriä, kuljettajakorttia tai ajokorttia.

Mitä etuja väliaikaisesta tarjouksesta on?

Vaikka vuokratyö on monien ennakkoluulojen kohteena, yhä useammat yritykset valitsevat tämän ratkaisun. Tarjous määräaikaisesta työsuhteesta voi liittyä mihin tahansa ammattiin, minkä tahansa pätevyystason osalta, mukaan lukien johtotehtävät. Yhä useampia ammatteja harjoitetaan tilapäistyönä, kuten sairaanhoitajat, kirjanpitäjät, kehittäjät jne. Vuokratyöntekijäksi tulemisella voi todellakin olla monia etuja:

 • Löydä työpaikka nopeammin tilapäistoimistosi avulla;
 • Hyödynnä projektipäälliköiden liiketoiminnan asiantuntemusta;
 • Luota työnhakusi omistautuneelle tiimille, joka tarjoaa sinulle profiiliisi mukautettuja tehtäviä;
 • Antaa sinulle uuden kokemuksen, jos etsit ensimmäistä työpaikkaa tai uudelleenkoulutusta;
 • Tutustu eri aloihin ja yrityksiin;
 • Kehitä ammatillista verkostoasi;
 • Todista itsesi yrityksessä ja hanki ehkä vakituinen työsopimus!
 • Rikastuta CV:täsi asiaankuuluvilla kokemuksilla;
 • Välipalkan lisäksi (mikä ei ole vähäpätöistä 😋) saa etua irtisanomiskorvauksista ja lomakorvauksista;
 • Joustavuutta työelämässäsi!

Vastaa väliaikaiseen tarjoukseen ja yksinkertaista työnhakuasi!

Suuri etu ilmoittautuminen työvoimatoimistoon on neuvoja ja tukea, jonka saat ilmaiseksi! Työsi tuntevien ammattilaisten kuunteleminen työllisyydelle omistetussa rakenteessa antaa sinun tuntea olosi vähemmän eristettyksi tutkimusmatkallasi.

Lisäksi väliaikainen konsulttisi voi opastaa sinua a Koulutuskurssit mukautettu profiiliisi, jotta voit hankkia uusia taitoja ja edistyä ammatissasi! Ensimmäisen määräaikaisen työsopimuksen jälkeen toimistosi voi tarjota sinulle uusia toimeksiantoja tai jopa CDD- ja CDI-asemat. Sinun ei tarvitse käydä läpi työpaikkoja, lähettää kymmeniä ansioluetteloita ja moninkertaistaa ei-toivottuja hakemuksia! Valitsemalla määräaikaisen työn voit yksinkertaistaa työnhakuasi ja suorittaa erilaisia ​​toimeksiantoja!

Hyödynnä vuokratyöntekijöiden edut

Vuokratyöntekijät voivat hyötyä FASTT palvelut (Sosiaalinen toimintarahasto vuokratyötä varten). Tämä organisaatio pyrkii helpottamaan vuokratyöntekijöiden elämää heidän jokapäiväisen elämänsä eri osa-alueilla. Voit saada apua esimerkiksi asunnon vuokraamiseen tai ostoon pääsemiseen, rahoitusneuvontaan, lastenhoito- tai autonvuokrausratkaisuihin tai jopa lomiin edullisin hinnoin.

FASTT:n ansiosta määräaikaisessa työssä olevat työntekijät pääsevät myös koulutukseen, henkilökohtaisiin haastatteluihin ja osaamisarviointeihin. Näin ollen määräaikainen työ mahdollistaa senparantaa työelämääsi ja auttaa sinua saavuttamaan projektisi.

Löydä sinulle sopiva väliaikainen tarjous LIP Safarista

Olipa ammattisi, toiminta-alasi tai taitotasosi mikä tahansa, siellä on varmasti a sinulle sopiva työtarjous LIP Safarissa. Tutustu ilmoituksiimme ja löydä vihdoin haluamasi työpaikka! Älä epäröi kääntyä erikoistuneen tilapäistoimiston puoleen saadaksesi mukanasi ja nähdä sinulle tarjottavan uusia tehtäviä.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *