Ja jos löysit persoonallisuutesi mukaisen työn?

”Ja mitä sinä teet työksesi?” Tämän kysymyksen esittäminen juuri tapaamallesi henkilölle ei ole merkityksetöntä. Usein jonkun ammatti kertoo paljon hänen persoonallisuudestaan, intohimoistaan ​​ja arvoistaan. Valita persoonallisuutensa mukainen ammatti antaa sinun tuntea olevansa tyytyväisempi ja motivoituneempi työstäsi ja siten olla tehokkaampi. Ja sinä? MITÄ TYÖ on sinulle? Etsitpä ensimmäistä työpaikkaasi tai uudelleenkoulutusta, LIP Safari auttaa sinua valitsemaan työsi ammatti persoonallisuutesi mukaan.

Miksi valita ammattisi persoonallisuutesi mukaan?

Jos luonteesi ja intohimosi eivät määritä sinua yhteistyökumppaniksi, etsi työ, joka vastaa toiveitasi ja persoonallisuutesi tekevät sinusta mukavampaa työssäsi. Työmaailma on laaja, on mahdollista löytää yksi tai useampi sinulle sopivia ammatteja ja johon voit investoida täysin rakentaaksesi todellisen ammattiprojektin.

Valitse ammatti persoonallisuutesi mukaan vaatii pohdiskelua itseäsi kohtaan, jotta voit määritellä halusi, päähahmosi piirteet ja hallitsemasi pehmeät taidot. Rekrytoijat etsivät vahvoja persoonallisuuksia integroitumaan tiimeihinsä ja jotka pystyvät nopeasti investoimaan ehdotettuihin tehtäviin. Luonnepiirteet voivat olla arvokas voimavara liiketoiminnassa heti, kun harjoittelet a persoonallisuuteesi mukautettu ammatti.

Mihin työhön sinut on luotu persoonallisuutesi perusteella?

Olen hyvin itsenäinen

Jotkut ihmiset haluavat harjoitella kykyjään yksin ja hoitaa tehtävänsä ja päivittäisen organisaationsa itse. Onneksi yksinäisyyden ystäville monet ammatit sallivat sen työskennellä itsenäisesti, jolla on vähän yhteyttä tiimin jäseniin. Kuorma-autonkuljettajien ammatit tai tietyt IT-alan tehtävät antavat sinulle mahdollisuuden arvostaa täysillä näitä hetkiä yksin itsensä kanssa tehtävien suorittamiseksi.

Mitä töitä itsenäiselle persoonallisuudelle?

Pidän järjestyksestä ja järjestyksestä

Rakkaasi kiusaavat sinua maniakaalinen puolesi, pidät siitä, että kaikki on kunnossa ja kaikki on paikallaan ja paikka kaikelle. Tunnussanasi? Or-ga-ni-sa-tion. Hyviä uutisia, monet rekrytoijat etsivät sinun kaltaisiasi persoonallisuuksia! Kaupan ja myynnin ammatit tarjoavat laajan valikoiman vastuita ja tehtäviä, jotka edellyttävät a maalaisjärkeä. Esimerkiksi sihteeri-, hallinto- ja kirjanpitotyöt vaativat myös arkistointitaitojasi ja ilahduttavat hyvin järjestettyjen tiedostojen ja täydellisesti valmiiden tietokantojen faneja. Sinun ankaruuttasi on sitten todellinen voimavara menestyä tehtävissäsi!

Mitä töitä järjestäytyneelle persoonallisuudelle?

Nautin yhteydenpidosta muiden kanssa

Nautit uusien ihmisten tapaamisesta, heidän tarpeidensa kuuntelemisesta ja parhaiden ratkaisujen löytämisestä heidän auttamiseksi. Ammatin valinta persoonallisuutesi mukaan tarkoitettu sinulle pikemminkin tehtäviin, joissa sosiaalisia suhteita ovat tehtäviesi keskiössä. Keskity esimerkiksi viestinnän, henkilöstöhallinnon tai asiakassuhteiden uraan. Myyjä, tarjoilija, puhelinkonsultti, kaupallinen… nämä ovat kaikki töitä, jotka vaativat säännöllistä vaihtoa asiakkaiden ja kärsivällinen, altruistinen ja tarkkaavainen persoonallisuus.

Voit myös valita vaativan ammatin vahvaa joukkuehenkeä ja yhteistyöhön perustuva työorganisaatio kuten käsitöitä tai jopa viihdemaailmaa. Ilmeisesti terveydenhuollon tai henkilökohtaisen avun uran avulla voit korostaa hyväntahtoisuuttasi ja inhimillisiä ominaisuuksiasi.

Mitä töitä ihmissuhteita arvostavalle henkilölle?

Olen luonnon ystävä

Työskenteletkö toimistossa vai näytön takana? Todella vähän sinulle! Sinä olet ulkoilun rakastaja ja luonto. Ystäväsi kuvailevat sinua eläinten rakastajaksi ja sinulla on vihreä peukalo. Voit valita a ulkoilua vastaamaan persoonallisuuttasi. Maiseman, karsijan, maanviljelijän ammatit antavat sinun sammuttaa janoasi ulkoilulle päivittäin ammattiasi harjoitellessa.

Mikä työ luontoläheisille ihmisille?

Olen sydämeltäni matkustaja

Sinulla on todellinen intohimo laajoihin avoimiin tiloihin, seikkailuihin, horisonttiin suuntautuviin teihin: epäilemättä olet luotu kuljetusalalla. Kuorma-autonkuljettajan ammatti vaikuttaa ihanteelliselta, koska kuljet teitä PL- tai SPL-ajoneuvosi ratissa ja tutustut maahan. Myös muut kuljetuksen ja logistiikan ammatit voivat vastata matkustajaprofiiliasi.

Mitä työtä matkustajille?

Olen syntynyt johtaja

Tee tärkeitä päätöksiä, ota vastuu ja johtamaan joukkuetta, se on sinun juttusi. Sinulla on haasteen maku ja tykkääminen ottaa johto käsiinsä. Jotkut työt vaativat johtamistaitoja ja johtamistaitoja. Pystyt harjoittelemaan tiimijohtamistaitojasi esimies-, ryhmänjohtaja- tai työmaajohtajan tehtävissä. Sinun tehtäväsi on valita toiveitasi vastaava ala, kuten IT, kauppa tai rakentaminen, ja johtaa tiimisi menestykseen!

Mikä ammatti johtaville henkilöille?

Tykkään työskennellä käsilläni

Pidät luoda, rakentaa, suunnitella ja toteuttaa konkreettisia töitä. Suurin tyytyväisyytesi? Katso, mitä olet rakentanut omin käsin, muotoutuu. Tässä tapauksessa, manuaaliset kaupat vastaa täysin persoonallisuuttasi. Tarkkuuttasi ja tarkkuuttasi arvostetaan erityisesti esimerkiksi catering-alalla.

Voit myös suuntautua rakennus-, teollisuus- ja käsityöalan ammatteihin, joissa kädentaidot huomioidaan ja hyödynnetään. Hitsaaja, puuseppä, muurari, puuseppä… Sinun tarvitsee vain valita materiaali, jota haluat työstää!

Mitä töitä ruumiillisille työntekijöille?

Väliaika voi antaa sinun tarkentaa suuntautumistasi ja löytää persoonallisuutesi mukaisen työn. LIP Safari tarjoaa monia työtarjouksia monille ammateille ja monille aloille, myös CDI:ssä, CDD:ssä. Se on ihanteellinen alusta, jos etsit uutta työtä tai olet ammatillisessa uudelleenkoulutuksessa! Lyhytaikaisten toimeksiantojen avulla voit kokea erilaisia ​​kokemuksia ja valita profiiliisi liittyvän työn. Tutustu LIP Safari -sivustoon löytääksesi sinulle sopivat tehtävät ja opastaaksesi sinua ammatillisella urallasi!

Toisaalta, jos haluat suorittaa ammatillisen uudelleenkoulutuksen ja suuntautua persoonallisuuttasi paremmin vastaavaan ammattiin, käy LIP-välitystoimiston konsulteissamme. He seuraavat sinua sertifiointikoulutuksen valinnassa, jotta voit vihdoin harjoitella unelmiesi työtä. Olitpa sitten luova, ammattilainen tai huolellinen, LIP Safari -työsivustolta löytyy varmasti sinulle tarjous!

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *