3 kysymystä myyntirekrytointiyritykseltä ennen palkkaamista

Muista alusta alkaen, että jotkut rekrytointitoimistot hyväksyvät kaikki asiakkaat poikkeuksetta. Heidän tavoitteenaan on täyttää avoin paikkasi mahdollisimman nopeasti käyttämällä heidän tietokannassaan jo olevia hakijoita. Nämä yritykset luottavat sijoitusten määrään lisätäkseen kannattavuuttaan. He täyttävät keskimäärin vain puolet toimeksiannostaan.

Toisaalta on erikoisyrityksiä, joiden velvollisuutena on täyttää kaikki huolellisesti valitsemansa toimeksiannot. Vastineeksi he pyytävät usein ennakkoa ja yksinoikeutta toimeksiannostasi.

Riippumatta siitä, mitä liiketoimintamallia hakemasi yritys käyttää, palvelujen kustannuksia tai viran täyttämisaikataulua koskevien peruskysymysten lisäksi tässä on 3 erityistä kysymystä, jotka kannattaa kysyä ennen palkkaamista.

1. Miten hakijan taidot validoidaan?

Tehokas edustaja yhdessä kontekstissa ei välttämättä ole tehokas toisessa. Sen ympäristön vakion muuttamisella voi olla suuri vaikutus sen onnistumiseen.
Jotkut näistä tekijöistä, jotka voivat testata edustajien taitoja, ovat:

  • hyppy hyvämaineisesta brändistä brändiin, joka on edelleen tuntematon tai vähän tunnettu;
  • siirtyminen kilpailukykyisesti hinnoiteltujen tuotteiden myynnistä kalliimpiin lisäarvotuotteisiin;
  • korkeampi kilpailutaso;
  • potentiaalisen asiakkaan rooli hierarkiassa ylempänä suhteessa myyjän kokemuksiin;
  • suurempi asiakkaiden vastustus;
  • yksi tai useampi 12 aineettomasta hyödykkeestä.

Tästä syystä suosittelemme, että kysyt rekrytointiyritykseltä sen prosessista hakijoiden taitojen arvioimiseksi. Miten hän varmistaa, että hakijalla on taidot sopeutua uuteen ympäristöön, joka sisältää uusia muuttujia? Mihin hän luottaa vahvistaakseen myyntitaitonsa ja kykynsä soveltaa niitä kaikissa tilanteissa?

Varo käyttäytymis- tai persoonallisuustestejä!

Samaan tapaan voit myös kysyä yritykseltä, suorittaako se käyttäytymis- ja persoonallisuustestejä ehdokkailleen. Jos näin on, älä ole vakuuttunut pelkästään näistä arviointityökaluista. Ne EIVÄT ennusta ehdokkaan myyntisuoritusta.

2. Mikä on heidän rekrytointimenetelmänsä?

Rekrytoijalla on usein listat jo työmarkkinoilla olevista henkilöistä eli tietokannat mahdollisista ehdokkaista. Tämä allas voi toisinaan osoittautua hyvin rajalliseksi tai laadukkaaksi. He päättävät esittää sinulle 4 tai 5 ehdokasta tusinan joukosta, jotka on jo aiemmin kohdistettu ilman erityistä valintaprosessia. Ihannetapauksessa on mieluummin tunnistaa 4 tai 5 hakijaa noin kuudestakymmenestä – jopa sadasta – käyttäen tiukkaa menetelmää, joka mahdollistaa ehdokkaiden laadun parantamisen jokaisessa vaiheessa.

Lisäksi useimmat virastot rekrytoivat a mukaan lukieneli etsitään kaikkia työnantajan vaatimuksia vastaavia hakijoita, mikä luonnollisesti tuottaa paljon kyseenalaisen laadukkaita hakemuksia.

Jotta voit rekrytoida tehokkaasti myynnin kannalta ja eliminoida rekrytointivirheet, sinun on rekrytoitava a yksinomainen. Sen sijaan, että ottaisit mukaan kaikki kriteerit täyttävät hakijat, sulje pois kaikki ehdokkaat, jotka eivät täytä kriteerejä. Ero näyttää hienovaraiselta, mutta tämä menetelmä parantaa ehdottomasti onnistuneiden sovellusten laatua.

Jos haluat lisätietoja rekrytointimenetelmästä, voit kysyä yritykseltä tarkemmin:

  • sen ehdokaspoolin koko;
  • niiden alkuperä (olemmeko laittaneet ilmoituksia vai ovatko he rekrytoitu suoraan yrityksestä?);
  • niiden laatu!

Mitä yritykset käyttävät pääasiassa rekrytointiin?


Kokemuksesta! Kokemus on varma veto, jotta työnantaja tyydyttää ja varmistaa, että hän pitää uuden työntekijänsä vähintään kolme kuukautta. Vaikka tämä kriteeri on tärkeä, se ei kuitenkaan takaa täydellistä pitkän aikavälin yhteensopivuutta yrityksen kanssa, etenkään myyntituloksissa!

3. Onko palkkani oikeassa suhteessa tavoittelemieni ehdokkaiden tasoon?

Muista kysyä heiltä, ​​onko palkkasi riittävä tehtävään, jonka haluat täyttää. Tämä voisi palvella molempia osapuolia. Yrityksen ei puolestaan ​​tarvitse aloittaa hakua uudelleen, koska se ei löydä tarpeeksi kiinnostavia ehdokkaita. Säästät aikaasi ja sinulla on enemmän valinnanvaraa.

A Liian alhainen tai huonosti tehtävän vaatimuksiin sovitettu palkka ei houkuttele parhaita hakijoita. Myynnin rekrytointiin erikoistuneella yrityksellä on erittäin tarkat tiedot palkkioista houkutellakseen odotuksiasi vastaavia hakijoita, ja siksi hän voi neuvoa sinua parhaan palkan suhteen löytääksesi etsimäsi henkilön.

Muistaa

Sen rekrytointiyrityksen valinta, jolle annat toimeksiannon uusien myyjien valinnassa, vaikuttaa kiistatta näiden laatuun ja siten kykyysi saavuttaa tavoitteesi. Tämä vaihe on siksi yhtä tärkeä kuin jos palkkaisit suoraan.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *