Esimiehenä etsii samanhenkisiä ihmisiä

Pääsit huipulle. Mutta joskus se ei kulje käsi kädessä henkilökohtaisen täyttymyksen ja tyytyväisyyden kanssa. Miksi? Olen usein kokenut, että yrittäjät ja toimitusjohtajat yrityksen kärjessä tuntevat olonsa yksinäiseksi. He haluavat samanmielisten ihmisten kanssa jakaa. Onko olemassa toimivaa ratkaisua?

Lopulta olen enemmän yrityksen palvelija’ voihkaa keskikokoisen yrityksen johtaja ja antaa itsensä pudota nojatuoliin. ”Silloin perustin yritykseni luodakseni jotain, saadakseni jotain liikkeelle ja mikä on todellisuus: olen kiinni päivittäisessä toiminnassa ja teen kierrosta toisensa jälkeen kuin hamsteri pyörässä enkä löydä tie ulos. Se ei todellakaan voinut olla sitä.” Ja tiedätkö mikä on pahinta?” – ”Ei!” Kysyn hämmästyneenä: ”Mikä on pahinta sinulle?” –

Mikä on pahin?

Ei ole ketään, jonka kanssa todella haluaisin olla puhu avoimesti voi, jonka kanssa voin vaihtaa ajatuksia siitä, mikä minua todella liikuttaa. Vaimoni pyörittelee silmiään, kun vain avaan suuni yrityksen asioista.

Pystyn puhumaan hyvin työntekijöideni kanssa projekteista tai muista asioista. Mutta sellaisista asioista vaikuttaa minuunjotka koskettavat minua tai peloista, joita minulla on tulevaisuuden suhteen? Ei, se ei ole mahdollista! kyllä ​​ja konkreettisia haasteita, joka minulla on yrityksen kärjessä, kenen kanssa voin jakaa sen? Muut eivät koskaan olleet ”kaiken pomo” ja olivat huipulla. He eivät voi ymmärtää sitä ollenkaan. Ja sinulla on täysin erilainen näkökulma.”.

Johtaja purkaa turhautumistaan. Hän näyttää hieman helpottuneelta, kun hän voi ilmaista sen ja esittää asian.

”Se on todella roskaa”, mutisen ja kysyn: ”Eikö sinulla ole verkkoa, jolle voit puhua?”Tietysti minulla on muita johtajia, joiden kanssa tapaan, mutta tiedätkö kuinka se toimii? Kaikki rummuttavat rintaillaan kuinka mahtavia he ovat, emmekä mene todella täsmällisiin ja syviin. Ja myös: En ole niin suuri verkostoituja”.

Olen kuullut yrittäjien ja toimitusjohtajan turhautumisen ja halun vuosia. Nämä ovat yrityksiä, joiden työntekijöiden lukumäärä on 2-numeroinen (vähintään 10) tai alhainen 3-numeroinen (n. 200-300 työntekijää).

Tärkeimmät yrittäjien ja johtajien ongelmat:

 • Miten löydän samanhenkisiä ihmisiä? (erityisesti ei-verkostoituneille)
 • Miten varmistetaan, että voin todella puhua avoimesti ja vaihtaa ajatuksia?
 • Miten ryhmä on koordinoitu ja organisoitu? Miten tästä tapaamisesta tulee tehokas?

Tällaisia ​​ryhmiä on erittäin vaikea koota yhteen, varsinkin yrittäjien ja toimitusjohtajien kohdalla, jotka johtavat yritystä, joka on jo kasvanut menestyksekkäästi ja jolla on jo ensimmäiset vuodet ja joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa.

Missä tapaat samanhenkisiä ihmisiä?

Katsotaanpa, mitä mahdollisuuksia voit löytää markkinoilta tavata samanhenkisiä ihmisiä.

 1. IHK:n kokous
  on päivämääriä ja mahdollisuuksia, joissa voit tavata muita yrittäjiä. Voit vaihtaa. Palaute, jonka saan useimmilta yrittäjiltä.
  ”Se on mukavaa, mutta se ei mene syvälle, se sopii paremmin käyntikorttien vaihtoon tai tilausten voittamiseen.”
 2. Toimialaliittojen verkostoitumistapahtumat.
  Täällä tapaavat myös yrittäjät ja toimitusjohtajat, joista osa samoista sektoreista. Voisi siis olla mahdollisuus avoimeen vaihtoon.
  Täällä saan yleensä palautetta: ”No, nämä ovat työtovereita tai kilpailijoita. Kilpailemme enemmän toistemme kanssa. Olen varovainen, etten puhu avoimesti ongelmistani. Yritän tehdä täällä hyvän vaikutuksen.”
 3. verkkotapahtumia
  Digitaalisen maailman myötä syntyy yhä enemmän ”online-alustoja”, joissa samanhenkiset ihmiset voivat tavata. Tämä on loistava tapa tutustua muihin ihmisiin.
  Pääosin täältä saan palautetta: ”Kyllä, mutta nämä ovat enimmäkseen uusia tulokkaita tai yksinyrittäjiä eli ihmisiä, joilla ei ole työntekijöitä. Lisäksi tällainen online-vaihto sopii paremmin asiallisiin aiheisiin. Se ei ole tarpeeksi henkilökohtaista minulle.”
 4. Ryhmävalmennusta psykososiaalisen alueen ihmisille
  Eräs asiakas kertoi juuri löytäneensä markkinoilta etsimänsä: Siellä on ryhmävalmennusta. Valitettavasti hän oli pettynyt, koska tämä on viime kädessä psykososiaalisen alueen ihmisiä. Se on hyvä, mutta yrittäjät ja yritysmaailman toimitusjohtajat tikittävät eri tavalla, heillä on erilaisia ​​ongelmia ja he tarvitsevat erilaisia ​​ratkaisuja.

Johtopäätös:

Esimiesten on paljon vaikeampaa löytää samanhenkisiä ihmisiä. IHK:n tapahtumissa tai toimialatapaamisissa voi toki pintapuolisesti vaihtaa ajatuksia muiden yrittäjien kanssa. Mutta todella tiivis, luottavainen ja avoin vaihto on pikemminkin poikkeus. Näillä tapahtumilla on usein enemmän tapahtumaluonteista.

Tunnen vain vähän yrittäjiä ja toimitusjohtajaa, jotka yrityksensä ulkopuolella todella intensiivisesti vaihtavat ajatuksia samanmielisten toimitusjohtajan ja yrittäjien kanssa ja näin esimerkiksi keskustelevat yksityiskohtaisesti liikeideoiden mahdollisuuksista ja riskeistä tai saavat neuvoja vaikeissa asioissa. tilanteita.

Monien tällaisten toimitusjohtajien ja yrittäjien on vaikea löytää samankaltaisia ​​ihmisiä, joiden kanssa he voisivat vaihtaa ammatillisia ideoita tasavertaisesti.

Koska yleensä vain muut yrittäjät pystyvät todella ymmärtämään omia ongelmiaan, koska he tuntevat ne omasta kokemuksestaan. Mutta mistä tällaisia ​​yrittäjiä löytää? Koska teidän pitää olla yhteensopivia keskenään.

Ihanteellinen ratkaisu toimitusjohtajalle ja yrittäjälle:

Vaihtoa samanhenkisten ihmisten kesken – toimitusjohtajat ja yrittäjät silmien tasolla

Ei voi olla totta, ettei markkinoilla ole sopivaa ratkaisua tähän haasteeseen. Kerrataanpa yhteen ihanteellinen ratkaisu voisi katsoa.
joka yleiset ehdot on täytettävä:

 1. Samanmieliset ihmiset – siis kaikki yritystä johtavat ihmiset
 2. Elävänä ja värillisenä
 3. Todellinen avoin vaihto silmien tasolla
 4. ei kilpailevia suhteita keskenään
 5. Voit esittää omia konkreettisia kysymyksiäsi – riippumatta siitä, kuinka yksilöllisiä ne ovat
 6. Kätevä ja käytännöllinen – konkreettiset, toteutettavissa olevat näkökulmat, kokemukset ja ratkaisut ovat keskiössä
 7. Todellisten samanmielisten ihmisten peili
 8. Kuka tahansa voi osallistua, mutta sen ei tarvitse olla
 9. Kaikki samanhenkiset ihmiset haluavat itsenäistä tukea ja palautetta
 10. Painopiste on aiheissa kuten johtaminen, yrityksen kehittäminen, asemointi, strategia ja itsejohtaminen
 11. Ideoita, vinkkejä ja käytännön kokemusta
 12. Kokous on selkeästi jäsennelty, organisoitu ja moderoitu

Premium Mastermind vain yrittäjille ja toimitusjohtajille

Koska minulta on kysytty tästä niin monta kertaa, olen kehittänyt tarjouksen. Tämä on yksinomaan yrittäjille ja toimitusjohtajille tarkoitettu moderaattorini korkealuokkainen mastermind-ryhmä. 2 päivää haasteillesi – selkeästi, konkreettisesti ja ytimekkäästi.

Miksi minua on lähestytty? Olen vuosia kehittänyt erityisryhmiä, joissa samanhenkiset ihmiset voivat vaihtaa ajatuksia. Tähän mennessä nämä ryhmät ovat olleet arvokas ja rikastuttava kokemus kaikille osallistujille.

Tämä Premium Mastermind koostuu ryhmästä samanhenkisiä ihmisiä, jotka vaihtavat ideoita keskenään ja tukevat toisiaan tavoitteidensa saavuttamisessa.

 • Et ole kilpailussa:
  Kaikki toimitusjohtajat ja yrittäjät ovat toisistaan ​​riippumattomia, joten asiakas-toimittaja- tai esimies-työntekijä-suhdetta ei ole keskenään.
 • He ovat todellisia samanmielisiä ihmisiä:
  Te kaikki johdatte yritystä ja etsitte todellista ja avointa vaihtoa silmien tasolla. Saat peilin muilta yritysjohtajilta.
 • Ne ovat samalla aallonpituudella:
  He ovat kaikki ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa, heillä on tavoitteita ja jotka haluavat toteuttaa ne sekä ovat valmiita oppimaan ja avautumaan.
 • Olet sitoutunut ja motivoitunut:
  Sinun on oltava valmis auttamaan muita koko sydämestäsi samalla kun jaat ja keskustelet parhaista ideoistasi. Sitten se toimii loistavasti.
 • Livenä ja värillisenä:
  Tapaat henkilökohtaisesti. He vaihtavat avoimesti ideoita keskenään, innostavat toisiaan, pohtivat yhdessä ongelmaa tai ideoita ja keskustelevat omista tavoitteistaan ​​ja niiden saavuttamisesta.
 • Yrityksen aiheet:
  Se koskee johtajuutta, yrityksen kehitystä, sijoittelua sekä strategiaa ja itsejohtamista
 • Valitset itse aiheesi:
  Tuot erityiskysymyksesi mukaasi – olivatpa ne kuinka yksilöllisiä tahansa.
 • Todellinen palaute:
  Toimitusjohtajilta ja yrittäjiltä saat vinkkejä, ideoita, kokemuksia, ratkaisuja ja näkökulmia – käytännön kokemusta, käytännönläheistä ja käytännöllistä konkreettisiin, toteutettavissa oleviin kokemuksiin.
 • Strukturoitu kokous:

Kokous on selkeästi jäsennelty. Pidän huolen maltillisuudesta ja järjestelyistä.

 • Palaute ja tuki:
  Samanhenkisiä ihmisiä, jotka antavat toisilleen erityistä palautetta, kokemusraportteja ja ratkaisuvinkkejä.

Oletko vähintään 10 työntekijän yrityksen toimitusjohtaja tai omistaja? Olet positiivinen asenne ja haluat työskennellä samanhenkisten ihmisten kanssa. He ovat valmiita tukemaan muita Premium Mastermindin osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla.

Ja ennen kaikkea, jos haluat käsitellä sitä erityisesti nyt, löydät lisätietoja täältä.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *