Ajatukset ääneen näinä vaikeina aikoina

Näinä päivinä huomaan yrittäväni kuten monet teistä vaikeaa tehtävää yhdistää etätyö ja tiimin koordinointi ja samalla pitää moraali korkealla perheessä ja hoitaa kahta pientä kotona.

Ensinnäkin minulla on suureksi avuksi tiimi, joka on onnistunut saamaan kaiken irti näistä vaikeista ajoista vastaamalla puheluihin, tiedusteluihin, valmistelemalla lisäsisältöä, mukaan lukien webinaareja ja neuvomalla, mitä tehdä tällä hetkellä, lopulta moninkertaistuen. Samaan aikaan tämä on osunut samaan aikaan raportointikauden, uuden sovelluksemme julkaisun ja monien muiden valmisteilla olevien parannusten kanssa.

Toinen asia (lasten kanssa) on monimutkaisin, opetustaitoni ovat olemattomia, mutta pienellä joustavuudella etäopettajilta oppiminen voidaan voittaa. Onneksi olemme terveinä ja tämä on tärkeintä.

Tämän lisäksi on huolehdittava perheen, ystävien ja tietysti asiakkaidemme taloudellisesta tilanteesta.

Olen ajatellut enemmän kuin koskaan, kuinka voimme kaikki tehdä parempia taloudellisia päätöksiä.

Saamme useita kyselyitä: ”Onko aika ostaa”? ”Onko minun myytävä kaikki”? ”Minun täytyy vaihtaa profiiliani”? Pitääkö minun nyt investoida enemmän?

Paras neuvo, jonka voin edelleen antaa, liittyy siihen, mitä olen itse kirjoittanut näinä päivinä ja joita sovellen talouselämääni, on tiivistetty seuraavasti:

  • ”Tee vähän asioita, sijoita tavoitteidesi mukaan, seuraa sijoitussuunnitelmaasi ja säästä ja sijoita säännöllisesti.”

Saattaa olla myös aika arvioida taloudelliset tavoitteesi uudelleen, ja jos luulet niiden muuttuneen, kun rauha palaa, vaadin: parempi kun tyyneys palaa ja parempi pikkuhiljaa säätää niitä.

Vaikka et ehkä tiedä sitä, monet vastaukset kysymyksiisi sinulla on itselläsi, mieti kuinka nukut rauhallisemmin. Jos suunnitelmasi ei anna sinun nukkua rauhallisesti, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet ottanut liikaa riskejä tai sijoittanut yli varojen. Jos näin on, pysy rauhallisena, ja kun olet kypsynyt, muuta suunnitelmaasi.

Kuinka työskentelemme asiakkaidemme hyväksi näinä päivinä

Olemme onnekkaita, että olemme syntyneet digitaalisena.

Itse asiassa osa tiimistä työskentelee aina etänä.

Tämä yksinkertaisti valmistautumista tähän hälyttävään ja ennennäkemättömään tilanteeseen elämässäni ja varmasti monille teistä.

Muutamassa päivässä menimme täysin etätoimintaan.

Jo päivien ajan tiimi on työskennellyt puolestasi, mutta täysin etätilassa. Nykytekniikka auttaa tekemään tämän lähes normaalisti, vaikka on totta, ettei ihmisen vuorovaikutuksen kaltainen tapa tuoda meissä parasta esiin.

Tämä tarkoittaa, että kuten minä ja monet teistä, me jongleeraamme vanhempina, setänä tai isovanhempana, kun vastaamme puheluihin, tarkastelemme prosesseja, lanseeraamme uuden sovelluksemme tai teemme poikkeuksellisia sijoituskomiteoita näinä vaikeina aikoina. komplekseja. Lyhyesti sanottuna, ahkerasti, mutta motivaatiota menettämättä, tarjotaksemme sinulle odottamaasi ja ansaitsemaasi palvelua ja suosituksia.

Suurin osa meistä on myös asiakkaita, mikä tarkoittaa, että kun työskentelemme sinulle, teemme työtä perheillemme ja omille taskuillemme. Muutama kuukausi sitten julkaisimme erinomaisia ​​tuloksia ja onnittelimme itseämme taloudellisten tavoitteidemme saavuttamisesta tai ylittämisestä. Tällä hetkellä jaamme asiakkaidemme kärsimyksen. Tiedämme ja olemme raportoineet sen näin: rahoitusmarkkinat kärsivät merkittävistä laskuista lähes ennennäkemättömästi nopeuden vuoksi.

Pysymme kanssasi ja työskentelemme taukoamatta auttaaksemme sinua navigoimaan tässä vaikeassa ympäristössä ja jatkamaan elämistä, säästämistä, sijoittamista tai valmistautumista eläkkeelle ja varmuudella, että edessä on edelleen hyviä (useammin) ja huonoja (yleensä terävämpiä) päiviä. . markkinoilla, kuten toisaalta elämässä tapahtuu. Emme sulje pois sitä, että volatiliteetti säilyy päivien, viikkojen ja jopa kuukausien ajan. Vaikka hallitukset ja keskuspankit vetävät kaiken ammuksensa esiin, varaudu siihen, että tämä kestää hieman odotettua pidempään.

Sijoitusfilosofiamme on sijoittaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, maailmaan ja maailman kanssa, salkkuun, jolla on globaali visio ja joka on hajautettu omaisuusluokkiin. Maailman edetessä myös sijoituksemme muuttuvat.

Tiedämme, että ajan myötä globaali monipuolistaminen on yksi parhaista tavoista sijoittaa, nyt ja aina. Historiallisesti se varmistaa, että saamme johdonmukaisia ​​tuottoja kullekin profiilille sopivalla riskillä, joka liittyy ihanteellisesti tavoitteisiimme ja/tai riskialttiuuteemme. Automatisoinnin avulla voit ylläpitää kurinalaisuutta. Prosessimme on systematisoitu maksimaalisesti, hyödynnä se ja yritä unohtaa markkinoiden melu ja keskittyä elämääsi ja omaasi, portfoliosi on hyvissä käsissä.

Myös tästä kriisistä selvitään yhdessä

Keskity näinä päivinä siihen, mihin voit hallita: perheesi hyvinvointiin, työhön, ja jos voit, jatka säästämistä. Emme me tai kukaan muukaan voi 100-prosenttisesti ennakoida tai hallita markkinoita tai globaalia taloutta, puhumattakaan tämän pandemian kaltaisista mustista joutsenista. Mutta kyllä, olemme varmoja, että tämän jälkeen ihmiskunta oppii tekemään yhteistyötä paremmin ja talous on pitkällä aikavälillä vahvempi. Jos haluat mielenkiintoista luettavaa tästä, suosittelen tätä Time-lehdestä.

Toisaalta, vaikka joskus reagoiminen kestääkin, hallitusten ja keskuspankkien toiminnan ansiosta kriisit ja korjaukset kestävät yhä vähemmän.

Epäilemättä asiat palaavat paikoilleen ja myös asiakkaamme, tiimimme ja perheemme palaavat normaaliksi. Todellisuudessa se on helpompaa kuin miltä näyttää: jos sijoitat keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, mitä ET tarvitse lyhyellä aikavälillä, tavoitteidesi ja horisonttisi mukaisesti ja pysyt rauhallisena, saavutat sen. Näinä hetkinä enemmän kuin koskaan on tärkeää, että sinulla on a hätärahasto tai turvallisuutta.

Olemme täällä sinua varten ja jos haluat suosituksen, voit ottaa meihin yhteyttä. Tiedämme, että tällä hetkellä joku, jolle puhua näinä vaikeina aikoina, voi olla erittäin hyödyllistä: voimme tehdä sen taloudellisissa asioissa. Jos haluat mieluummin ottaa yhteyttä johonkin tiimimme jäseneen, käytä mitä tahansa käytettävissämme olevista kanavista, sähköpostilla, chatilla, puhelimitse, varmasti joku tiimistä vastaa sinulle. Ryhmä moninkertaistuu vastatakseen kaikille.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *