10 myynti- ja hallintokirjaa, jotka kannattaa ottaa huomioon kesän lukulistallasi

Hyvä sää on tulossa (vihdoinkin), on aika miettiä omaa kehitystäsi. Kesä on usein hyvää aikaa tehdä erilaisia ​​aktiviteetteja ja työskennellä enemmän itsensä kanssa. Suosittelen lukemaan yhden kirjan kuukaudessa jatkuvaa kehitystä varten ja kulutan noin kaksi kuukaudessa. Itse asiassa en lue niitä, vaan kuuntelen niitä!

Jos et ole lukemisen ystävä tai sinulla on vaikeuksia löytää aikaa kirjan avaamiseen, osta ne ääniversiona Audible-palvelun ja -sovelluksen kautta.

Suosittelen valikoimaa viimeksi lukemistani kirjoista ja voit myös tutustua aikaisempaan listaani täältä.

Tämä kirja on havainnollistettu hyvin tapaustutkimuksilla maailmankuuluilta yrityksiltä, ​​jotka osoittavat, kuinka on mahdollista huolehtia asiakkaista ennen myyntiä, sen aikana ja sen jälkeen. Ostaminen itsessään on pisara asiakas/yritys-suhteessa, mutta juuri tähän osa-alueeseen kohdistuu valtaosa ponnisteluista, usein asiakaskokemuksen ja suhteen keston kustannuksella. Kirja tarjoaa strategioita:

 • Tutki ja analysoi asiakkaita
 • Anna asiakkaille syitä olla tekemisissä kanssasi
 • Luo arvoa asiakkaille
 • Jne.

Tämän hybridilähestymistavan on kehittänyt konsulttiyritys MHI Global, ja se perustuu nykypäivän ostajien käyttäytymisen muutoksiin ehdottaakseen myyntimallia, joka on sovitettu suorien kanavien ja kumppanuusstrategioiden välille.

Tämän kirjan lukeminen auttaa sinua:

 • Yhdistä kaksi myyntitapaa
 • Lisää myyntiä nopeammin
 • Markkinoinnin esteiden poistaminen
 • Jne.

Tämä kirja on osa parempaa ymmärrystä inhimillisistä tekijöistä, jotka vaikuttavat auttamani yritysten ja Prima Ressourcen menestykseen. Et voi automatisoida suhdetaitoja ja se on hyvä.

Jos jokaisella on oma tapa kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa, kirja tarjoaa tekniikoita ymmärtää, mikä mahdollistaa tehokkaamman ja ihmissuhteiden helpon. Pakollinen luettava mielestäni!

Tämä on enemmän markkinointi- kuin myyntikirja, mutta nykyään jokaisella edustajalla on tehtävänsä näkyvyyden ja potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemisen ekosysteemissä.

Brandscaping on erinomainen kirja liiketoiminnan kehittämiseen siinä mielessä, että se tarjoaa monia tapoja lisätä viestien tavoittavuutta yrityksille kehittääkseen yleisöään, johon kuuluvat myös potentiaaliset asiakkaat.

Kirjan lupaus on otsikossa! Ammatillinen menestys ja henkilökohtainen täyttymys ovat saman kolikon kaksi puolta. Kirjoittaja antaa 5-vaiheisen toimintasuunnitelman, jonka avulla hän on pystynyt kääntämään suuria yrityksiä myllerrykseen. Kirja on myös täynnä henkilökohtaisia ​​esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka tärkeää on yhdistää henkilökohtaiset uskomuksesi ja arvosi viedäksesi yrityksesi mahdollisimman pitkälle.

Tämä kirjan kolmas painos sisältää uutta tietoa työntekijöiden sitoutumisesta ja teknologian kasvavasta asemasta jokapäiväisessä elämässä. Tämä on välttämätöntä luettavaa:

 • Luo tehokas tunnistusjärjestelmä
 • Stimuloi työntekijöiden innovaatioita ja luovuutta
 • Sitouta työntekijät ja rakenna vahva yrityskulttuuri
 • Ymmärrä, miten teknologia vaikuttaa työntekijöiden käyttäytymiseen, niin parempaan kuin huonompaankin suuntaan!

Mikä tietotekniikkakirja sopii tähän luetteloon? Vastaus on yksinkertainen: teknologiat muuttavat nykyään ihmisten käyttäytymistä ja auttavat määrittelemään uudelleen monien yhteiskuntamme elementtien toiminnan. Se voi olla pelottavaa ja uhkaavaa, koska pelkäämme eniten tuntematonta. Tämä kirja on loistava tapa sukeltaa digitaaliseen vallankumoukseen ja myynnin muutokseen.

Etätyö on ollut suosittua muutaman vuoden ja se tuo merkittäviä etuja työntekijöille ja kokonaisille yrityksille. Kirjoittajat, jotka ovat myös muun muassa BaseCamp-sovelluksen luojia, antavat neuvoja etätyön hyödyntämiseen ja sen karikoiden välttämiseen.

Jälleen kerran tämä kirja kertoo tekniikasta. Kirjoittajat tulkitsevat eksponentiaalisten yritysten 10 ominaisuutta eli niiden, jotka onnistuvat moninkertaistamaan kasvunsa. Eikä se koske vain suuria yrityksiä. Pk-yritykset voivat myös toteuttaa monia kasvunsa elementtejä.

Et löydä jokaista ranskankielistä yrityskirjaa, mutta tämä on yksi niistä, joten muista lisätä se lukulistallesi! Kirjassa tarkastellaan niin sanottuja vapautuneita yrityksiä, joissa jokaisen visio, yrityskulttuuri ja taidot ovat harmonisemman ja menestystä edistävän mallin ytimessä. Jos olet yritysjohtaja ja haluat johtaa projektiasi ja tiimejäsi kohti valoisaa tulevaisuutta, tämä kirja on sinua varten. Se on täynnä esimerkkejä johtajista, jotka ovat luoneet todella ainutlaatuisia yrityksiä.

Hyvää lukemista!

Jaa lukuehdotuksesi ja kommenttisi näistä kirjoista alla olevassa kommenttiosiossa.

About admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *