21 parasta kuponkisivustoa säästääksesi tonnia rahaa

Parhaat kuponkisivustot

Kuponkisivustot voivat olla salainen aseesi todella upeiden tarjousten tekemisessä. Loppujen lopuksi, kukapa ei rakastaisi kävellä ulos kaupasta varastettuna? Muista, että sinun ei välttämättä tarvitse uhrata laatua saavuttaaksesi taloudellisia tavoitteitasi, varsinkin kun käytät parhaita kuponkisivustoja.

Voit nauttia laadukkaista tuotteista alennettuun hintaan, jos päätät hyödyntää kuponkeja. Ei, emme puhu isoäitisi kupongeista oikeasta sanomalehdestä. Puhumme kupongeista parhailta kuponkisivustoilta!

Sukellaan erilaisiin kuponkityyppeihin ja parhaisiin tänään saatavilla oleviin kuponkisivustoihin!

Miksi sinun pitäisi harkita parhaiden kuponkisivustojen käyttöä?

Ennen kuin pääsemme parhaaseen kuponkien verkkosivustoon, keskustelemme siitä, miksi sinun pitäisi harkita kuponkien käyttöä.

Kupongit ovat helppo tapa leikata kulujasi laadusta tinkimättä. Vaikka sinun on käytettävä tähän jonkin aikaa, siitä voi tulla hyvä sijoitetun pääoman tuotto.

Vaikka et pidä äärimmäisistä kupongeista ja käytät kuponkeja vain päivittäisiin tuotteisiin, kuten päivittäistavaroihin, voit käyttää säästämäsi rahat johonkin hauskaan ja hankkia tavaroita halvemmalla.

Kupongit voivat tuoda budjettiisi enemmän liikkumavaraa, mikä vapauttaa sinut käyttämään rahaa muihin asioihin. Ja tekniikan ansiosta sinun ei enää tarvitse leikata kuponkeja, voit vain käyttää sovelluksia ja verkkosivustoja!

Erilaisia ​​kuponkeja

Ennen kuin voit aloittaa kuponkien jakamisen, sinun on tiedettävä erityyppiset kupongit. Riippumatta siitä, minkä tyyppisten kuponkien kanssa työskentelet, muista lukea pienellä painettu teksti.

Voit varmistaa, että saat parhaan hyödyn rahoillesi ja säästät rahaa ymmärtämällä kuponkeidesi pienet tekstit. Tässä perusasiat:

Valmistajan kupongit

Tuotteen yritys myöntää valmistajan kuponkeja.

Jos esimerkiksi löydät valmistajan kupongin Kraft macille ja juustolle, sen on myöntänyt Kraft. Näitä kuponkeja voi käyttää missä tahansa kaupassa, joka hyväksyy kupongin ja myy tuotetta.

Tulostettavat valmistajan kupongit

Tulostettavat valmistajan kupongit ovat yksinkertaisesti valmistajan kuponkeja, jotka on tulostettava verkkosivustolta.

Löydät ne parhailta kuponkisivustoilta, joista keskustelemme alla. Toinen paikka löytää nämä kupongit on suoraan valmistajan verkkosivustoilta.

Vaikka voit löytää nämä kupongit useilta sivustoilta, sinun ei pitäisi tehdä kopioita yhdestäkään kupongista. Monilla on yksilölliset koodit, joilla on käyttörajoitukset, joten muista noudattaa näitä rajoja.

Säilytä kuponkeja

Myymäläkupongit myöntävät tietyt jälleenmyyjät. Voit käyttää kuponkia vain sen myöntäneessä liikkeessä. Joissakin tapauksissa saatat pystyä pinoamaan valmistajan kuponkeja kaupan kuponkien kanssa, mutta se vaihtelee jälleenmyyjän mukaan.

Tavallisesti voit tunnistaa kaupan kupongin logolla tai sanamuodolla, joka osoittaa, että kuponkia voi käyttää vain tietyssä kaupassa.

Kuponkikoodi

Kuponkikoodit antavat sinulle alennuksia verkko-ostoksista. Kun teet ostoksia, monissa kaupoissa on kassalla kenttä kuponkikoodeille.

Varmista vain, että syötät kuponkikoodin ennen tilauksen suorittamista. Jos kuponkikoodi on virheellinen, verkkosivusto ilmoittaa siitä.

Vaihtorahat

Cashback on erilainen kuin perinteinen kuponki, mutta se on silti kannattava tapa säästää rahaa. Joissakin tapauksissa kuponkisäästöjen lisäksi voidaan tarjota cashbackia.

Saat cashbackin suoraan myymälästä, jos teet ostoksia henkilökohtaisesti. Jos teet ostoksia verkossa, cashback hyvitetään tilillesi tietyllä kuponkisivustolla.

Yleensä tämä cashback lähetetään, kun saavutat tietyn kynnyksen.

Parhaat kuponkisivustot

Nyt kun tiedät joitain kuponkien perusteita, on aika aloittaa! Olemme kattaneet alla parhaat kuponkisivustot.

Jos alat käyttää näitä kuponkisivustoja säännöllisesti, alat nähdä positiivisen muutoksen tuloksessasi.

1. Rakuten

Rakuten, joka tunnettiin aiemmin nimellä Ebates, on yksi parhaista kuponkisivustoista, jotka tarjoavat myös käteistä takaisin.

Palvelu on täysin ilmainen, mutta voit ansaita cashbackia sadoilta verkkosivustoilta. Lisäksi Rakuten tarjoaa pääsyn kuponkeihin cashback-ohjelmansa lisäksi.

Voit asentaa kätevän Chrome-selainlaajennuksen, joka ilmoittaa, tarjoaako käyttämäsi sivusto cashbackia.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään tutkimusta tehdäksesi nämä tarjoukset. Tulot voivat vaihdella 1 %:sta 12 %:iin cashbackia, ja joskus enemmän erikoisalennusten aikana.

Lisäksi, jos yhdistät luottokorttisi, voit ansaita käteispalautuksia valituissa myymälöissä Rakutenin kautta. Saat rahasi PayPalin tai shekin kautta sen mukaan, kumpi toimii sinulle parhaiten.

2. Ibotta

Ibotta on kuponki- ja cashback-sovellus, jonka avulla voit säästää rahaa kivuttomasti, erityisesti ruokakaupoissa ostoksilla.

Voit ansaita cashbackia tietyistä tuotteista suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä. Näihin tehtäviin voi kuulua tuotteen ostaminen, ostotodistuksen toimittaminen, lyhyen videon katsominen tai tuotteen kommentoiminen.

Tehtävien määrä vaihtelee kohteen ja cashback-summan mukaan. Joissakin tapauksissa voit käyttää Ibottaa muiden myymäläostojen lisäksi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden säästää vielä enemmän rahaa.

Se on yksi parhaista kuponkisivustoista, jotka tekevät rahan säästämisestä helppoa!

3. Swagbucks

Swagbucks on yksi parhaista kuponkisivustoista. Se on monipuolinen sivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen arvokkaita kuponkeja. Voit tulostaa kuponkeja käytettäväksi myymälässä tai hyödyntää käteispalautusmahdollisuuksia verkko-ostoksia tehdessäsi.

Kun tulostat kupongin, ansaitset Swagbuckin. Voit lunastaa nämä pisteet lahjakorteiksi monissa jälleenmyyjissä, mikä on toinen tapa venyttää budjettiasi.

Jos haluat enemmän Swagbuckseja, voit ansaita niitä katsomalla videoita, vastaamalla kyselyihin ja käyttämällä Swagbucks-hakukonetta.

4. Groupon

Groupon on yksi parhaista sivustoista löytää viihde- ja ravintolatarjouksia alueellasi. Voit myös löytää houkuttelevia matkatarjouksia Grouponin kautta. Sivusto tarjoaa myös tuhansia kuponkeja, joissa on paljon luokkavaihtoehtoja suosituilta jälleenmyyjiltä.

Monet näistä ovat palveluihin ja tuotteisiin, kuten kylpyläpäiviin ja autokorjauksiin. Se voi olla hauska tapa suorittaa tehtävälistasi budjetilla ja hemmotella itseäsi prosessin aikana.

5. Amazon-kupongit

Oikein! Amazon tarjoaa kuponkeja monille sivustollaan oleville tuotteille.

Jos olet innokas Amazon-ostaja, tämä on paras kuponkien verkkosivusto. Sinun tulee ehdottomasti tutkia näitä rahansäästömahdollisuuksia.

Suurin osa tarjotuista kuponkeista on valmistajien kuponkeja, mutta voit lisätä ne ostoskoriin muutamalla napsautuksella. Selvitä, mitä Amazon-kupongilla on myynnissä.

6. Coupons.com

Tämän sivuston nimi kertoo kaiken; se on yksi parhaista kuponkisivustoista, joita voit käyttää. Löydät kuponkeja sekä fyysisille että verkkokauppiaille coupons.com-sivustolta.

Sivusto päivittää kuponkivalikoimaansa kuukausittain, joten muista tarkistaa säännöllisesti. Kuponkien lisäksi voit ansaita käteistä takaisin ostoksistasi linkittämällä pankkikorttisi sivustoon.

7. RetailMeNot

RetailMeNot on toinen parhaista kuponkisivustoista, joka tarjoaa kuponkikoodeja tuhansille verkkokauppiaille. Sivusto päivittää kotisivuaan joka päivä tarjouksilla, jotka ovat trendikkäitä kyseisenä päivänä.

Löydät kuponkikoodien lisäksi myös cashback-mahdollisuuksia ja alennettuja lahjakortteja. Se on hyvä paikka tutustua ennen kuin lähdet kauppaan tai viimeistelet verkko-ostoksesi.

Itse asiassa tämä on sivustoni, kun etsin kuponkeja uloskirjautumisen yhteydessä.

8. BeFrugal

BeFrugal on yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit leikata kustannuksia samalla kun nautit ostoksista. Se tarjoaa tuottoisia cashback-mahdollisuuksia yli 5 000 myymälässä.

On todella loistava verkkosivusto kuponkeille, koska sinun ei tarvitse metsästää kuponkeja. BeFrugalissa on vaihtoehto, joka käyttää kuponkeja ja koodeja napin painalluksella.

Se ei todellakaan voisi olla helpompaa, mikä on hienoa aloitteleville kuponkien käyttäjille. Voit vastaanottaa tulosi PayPalin, shekin, suoran talletuksen tai lahjakorttien kautta.

9. Kassa 51

Checkout 51 on loistava tapa ansaita käteispalautuksia. Se keskittyy erityisesti rahan säästämiseen päivittäistavaroiden ja kaasun avulla, jotka ovat melko suuria kustannuksia useimmissa budjeteissa.

Sovelluksen avulla voit lisätä säästötarjouksiasi ja ottaa sitten kuvan kuitistasi. Saat rahat takaisin lompakoosi jokapäiväisiin menoihin.

10. Savings.com

Savings.com tarjoaa laajan valikoiman rahansäästömahdollisuuksia. Se voi auttaa sinua säästämään rahaa päivittäistavaroista, lennoista ja kaikesta siltä väliltä.

Löydät sekä paikallisia että kansallisia tarjouksia Savings.com-sivustolta. Se on helppo paikka arvioida kaikki kuponkivaihtoehdot yhdessä paikassa, minkä vuoksi se on yksi parhaista kuponkisivustoista.

11. Bradin tarjoukset

Brad’s Dealsilla on uusimmat tiedot tiettyjen jälleenmyyjien tarjouksista. Löydät tarjouksia laajasta valikoimasta tuotteita.

Lisäksi sivusto tarjoaa neuvoja siitä, mikä on paras aika ostaa tiettyjä tuotteita aiempien myyntitietojen perusteella. Muista käydä katsomassa!

12. The Krazy Coupon Lady

Krazy Coupon Lady on paras kuponkeja käsittelevä verkkosivusto, koska sen maine tietää kaiken kuponkeista. Sivustolla on sekä tulostettavia että digitaalisia kuponkeja.

Jos kuponkien myöntämisprosessi häiritsee sinua, Krazy Coupon Lady voi opettaa sinulle kuponkien tehokkaan ansaitsemisen ja upeiden tarjousten löytämisen prosessin aikana. Muista hyödyntää tämä ilmainen resurssi.

13. SlickDeals

SlickDeals tarjoaa erilaisen näkemyksen kupongeista. Sen sijaan, että keskittyisit säästämään rahaa vain sinulle, SlickDeals sisältää yhteisöllisen näkökulman. Sen lisäksi, että heidän tiiminsä ei löydä tarjouksia, myös jäsenet voivat lisätä omia löytöjään.

Uusimmat tarjoukset näkyvät etusivulla. On kuitenkin myös foorumeita, jotka tarjoavat mahdollisuuden keskustella sopimusten yksityiskohdista muiden samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa.

14. Kupongin syy

Tämä on yksi parhaista kuponkisivustoista, koska CouponCause lahjoittaa osan tuloistaan ​​voittoa tavoittelemattomille järjestöille!

Jotkut organisaatiot lahjoittavat muun muassa World Wildlife Fundille, Feeding Americalle ja City of Hopelle.

Löydät kuponkeja ja tarjouskoodeja parhaille jälleenmyyjille, kuten Booking.com, Amazon, Target, JCPenny ja monet muut.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *