3 näkökohtaa, jotka on otettava huomioon taitojen hallinnassa

Työvoima on muuttunut dramaattisesti viimeisen vuosikymmenen aikana ja tulee varmasti muuttumaan vuosien aikana. Siten naisten kasvavan työvoiman, siirtotyöläisten määrän ja väestön demografisten muutosten myötä inhimillisen pääoman tehokkaasta hallinnasta tulee entistä tärkeämpää.

Väestörakenteen muutokset vaikuttavat myös ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen työvoimasta. Työvoimapulan välttämiseksi osaamisen hallinta on keskeinen osa henkilöstöjohtamista, joka kaikkien yritysten tulee ottaa huomioon. Siksi päätimme antaa vinkkejä taitojen hallintaan!

Tässä on joitain asioita, jotka sinun tulee tietää taitojen hallinnasta ja sen näkökohdista, joissa AtmanCo voi auttaa sinua.

Mitä on osaamisen hallinta?

Luultavasti luulet, että termi näyttää puhuvan puolestaan, mutta taitojen hallinta ei ole ”taitojen hallintaa”.

Koska Pohjois-Amerikassa on odotettavissa uhkaavaa työvoimapulaa, on tärkeää tunnistaa, mitä taitoja työntekijöilläsi on ja mitä taitoja tarvitaan kunkin tehtävän täyttämiseen yrityksessäsi. Sitten sinun on keksittävä, kuinka kurkota kuilu näiden kahden välillä. Osaamisen hallinnassa on kyse tämän puutteen tunnistamisesta, sen pienentämisestä ja sen varmistamisesta, että kehityssuunnitelmat ovat linjassa yrityksen kokonaisstrategian kanssa.

Nyt kun tiedät, mitä taitojen hallinta on, tässä on avainasiat, jotka sinun on tiedettävä, jotta se onnistuu tehokkaasti ja missä AtmanCo voi auttaa sinua.

Mitä mitataan tehokkaan taitojen hallinnan kannalta?

Yrityksen jokaisessa tehtävässä on joukko taitoja, jotka työntekijällä on oltava voidakseen suorittaa työnsä menestyksekkäästi. Tämä vaatii tietyn tason koulutusta, kokemusta, pätevyyskirjoja, koulutusta ja taitoja. Monet yritykset, joilla on tehokas HR-osasto dokumentoivat nämä tiedot työntekijöidensä henkilöstötiedostoihin, mutta onko se tarpeeksi?

Skenaario: Kaksi vastavalmistunutta, joilla on sama koulutus, sama pätevyys ja ilman asianmukaista työkokemusta. Yksi kysymys: tarjoavatko ne saman suorituskyvyn? Vastaus: Ei todellakaan! Tässä syy: Persoonallisuus määrittelee keitä me olemme, mitä teemme ja miksi teemme niin. Nämä ovat luonnollisia käyttäytymismallejamme, motivaatioita ja refleksejämme, kun kohtaamme erilaisia ​​tilanteita, joita eteen tulee. Tämä erottaa meidät muista!

Yleisesti ottaen ei ole olemassa ”hyviä” tai ”pahoja” persoonallisuuksia, ja tämä pätee vielä enemmän yrityksiin. Toisaalta, on persoonallisuuksia, jotka sopivat enemmän tai vähemmän hyvin tiettyihin tehtäviin yrityksessä. On tiettyjä piirteitä ja ominaisuuksia, jotka tekevät ihmisistä luonnollisesti parempia (ja mukavampia) suorittamaan tiettyjä tehtäviä. Esimerkiksi tuloshakuinen, ulospäin suuntautunut ja itsevarma henkilö on ihanteellinen myyntityössä. Toisaalta sama henkilö, joka työskentelee asiakaspalvelutehtävissä, voisi olla pettymys.

Eikö näiden tietojen valossa kannattaisi ottaa huomioon työntekijöiden persoonallisuus heidän koulutuksensa ja kokemustensa lisäksi? Miksi yritykset eivät käyttäisi näitä tietoja määrittääkseen työntekijöidensä ”soveltuvuutta” työhönsä ja yritykseen. Miksi et omistaisi näitä tietoja, jotta voit tunnistaa, kenellä on eniten potentiaalia ja kuinka edistää heidän koulutustaan ​​ja kehitystään? Uskon, että jokaisen yrityksen pitäisi tehdä tämä, koska se on mahdollista!

Kuinka mitata ja dokumentoida persoonallisuutta osaamisen hallintaa varten

Taitojen hallinta on 3-vaiheinen prosessi (Tunnista, mitä työntekijöillä on, Tunnista, mitä työ vaatii ja kuro näiden kahden välinen kuilu). AtmanCo voi auttaa sinua näissä kolmessa osaamisen hallinnassa. Näin:

Aspekti 1: Tunnista, mitä työntekijöillä on

Atman-psykometrinen testi on tieteellisesti validoitu arviointityökalu, joka mittaa yksilön ominaisuuksia ja ominaisuuksia eri ulottuvuuksien perusteella.

Automaattisesti generoidun ruudukon, joka sisältää kaksinapaisia ​​vaakoja, ansiosta testi edustaa yksilöiden luonnollisia taipumuksia ja refleksejä. Tuloksena Atman-testitulokset näkyvät selkeästi, helposti tulkittavissa ja ne voidaan viedä AtmanCo:n teknologia-alustalta eri muotoihin.

Atman-testin tulosten avulla yritykset pystyvät tunnistamaan, mitkä työntekijät ovat ”oikea persoonallisuus” kaikkiin tehtäviin yrityksessä.

Aspekti 2: Tunnista, mitä työ vaatii

AtmanCo:n alustan avulla organisaatiot voivat luoda standardin jokaiselle tehtävälle ja käyttää sitä, kun on aika seuloa uusi ehdokas.

Itse asiassa voit käyttää työntekijöidesi Atman-testituloksia valita parhaat esiintyjät ja tunnistaa tietyn aseman ominaispiirteet.

Jos esimerkiksi yrityksen parhaiden talousanalyytikoiden tulosten analyysi osoittaa, että 92 % heistä on organisoituja, perusteellisia ja uskollisia politiikoille ja menettelyille, voit olla varma, että nämä ominaisuudet ovat tärkeitä tämän aseman saavuttamiseksi. menestyksellä.

Aspekti 3: aukon kurominen

Edellisessä esimerkissä, joka koski rahoitusanalyytikot, tunnistimme tärkeät ominaisuudet, joita vaaditaan tämän viran täyttämiseen. Oletetaan nyt, että sinun on täytettävä tämä paikka ja haluat rekrytoida sisäisesti. Voit käyttää työntekijöidesi Atman-testituloksilla luomaasi tietokantaa löytääksesi mahdollisia ehdokkaita, joilla on halutut ominaisuudet.

Näiden ehdokkaiden tunnistamisen jälkeen voit olla varma, että koulutukseen ja heidän kehittämiseensa käytetty aika ei ole ajanhukkaa, vaan hyödyttää yritystäsi.

Testituloksia voidaan käyttää myös työntekijöidesi kehityksen tukemiseen ja suorituskyvyn parantamiseen. Näet selvästi, mitkä näkökohdat osoittautuvat kunkin työntekijän vaikeimmaksi kehittää. Näin voit panostaa tehokkaammin niiden kehittämiseen.

AtmanCo:n tulokset tarjoavat myös tarvittavat tiedot koulutusaloitteesi optimointiin. Tietäen työntekijöiden ajatusrakenne ja motivaatiopystyt tarjoamaan heille heille sopivaa koulutusta ja näin varmistamaan, että he ovat motivoituneita oppimaan ja että tieto todella välitetään heille.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *