hyviä päätöksiä tehdä!

Uusi vuosi alkaa ja me kaikki teemme ”hyviä lupauksia” toivoen pitävämme ne ensi vuoteen asti… löytää uusi työpaikka vuonna 2021tässä on joitakin päätöslauselmia, jotka on hyväksyttävä viipymättä!

Päätös nro 1: Hanki sinulle sopiva työ!

Vuonna 2021 lopeta työn tekeminen vain ansaitaksesi rahaa! Tartu härkää sarvista ja löytää sinulle täydellisesti sopiva työpaikka vuonna 2021. Tehtävien on oltava taitosi, toiveidesi ja ammatillisten tavoitteidesi mukaisia. Mitä enemmän merkitystä annat työllesi, sitä enemmän olet motivoitunut ylittämään itsesi ja kehittymään yrityksessä, joka toivottaa sinut tervetulleeksi.

Kaikilla toimialoilla rekrytoidaan ammattilaisia ​​vakituisiin, määräaikaisiin ja määräaikaisiin toimeksiantoihin koulutustasostasi tai aikaisemmasta työkokemuksestasi riippumatta. Sinä etsiä töitä teollisuudessa, rakentamisessa, liikenteessä, logistiikassa vai palvelu- tai palvelusektorilla? Kaikki uusimmat ammatilliset mahdollisuudet ovat LIP SAFARIssa!

Päätös nro 2: Liity yritykseen, jolla on vahvat ja kiinnostavat arvot

Hae työpaikkaa vuonna 2021 se sopii sinulle, se on yksi asia. Sen harjoittaminen yrityksessä, joka väittää olevansa lähellä sinun arvojasi, on paljon parempi! Ennen kuin otat vastaan ​​ensimmäisen eteen tulevan työpaikan, ota aikaa tutustuaksesi yritykseen, johon olet tulossa. Yritä saada tietoa työilmapiiristä, tutkia nykyisiä työntekijöitä, tehdä tutkimusta netistä… VSE:hen, pk-yritykseen tai suuryritykseen, jolla on vahvat ja eettiset arvot, on hyvä olla mukana pitkällä tähtäimellä.

Kun puhumme sinulle luottamuksesta, ammattitaidosta ja tiimihengestä, tunnistatko itsesi heti? Pidätkö haasteista? Sinä toivot löytää kaikille hyödyllinen työ ? Ryhdy rekrytointivastaavaksi johonkin 130 LIP-vuokratyötoimistosta! Monet työpaikat ovat tällä hetkellä saatavilla vakinaisilla tai määräaikaisilla sopimuksilla kaikkialla Ranskassa. Älä enää odota liittyäksesi LIP-ryhmään!

Päätös nro 3: Menesty ammatillisessa uudelleenkoulutuksessasi

Aloitetaan havainnolla: vuosituhannen vaihdosta on jo kulunut 21 vuotta. Jotkut teistä, hyvät lukijat, olivat vasta yläasteella tai lukiossa. Toiset eivät olleet vielä edes syntyneet ja toiset olivat jo astuneet sisään työelämään. Joten missä olet tänään?

On aika arvioida uraasi ja tehdä arvio lupauksistasi löytää työpaikka vuonna 2021. Oletko tyytyväinen asemaasi ja tehtäviisi? Nautitko työyhteisöstäsi joka päivä? Jos vastauksesi ovat loppujen lopuksi kielteisiä, voi olla aika aloittaa ammatillinen uudelleenkoulutus.

Toisin kuin voisi luulla, a työpaikan vaihto voi tapahtua missä tahansa uran vaiheessa iästäsi riippumatta. Lomauttava yritys, pahantahtoinen johtaja, toiminta-ala puolimastoon, tässä ovat kaikki syyt, jotka pakottavat tuhansia ranskalaisia ​​joka vuosi palaamaan opiskelemaan tai suorittamaan hankitun kokemuksen validointia (VAE). Joten miksi et sinä?

Vuonna 2021 sanomme sinulle suoraan: älä jää töihin vain sen vuoksi, että saat palkan joka kuukausi! Ajattele moraaliasi ja työsi vaikutusta yksityiselämääsi. Käytä hetki arvioidaksesi tarpeitasi, toiveitasi ja lähde koulutukseen, josta olet aina haaveillut.

Päätös nro 4: Etsi työpaikka vuonna 2021 nauttiaksesi elämän nautinnoista

Ja tämä saattaa olla ensimmäinen päätös, jonka teet tänä vuonna. Hyödynnä tämä uusi vuosi tehdäksesi henkilökohtaisia ​​lupauksia sen lisäksi löytää uusi työpaikka vuonna 2021. Haluatko viettää enemmän aikaa lastesi kanssa? Haaveiletko matkalle lähtemisestä ystäviesi kanssa? Aiotko käydä useammin vanhempiesi tai isovanhempien luona? On aika motivoida itseäsi ja pitää lupauksesi! Suunnittele nyt, jotta et löydä tekosyitä myöhemmin. Alkuvuosi on täydellinen aika toteuttaa projekteja, jotka ovat olleet mielessäsi muutaman kuukauden. Täynnä hyvää tahtoa, anna elämä toiveillesi!

Päätöksesi puolesta löytää töitä vuonna 2021 silloin on otettava huomioon toiveesi ja tavoitteesi. Älä unohda tasapainoa henkilökohtaisen elämäsi ja työelämäsi välillä! Mene kotiin joka ilta vakuuttuneena siitä, että olet suorittanut tehtäväsi ja että huomenna on uusi päivä, jolla on sinulle suuria yllätyksiä.

Päätöslauselma nro 5: Suojaa itsesi Covid-19:ltä

Kaukana olkoon meistä leikkiminen killjoysin ja oppituntien antajien kanssa, mutta juuri läpikäymämme vuoden 2020 jälkeen on tärkeää olla unohtamatta, että Covid-19, tämä tuhoisa virus, on edelleen keskuudessamme. . Ja vaikka me kaikki toivomme, että vuoden vaihto riittäisi saamaan tämän pandemian pois, valitettavasti näin ei ole. Joten, jotta 2021 olisi kauniimpi, eloisampi, iloisempi kuin edellinen, suojele itseäsi! Ole varovainen, kunnioita edelleen esteeleitä suojellaksesi itseäsi ja läheisiäsi. Mutta positiivisena asiana, yritykset jatkavat rekrytointia! Uusia työpaikkoja julkaistaan ​​LIP SAFARIssa joka päivä, joten pidä nenäsi koronaviruksesta löytää työpaikka se sopii sinulle.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *