Kolme kanadalaista kahviyrittäjää puhuvat siitä, mikä saa heidän liiketoimintansa menestymään

Kun on kyse kahvilan avaamisesta ja pitämisestä, monet tekijät voivat vaikuttaa sen menestykseen. Olet ehkä kehittänyt tehokkaan markkinointisuunnitelman. Olet ehkä löytänyt ihanteellisen sijainnin. Olet valinnut kaiken yrityksesi hoitamiseen tarvittavien kohteiden luettelosta. Mutta mitä muuta voit tehdä saadaksesi yrityksesi menestymään ruuhkaisilla markkinoilla? Täällä kolme Square-kauppiasta ja kanadalaista kahviyrittäjää kertovat, mikä saa heidän yrityksensä menestymään.

Keskity yhteisöön

Julian Zadorozny on asunut Toronton Annexin kaupunginosassa vuosikymmeniä, joten kun oli aika valita paikka Chaveta Coffeelle, hän ja hänen vaimonsa ja osaomistaja Michelle Conte tiesivät tarkalleen missä he halusivat olla. ”Naapurialueemme on todella erityinen yhteisö”, Zadorozny sanoi. Teknisesti olemme pääkadun varrella, mutta olemme myös nurkan takana rauhalliselta asuinkadulta. Kahvilamme on erittäin kiireinen, sillä olemme pesulan vieressä ja aivan oven ulkopuolella on bussipysäkki. Saamme myös paljon suosituksia suullisesti, ihmiset tulevat eri puolilta kaupunkia, koska he kuulivat meistä alueen kanta-asiakkailtamme, jotka eivät voineet tukea meitä enempää”.

Chaveta Coffee on myös lyhyen kävelymatkan päässä Lighthousesta, paikallisesta ruokapankista, jolle kahvila lahjoittaa talvikuukausina. ”Yrityksemme on sitoutunut auttamaan ihmisiä yhteisössämme niin paljon kuin mahdollista”, sanoi Zadorozny. Avasimme juuri ennen COVID-19:ää, emmekä olisi selviytyneet pandemiasta ilman asiakkaidemme ja naapureidemme apua. Chaveta piti äskettäin ensimmäisen tapahtumansa Moto Socialin kanssa saadakseen ihmiset yhteen ja kannustamaan samalla Bathurst Streetin osuudella sijaitsevia kauppoja ja ravintoloita, jotka houkuttelivat satoja moottoripyöräharrastajia naapurustoon. . ”Moto Socialin tehtävänä on pitää yhteyttä paikallisten yhteisöjen ihmisiin, mikä on täysin linjassa filosofiamme kanssa”, sanoi Zadorozny. Ensimmäinen tapahtumamme heidän kanssaan oli valtava menestys, ja toivon, että voimme tehdä enemmän tulevaisuudessa.

Square Online -myynti

Muuta mikä tahansa yritys verkkoliiketoiminnaksi verkkokauppasivustolla.

Astu sisään sähköisen kaupankäynnin maailmaan

Kuten monet kanadalaiset, kondiittori ja reseptien kehittäjä Natascha Schwarzer irtisanottiin työstään COVID-19-pandemian alkaessa. ”Suklaareseptien kehittäjälle Calgaryssa ei ole paljon vaihtoehtoja”, Schwarzer sanoo. Joten minun piti löytää jotain uutta itselleni.” Hän löysi reseptin Beans to Bites, suklaapatukkaa muistuttavaan karkkiin, mutta valmistettu kahvista, ei kaakaosta. ”Halusin tehdä jotain täysin erilaista kuin mitä oli jo olemassa. Ihmiset rakastavat kahvia, ja ajattelin alkaa kokeilla. Noin kuuden kuukauden kuluttua sain lopullisen tuotteen, ja nyt tarjoamme Beans to Bitesille neljää makua.

Kun tuli aika myydä tuotteensa, rouva Schwarzer halusi tarjota asiakkaille mahdollisuuden ostaa verkkokaupasta, mutta hän ei tiennyt mistä aloittaa sähköisen kaupankäynnin suhteen. Silloin hän näki mainoksen Digital Main Streetin Googlen johtamasta shopHERE-ohjelmasta, joka rakentaa verkkokauppoja ja tarjoaa ilmaisia ​​neuvoja riippumattomille pienyrityksille ja taiteilijoille. ”Aluksi ajattelin, että se oli liian hyvää ollakseen totta, että sen täytyi olla huijaus”, hän sanoi. Mutta huomasin sen olevan sidoksissa hallitukseen, joten ajattelin kokeilla sitä.” Rouva Schwarzer ilmoittautui ohjelmaan ja piti sitä erittäin hyödyllisenä. ”Ohjelma sisältää erittäin hyödyllistä tietoa pienyrityksille. Oli mahtavaa, että sain kysyä neuvonantajaltani kysymyksiä ja saada vastauksia. Hän pystyi aina ohjaamaan minut oikeaan suuntaan. Ennen en tiennyt sähköisestä kaupankäynnistä mitään. Nykyään 50% myynnistäni tulee verkkokaupastani ja myyn jopa tukkumyyntiä kahvilalle Ontariossa. En olisi voinut tehdä tätä ilman Digital Main Streetiä”.

Kun hän ei myy papuja Bitesille verkossa, neiti Schwarzer löytyy usein paikallisilta viljelijöiltä. ”Aloitin paikallisilta viljelijöiltä ajatellen, että kaikki käyttäisivät käteistä, joten minun ei tarvinnut huolehtia korttien hyväksymisestä. Se oli virhe ja menetin paljon myyntiä.” Rouva Schwarzer sanoi, että hänen kauppapaikoilla työskentelevät kollegansa saivat hänet rekisteröitymään Squarelle. ”Ajattelin, että yritykseni ei ehkä ollut tarpeeksi suuri Squaren käyttämiseen, mutta noin 90 % kauppiaista, joita näin toreilla, käytti Squaren laitteita, joten otin askeleen. Se on hämmästyttävän helppokäyttöinen; verkkosivustoni ja verkkokauppani on rakennettu Squarella. Suosittelen sitä kaikille uusille verkkokaupan parissa.”

Etsi kumppanuuksia

Geoff Polci, palkittu omistaja ja perustaja Stereo Coffee Roasters -yrityksen, riippumattoman erikoiskahvinpaahtoyhtiön Torontossa, Ontariossa, oli ammattimainen paahtimo, jolla oli useita kahveja ja yli vuosikymmenen kokemus, kun hän tapasi Stéphane Deschênesin esittelyssä café au laitin taidetta Restaurants Canada -messuilla. Deschênes, Bare Oaks -perheen nudistipuiston omistaja ja ylläpitäjä, rohkaisi herra Polcia vierailemaan puistossa jonain päivänä. ”Vuoden 2021 loppupuolella halusin kokeilla jotain erilaista”, Polci sanoi. Sitten lopulta hyväksyin hänen tarjouksensa.” Naturismi, joka on täydellisen alastomuuden käytäntö sosiaalisessa ympäristössä, oli hieman erilainen tavallisesti ujolle Polcille, mutta hän rakasti Bare Oaksia niin paljon, että hänestä tuli puiston jäsen.

Pian sen jälkeen hän ja herra Deschênes keksivät idean luoda naturismin inspiroima kahvisekoitus. Se, mikä saattaa tuntua epätavalliselta yhteydeltä kahvinkeiton ja vaatteittoman elämäntavan välillä, oli täysin järkevää herra Polcille, joka loi Bare Blendin. ”Nudistit viettävät mielellään aikaa luonnollisessa tilassaan, ilman vaatteita, ja he pyysivät meiltä kahvia, joka on yhtä aitoa kuin he ovat. Bare Blend on paahto, joka paljastaa papujen aitouden ja tuo esiin kahvin todelliset maut”, sanoi Polci ja lisäsi, että nudistien positiivinen ja innostunut lähestymistapa kahviin sopii hyvin Stereon arvojen kanssa. , joka tuottaa kestävän ja reilun kaupan artesaanikahvia. ”Kuluttamamme laatu on osa sekä lisääntynyttä naturismin aistikokemusta että lähestymistapaa elää luonnollisempaa elämää”, Deschênes sanoi. Kahvin juominen liittyy myös sosiaalisuuteen ja jakamiseen, mikä sopii hyvin puistomme vahvaan yhteisöllisyyteen.”

Kumppanuus Bare Oaksin kanssa on herättänyt sekä huomiota että uusia asiakkaita Stereo Coffee Roastersille. He juhlivat äskettäin kansainvälistä kahvipäivää puiston ravintolassa, joka oli järjestänyt tilaisuuden kunniaksi kahvinmaistajaiset. ”Kaikki Bare Bistron espressokahvit valmistetaan Bare Blendillä ja kahvi on myynnissä Bare Boutiquessa”, Polci sanoi. Stéphane ja minä jopa esiintyimme kansallisessa radio-ohjelmassa puhumassa kumppanuudestamme, lisäsi herra Polci. Mielestäni pienyrityksen omistajana sinun täytyy joskus ajatella laatikon ulkopuolella. Mahdollisuuksia on kaikkialla, sinun on vain oltava varuillaan.”

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *