Kuinka avata pop-up-kauppa

Pop-up-kaupat voivat auttaa nostamaan yrityksen uudelle tasolle koosta riippumatta. Näin aloitat ja avaat pop-up-myymälän tänään.

Pop-up-kaupat eivät ole enää vain trendi: pop-up-myymäläteollisuus kasvaa Kanadassa ja ympäri maailmaa. Brändit Zellersistä Sheiniin ovat järjestäneet omia pop-up -myymälöitä luodakseen uudenlaisen asiakaskokemuksen.

Nämä henkilökohtaiset, asiakaslähtöiset tapahtumat voivat auttaa yritystä nostamaan markkinointi- ja myyntitaktiikkansa uudelle tasolle koosta riippumatta. Tässä on mitä sinun tulee tietää pop-up-kaupoista, niiden eri muodoista ja siitä, miten voit avata pop-up-kaupan itse.

Mikä on pop-up-kauppa?

Pop-up-myymälä (joskus kutsutaan pop-up-kaupaksi tai flash-alennukseksi) on väliaikainen myymälä, jonka tarkoituksena on houkutella suuri määrä asiakkaita lyhyen ajan kuluessa. Nämä kiinteät myyntipisteet voivat vaihdella perinteisistä tiloista markkinakojuihin, ja koska niitä ei ole tarkoitettu pysyviksi, ne toimivat hyvin bränditietoisuuden luomisessa tai uusien tuotteiden esittelyssä.

Tässä on joitain pop-up-kaupan etuja:

 • Ole yhteydessä asiakkaisiin henkilökohtaisesti, mikä voi auttaa rakentamaan bränditietoisuutta ja brändiuskollisuutta.
 • Mahdollisuus tuoda markkinoille uusia tuotteita ja testata niiden houkuttelevuutta, usein halvemmalla kuin pysyvän fyysisen myymälän avaaminen.
 • Mahdollisuuden herättää innostusta yrityksestä tai brändistä strategisen markkinoinnin avulla.
 • Kyky tavoittaa ja kommunikoida asiakkaiden kanssa yhteisön tasolla, mikä voi olla erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka toimivat vain verkossa tai uusille yrityksille.
 • Tarjoa intiimi, henkilökohtainen asiakaskokemus, joka voi auttaa korostamaan brändin arvoja.

Pop-up-kauppojen tyypit

Pop-up-kaupat voivat vaihdella vähittäiskaupoista ruoka- ja juomakioskiin kokonaisiin elämyksiin. Vaikka pop-up-kaupassa tarjottavat tuotteet tai palvelut vaihtelevat, ajallisesti rajoitetun kokemuksen teema on yleensä sama.

Yleisiä pop-up-kauppoja voivat olla:

 • Pop-up kausiliikkeet tai lomakauden, Yleensä se keskittyy kausittaiseen trendiin, jouluostoksille tai lahjan antamiseen.
 • Teemalliset pop-up kaupat, jossa brändi hyödyntää keskeistä teemaa auttaakseen lanseeraamaan tai mainostamaan tiettyjä tuotteita tai kokemuksia.
 • Näytteihin keskittyvät pop-up kaupat, jossa yritys tarjoaa asiakkaille näytteitä elintarvikkeistaan ​​tai vähittäismyyntituotteistaan.
 • Interaktiiviset pop-up kaupat, joka voi sisältää suoria tuote-esityksiä tai muita tilaisuuksia, joissa ostajat voivat olla vuorovaikutuksessa tuotteen kanssa, koskettaa tai kokeilla tuotetta.
 • Pop-up-kampanjakaupat, mikä voi auttaa luomaan odotuksia uudelle tuotteelle tai idealle. Ne voivat keskittyä uusiin tuotteisiin, alennuksiin tai jopa rajoitetun ajan tuotetarjouksiin.
Square for Retailers -sovelluksen aloitusopas

Myy älykkäämmin upouudella jälleenmyyjille tarkoitetun myyntipisteratkaisumme avulla

Jos aiot isännöidä pop-up-myymälätapahtumaa, tässä on mitä tarvitset, jotta kokemus onnistuisi:

1. Valitse, mitä myyt pop-up-kaupassasi

Pop-up-kaupat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden strategiseen myyntiin. Ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, jotta asiakkaat voivat olla vuorovaikutuksessa tuotteiden kanssa, joita yleensä tarjotaan vain verkossa, tai tarjota heille erilainen kokemus kuin mihin he ovat tottuneet, kuten live-esityksiä, tuotteiden esittelyä henkilökohtaisesti tai valittujen mallistojen esittelyä. . Sinun tulisi keskittyä tiettyyn myytävään tuotteeseen tai teemaan tai joissakin tapauksissa käyttää ohikiitävää kokemusta testataksesi täysin uuden tuotteen lanseerauksen tuloksia.

2. Määrittele tavoitteesi

Liiketoimintatavoitteesi voivat auttaa määrittämään, minkä tyyppistä ponnahdusikkunaa haluat ylläpitää. Jos yrität rakentaa bränditietoisuutta, sinun kannattaa ehkä suhtautua ponnahdusmyymälään eri tavalla kuin jos testaat uuden tuotteen houkuttelevuutta.

Liiketoimintatavoitteesi voivat myös auttaa sinua päättämään, mihin tuotteisiin haluat keskittyä. Pop-up-kaupat voivat olla loistava tilaisuus lisätä näkyvyyttä tuotteille, joista asiakkaat eivät tiedä, auttaa myymään tiettyjä varastoja ja ohjata asiakkaita verkkokauppaasi tai yritykseesi.

3. Laske pop-up-myymälän hinta

Yksi pop-up-kauppojen tärkeimmistä eduista on, että ne ovat yleensä halvempia kuin pysyvä kauppa. Väliaikaisen elinkaarensa ja sijainnin joustavuuden ansiosta pop-up-myymälöillä on yleensä vähemmän taloudellisia sitoumuksia.

Ponnahduskaupasta avattaessa on kuitenkin otettava huomioon huomattavia kustannuksia (ja asioita, joita tarvitset), mukaan lukien:

 • Fyysisen paikan tai kioskin vuokraus
 • Näyttö- ja sisustuskomponentit
 • Henkilökunta
 • Markkinointi
 • Luvat
 • Tekniset asetukset (kuten maksujen käsittely)
 • Vakuutus

Onneksi pienet yritykset voivat silti luoda pop-up-myymälöitä pienellä budjetilla käyttämällä halvempia kivijalkakauppoja, tee-se-itse-näyttöjä ja sisustusta, ilmaista sosiaalisen median markkinointia ja kustannustehokkaita henkilökohtaisia ​​maksuratkaisuja.

4. Valitse sijainti

Pop-up-kauppoja voi olla kaikenmuotoisia ja -kokoisia, täydestä liikkeestä vapaasti seisovaan myymälään tai tapahtumaan. Mutta olipa pop-up-kauppasi muoto mikä tahansa, sen sijoituspaikan valinta riippuu tarjoamistasi tuotteista, pop-up-myymäläsi teemasta ja kohdemarkkinoista.

Tekijät, jotka voivat auttaa määrittämään pop-up-myymälällesi parhaan sijainnin, ovat sijainnin hinta, sivuston tarjoamat tarvittavat mukavuudet (kuten sähkö tai juokseva vesi), asiakkaiden kävijämäärä ja sijainnin asiakaskunta. .

Ponnahduskauppaa harkittavia paikkoja ovat:

 • Tyhjä kauppa alueella, johon olet päättänyt kohdistaa kohteen. Voit vuokrata tilan lyhyeksi ajaksi.
 • Tila ostoskeskuksessa, jossa on myyntikojuja tai kioskeja, on ihanteellinen pop-up-kaupoille.
 • Tila suuremmassa myymälässä tai tapahtumapaikassa, kuten vähittäismyymälässä tai viihdekeskuksessa, joka mahdollistaa pop-up-kaupan luomisen sen avoimeen tilaan.
 • Pop-up-myymälöille suunniteltu tila, joka tarjoaa lyhytaikaisia ​​vuokrasopimuksia, jotka on sovitettu erityisesti pop-up-myymälöihin.

Paikallinen julkinen tori, kuten maanviljelijätori tai käsityömessut, jonne suuri joukko asiakkaita tulee ostoksille ja kävelylle.
Mobiilitila, joka mahdollistaa joustavuuden sijainnin suhteen. Ruokarekat ovat loistava esimerkki liikkuvista pop-up-myymälöistä, mutta ne vaativat lisäpohdintaa kustannusten ja lupien suhteen.

Kauppatapahtuma tai toimialakohtainen tapahtuma, jossa asiakkaat ovat tulleet ostamaan tai oppimaan lisää tarjoamastasi tuotteesta.

5. Mainosta pop-up-kauppaasi

Pop-up-kaupassa ei voi koskaan olla liikaa markkinointia. Koska olet paikalla vain lyhyen aikaa, haluat mahdollisimman monen asiakkaan saavan tietoa. Ja jos pop-up-myymäläsi on teemallinen, kertaluonteinen tai kausiluonteinen, voit käyttää sitä eduksesi markkinointiponnisteluissasi.

Paras tapa aloittaa pop-up-kaupan markkinointi on sosiaalisen median kautta. Mainosta pop-up-kauppaasi yrityksesi sosiaalisen median tileillä ja merkitse muille tileille yleisö, joka saattaa olla kiinnostunut pop-up shopistasi. Varmista, että mainosviestisi on johdonmukainen ja säännöllinen, jotta pop-up-myymäläsi pysyy asiakkaiden mielessä ja rakenna pop-up-myymäläsi teeman tai tarkoituksen mukaan, jotta asiakkaat tietävät, mitä odottaa ja miksi heidän pitäisi olla.

Jos sinulla on jo asiakaskunta, kerro heille ponnahdusmyymälästäsi verkkosivustosi tai sähköposti- tai tekstiviestikampanjan kautta, jotta he tietävät missä olet ja milloin.

Kun olet valmis, varmista, että asiakkaat voivat löytää yrityksesi. Käyntikortit, QR-koodit, jotka linkittävät verkkosivustollesi, tai muu asiakkaille antamasi mainosmateriaali voivat auttaa heitä löytämään sinut.

6. Tee kassakokemuksesta saumaton

Kun asiakkaat ovat pop-up-kaupassasi, on tärkeää, että he voivat ostaa tuotteesi nopeasti ja helposti. Maksunkäsittelytyökalut, kuten luottokortinlukija, POS-järjestelmä ja jopa QR-koodimaksut, voivat auttaa yksinkertaistamaan kassalla maksamista mahdollistamalla nopean korttimaksujen ja digitaalisten maksujen keräämisen sekä sähköisen kuitin.

Maksujen kerääminen ei kuitenkaan ole viimeinen vaihe. Kun olet avannut pop-up-kaupan ja houkutellut asiakkaita, pidä heihin yhteyttä ohjaamalla heidät verkkokauppaasi. Kerro heille tulevista tapahtumista tai kampanjoista sähköpostimarkkinoinnin avulla tai kannusta heitä rekisteröitymään kanta-asiakasohjelmaan, joka innostaa heitä jatkamaan ostosten tekemistä kanssasi.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *