Johdon rekrytointi: 5 huomioitavaa asiaa

Kun yritys hakee ylimmän johdon virkaa, se voi olla erittäin työläs prosessi, joka vaatii paljon aikaa, energiaa ja rahaa.

Miksi johdon haku on niin vaativaa ja yleensä ulkoistettu ulkopuoliselle yritykselle? Koska pätevät korkean tason työntekijät eivät itse asiassa vastaa online-työilmoituksiin; löydämme ne!

Tässä on joitain tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon johdon hakuprosessin aikana.

1- Tunne ala

Se voi vaihdella uusimmasta tiedosta alan lahjakkuuksien tarpeista uusiin uusiin teknologioihin ja tietoon, mikä saa ihmiset lähtemään ja mikä saa heidät jäämään.

Monipuoliset kontaktit erikoisalalla ovat tärkeitä myös trendien ymmärtämisessä ja verkostoitumisessa, jotta saadaan suosituksia, ymmärtää eri näkökulmia ja saada selville, kuka on jättänyt jälkensä alalla. Se on vähän kuin johtajien rekrytoijan juorua, jos haluat.

Alan etsiminen edellyttää tutkimusta, jatkuvaa koulutusta ja johtajien rekrytointitietojesi pitämistä ajan tasalla.

2 – Suhteiden rakentaminen

Muistatko kun mainitsimme, että pätevimmät korkean tason työntekijät eivät välttämättä täytä lähettämiäsi paikkoja, vaan heidät on löydettävä? No, löytääksesi parhaat, sinun on luotava vahvat yhteydet parhaiden kanssa ja nähtävä yhteistyösi ainutlaatuisena tavoitteena luoda heille urapolku, ei vain täyttää avointa työpaikkaa.

Sinun on varattava aikaa tutustuaksesi näihin ihmisiin, tukeaksesi heitä ja selvittääksesi, mitä he tarvitsevat, ei vain nykyhetkeä, vaan myös tulevaisuutta varten. Heidän pitäisi tuntea, että he saavat sinulta henkilökohtaista huomiota, eivät vain numeroa asiakasluettelossasi.

Näihin asiakkaisiin on myös tärkeää ylläpitää yhteyttä myös paikan täytettyä. Heidän edistymisensä ja menestyksensä seuraaminen vain vahvistaa ihmissuhteita ja mainettasi sitoutuneena rekrytoijana!

Hallitset asioita, johdat ihmisiä.

– Grace Hopper, Yhdysvaltain laivaston amiraali

3 – Ymmärrä ihmisten luonnolliset refleksit

Kun ryhdytään johtajien rekrytointiin, kerätään selvää tietoa, kuten kokemuksia, CV:itä, referenssejä, tutkintoja, koulutusta jne. Kuitenkin ihmisen potentiaalin ytimessä ovat luonnolliset refleksit, liikkeellepanevat voimat, persoonallisuus luontaisia ​​piirteitä, jotka tekevät meistä sellaisia ​​kuin olemme.

Ehdokkaiden tunteminen tarkoittaa heidän vahvuuksiensa ja motivaation lähteiden tuntemista ja samalla sen tietämistä, missä tilanteissa he ovat vähemmän luonnollisia tai alueita, joilla heidän on panostettava hieman enemmän, koska he ovat vastoin sitä mitä he ovat. , tietysti.

Vielä parempi, kun ymmärrät työn vaatimukset ja vertailet odotuksia hakijasi persoonallisuusprofiiliin, voit määrittää, mitkä ovat hänen vahvuutensa ja missä he saattavat tuntea olonsa vähemmän mukavaksi, jotta voit luoda tarpeisiinsa sopivan kehityssuunnitelman.

Psykometrisen testin avulla saat hakijasta tietoa, joka ei aina ole ilmeistä kirjallisesti tai haastattelun aikana. Se voi myös auttaa havaitsemaan mahdollisen burnoutin ja kyvyn käsitellä stressiä, jotka kulkevat käsi kädessä tämän tason asemien kanssa.

4 – Tunnista organisaatiokulttuuri

Nyt kun tunnet ehdokkaasi sisältä ja ulkoa, tiedä, että johtajahaku tarkoittaa myös sen yrityksen kulttuurin ymmärtämistä, joka hakee ylimmän johdon tehtävää. Se, miten heidän työntekijänsä ovat vuorovaikutuksessa, heidän käyttäytymisensä, arvonsa, visionsa, sosiaaliset normit ja jopa johtamistyylit voivat kaikki olla osa organisaation eetosta.

Luomalla organisaation menestyksen vertailukohta on mahdollista määrittää todennäköisyys, että ehdokas on a sovi siinä kulttuurissa ja sen jälkeen, missä hänellä on taipumus poiketa normista. Se voi myös helpottaa kahden samanlaisia ​​tehtäviä tarjoavan yrityksen erottamista toisistaan. Joskus henkilö sopii parhaiten johtamaan tiettyä tiimiä, organisaatiossa, jolla on tietyt arvot ja joka tarjoaa työntekijöilleen erityistä korvausta. muistaa että ei ole olemassa ”huonoja” persoonallisuusprofiileja, vaan persoonallisuusprofiilit, jotka sopivat paremmin tiettyihin organisaatiokulttuureihin, rooleihin ja ympäristöihin. Sinun tehtäväsi, todistetut johtorekrytoijat, on löytää tämä sovi täydellinen!

5- Tiedä, mitä tarvitaan ollaksesi hyvä johtaja

Johdon haussa emme tarkoita vain minkä tahansa viran täyttämistä. Nämä ovat yleensä korkeamman tason tehtäviä, joissa täytyy johtaa tiimiä tai jopa johtaa tiimiä, joka johtaa toista.

Joku saattaa olla erittäin hyvä hallitsemaan projektin hienompia yksityiskohtia, omaa visio ja tietää toimenpiteet, jotka on toteutettava vision toteuttamiseksi. Mutta kun on kyse asioiden inhimillisestä puolesta, pystyykö hän vaikuttamaan ihmisiin, innostamaan heitä työskentelemään yhteisen päämäärän eteen ja olemaan joku, jota muut haluavat seurata? Nämä ovat kaikki johtamisen näkökohtia, ja johtajien rekrytoinnista vastaavan henkilön tehtävänä on havaita nämä taidot ja toteuttaa ne. Johdon rekrytoinnissa on kyse ehdokkaiden hyvin tuntemisesta ja heidän todellisen potentiaalinsa yhdistämisestä houkuttelevaan asemaan ja organisaatiokulttuuriin, joka esittelee heidän vahvuutensa. Psykometrisen testin avulla vahvistat jo ennestään asiantuntevaa ja asiantuntevaa asiantuntijaa, täydellinen ehdokas tehtävään on lähellä. Aloita prosessi nyt löytääksesi ihmisten todelliset mahdollisuudet!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *